OFF
Da bo popolnoima jasno - nihče ni zagovarjal večjih obdavčitev! Jasno, da smo do tega lahko samo kritični! A to ne pomeni, da samo pljuvamo, da ne iščemo drugačnih rešitev, da vsi planemo na nek sporadičen citat, da nismo sposobni bolj kulturne debate in še in še!
Bistvo nikoli ni bilo v (ne)strinjanju z možnim dvigom dajatev za avtomobiliste, vedno je bilo samo v kvaliteti foruma (več argumentov in manj pljuvanja) in omejevanju podtikanja.
-----------------------------------------------------------------
Začelo se je s tem opozorilom MacTrona
MacTron je napisal/-a:... se ni potrebno nekaj govorit na pamet sploh pa ne z nekimi neresnicnimi obtozbami... previdno z jezikom. Povej mi kje sem napisal, da je v drzavi vse uredu? preberi si se enkrat stavek iz tiste oz. teme s tega linka:
http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... 89#1279489 ...potem to razcleni in postavi v pravi subjekt.
Se enkrat opozarjam, taksne obtozbe kjer se nekaj na "blef" komponira bodo sankcionirane.
Nadaljevalo se je s spodnjim citatom, kjer čare podtika MacTronu, da je zadovoljen z vsem in naj plačo nakaže direkt na davčno itd
čare je napisal/-a:MacTron mislil sem Domna ja.Obtožbe gor ali dol če ti res vse paše in če ti res paše da ti trgajo davek od plače pa potem še pri vsaki stvari ki jo kupiš....si pomoje edini tak ki ti res vse paše v SLO.Nakaži plačo kar direkt na davčno da si opomorejo in vzami še kredit kolikor ga lahko dobiš pa ga pošlji Vlačiču da bo železnico popravil.
Nakar sem še jaz dobil dozo podtikanja. Nikjer nisem hvalil morebitnega ukrepa (ali vlade), rekel sem samo, da je v dani situaciji tako razmišljanje (vsaj kot opcija) korektno (ni pa nujno točno oz primerno), predvsem pa sem pozval k argumentirani debati, saj je bilo pljuvanja že dovolj.
Takih in drugačnih argumentov ne manjka, zakaj bi torej ostajalo samo pri večinskem pljuvanju. Kaj bomo imeli od tega, kakšna kritika je to? Če je samo pljuvanje, če je kritika brez argumentov, je to navadno lajanje, nevredno resnih članov foruma.
Na korekten (čeprav bi po MacTronovem opozorilu že morali biti kartoni) poziv sem dobil taka podtikanja:
GiGi1985 je napisal/-a:... Ampak očitno ti paše podpiranje državnih lopovov, tako da se ne daj motiti
...
sašo5 je napisal/-a:"Esem" _ tudi ti lahko nakažeš plačo (vključno z najetim kreditom) na davčn oz.kr vlado, tako kot je Čare napisal....
in tudi tole
Badmike je napisal/-a:Raje zaklep kot pa prebrat resnico. Eni modiji ste res tu gor za bv. Ko nekdo koga pikne bi že zaklepali.
Esem si pač napiso svoje mnenje nakar se nas večji odstotek ne strinja. Jaz sem tudi napisal svoje pa se majnši odstotek ne strinja. pa kaj. Bom zaj zakleno temo za to?
To je zame otročje.
V glavnem preberi si kaj ti je perors in doche napisal. Kaj je tu tak težko razumeti?
bistvo je da so na vladi lopovi. Poberejo denar naredijo en drek pol pa bodo že davkoplačevalci pokrili to sra...!
Mislim da je tega dovolj!!!
Se torej ne strinjaš, da bi moralo bit več argumentov, četudi kritičnih in manj pljuvanja? Res misliš, da je resnica v pljuvanju ali da take skoraj izključno "pljuvajoče" teme dvigajo nivo foruma? Verjamem, da si hotel dobro, a vendar - si sploh resno prebral moje poste, na katere se nanašaš? In zraven še, kaj je otročje in kaj je tu tak težko razumet? Svašta...
Nekateri očitno res ne preberete postov ali jih vsaj ne razumete.
Še en primer podtikanja oz nerazumevanja
Gosic je napisal/-a:...
Ste vi tukaj tudi kaj finančno podprti (portal), da so vam obdavčitve všeč?
Zakaj torej sploh ta podtikanja ali drugače, če recimo niso bila namerna - kako se reče ljudem, ki ne razumejo niti najbolj razumljivo napisanega? Zakaj se oglašate, če nanašajočih postov sploh niste prebrali?
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Kaj naj zdaj - dam petim ali šestim karton (po upravičenem predlogu MacTrona)? Naj temo zaklenem, da se bo spet vsulo po nas modih, ki želimo vsaj nek minimum kvalitete? Je sploh možen kakšen drugačen izhod?
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Verjamem, da se bo vsaj en opravičil, na ostale pa bomo ob bodočih napakah ali podtikanjih toliko bolj pozorni.
Zdaj pa dovolj o tem!