W|zz je napisal/-a:eclipse_R je napisal/-a:BBS je napisal/-a:Poznam tale Lj sindrom.
Če hočem koga spustiti v koloni ali kje v križišču, potem tako trobijo vsi za mano, ko da se to ne sme.
Spuščajo pa tako ali tako vsi, razen Ljubljančanov.
Lejte, eno je spuščanje enega, dveh avtov, drugo je pa ko se ustavi človek za minuto do dve, ali več in spušča masovno.. In pri takih smo zadaj živčni.. Ker delaš gužvo na našem pasu
lp
Evo, še ena stvar, ki je še v življenju nisem doživel. Da bi se človek ustavil na svojem pasu za dve minuti ali več, z namenom da spušča folk pred sebe..
Mah dej no, se obešat ne vse podrobonosti. Ne stojim s štoparico zadaj pa štopam kolk časa kdo stoji, tut ni bil poudarek na čez 2 minuti (prej tisto okoli minute), nejbrž tut jst tega nisem doživel še NIKOLI v življenju, kakor je kar naenkrat tvoj hobi postal, da poudarjaš kaj se ti nikoli še ni zgodilo. Upam, da ne pridemo na temo o ženskah pa da boš tam začel naštevat..
Za pretiravanje, da poudariš svoj point še nisi slišal? Al se ti tudi to še ni zgodilo NIKOLI v tvojem življenju?
Pač mislil sem na ljudi, ki ustavijo in začnejo spuščati po 4,5,6 avtov in tako dalje (in glede na hitrost odzivanja in speljevanja ljudi to hitro nanese na kar nekaj časa). Problem je še ta, ker bo ta isti človek isto vajo ponovil na križišču 300 m naprej. Se pa iskreno opravičujem, če sem zgrešil oceno časa, ko stojiš za takim človekom ne štopaš, hitro se ti pa zdi več, kot v resnici je. Obljubim, da za naslednjimi 5imi, ko bom takole stal, da bom štopal in ti sporočil rezultate, potem pa ti bom poslal ugotovitve in kraj kjer se je to zgodilo, da boš šel lahko preverit in doživel novo izkušnjo v življenju.
Meni se pa še NIKOLI ni zgodilo, da mi NIHČE v življenju še ne bi NIKOLI potrobil, ko sem bil na cesti v Lj. To se mi zdi še največje pretiravanje od vseh, razen če si na cesti 1× na mesec v nedeljo dopoldne, ali pa da si dobil izpit manj kot leto dni nazaj. sej ne rečem, se ne zgodi tolk velikokrat, kot nekateri to opisujejo, vendar je NIKOLI še večje pretiravanje, kot tisto nad katerim se zgražaš.
Sicer se drugače dostikrat strinjam s svojim pisanjem, samo v tej temi pa..
lp
P.S.: Sem iz Lj in 80% kilometrov, ki jih naredim so po Lj