NejcZ je napisal/-a:Zadnič sem se peljal proti MB, malo naprej od Dramelj, je bla taka lukna na avtocesti da sem mislil da mi je pol avta stran vtrgalo...to ni res več kake so cestePa te luknje zdaj od snega povsod, na avtocestah ob robovih pasov... ni da ni, dobro da se relacijsko furma in poznam cesto na pamet, ter se vnaprej izognem vsem luknjam.
jay je napisal/-a:flika drži do prvega naliva in par šleperjev
lexer je napisal/-a:jay je napisal/-a:flika drži do prvega naliva in par šleperjev
Tolk dolg?Uf...Sam poglejte naše predore...Kakor so jih odprl tako so jih zaprli!Rekorderji ni kaj.Sram me je da mamo takšne ceste še bol pa da mamo takšno vlado k dovoli to...Sm gledau eno oddajo kako majo u Nemčijo za autobahn urejen vedn so delavci na cesti če je treba kej popravt ampak to temeljito use!Kje so pa pri nas?Aja ni denarja...
lexer je napisal/-a:Ja pelte se za savo smer Hrastnik-Trbovlje.Šohtlci po sred ceste!!to poka k sto matr k zapeleš na njega...Res kdor je dal dovoljenje za to da ga hudič požru...K se pelem domov se vozm med njimi k da sm nasekan...Groza res.![]()
![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov