Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Zodd
Novinec

Napisal/-a Zodd To feb 16, 2010 5:41 pm

Q: Zakaj v Sloveniji prevažajp patrije na tovornjakih iz vojašnice do vadbišča?
A: Ker se bojijo da jim bo podvozje razpadlo na cesti.

tko je to... žalostno men se švabi smilijo z njihovimi ekstremno spuščenimi stroji ko gredo na morje

mišek
Uporabnik

Napisal/-a mišek To feb 16, 2010 6:49 pm

Zodd je napisal/-a:tko je to... žalostno men se švabi smilijo z njihovimi ekstremno spuščenimi stroji ko gredo na morje

Saj je prav, da se njihovi avti navadijo naših cest, čez kako leto, dve se bo isti avto tako vozil pri kakem slo. lastniku :lol:

Zodd
Novinec

Napisal/-a Zodd To feb 16, 2010 7:18 pm

mah ne motijo me ceste same že tolk kot pa to da plačujemo kot budale denar pa nekdo pokrade

Uporabniški avatar
_YUGO-GVX_
Poznavalec foruma

Kraj: Črnomelj

Napisal/-a _YUGO-GVX_ Sr feb 17, 2010 4:13 pm

ni ga čez našo partizanko (Semič-Dolenjske toplice) :evil:
v enem letu 2 polomljena fedra...
litr bencina, litr olja ;)

Uporabniški avatar
chan
Moderator | Naj pisec

Napisal/-a chan Sr feb 17, 2010 4:27 pm

NejcZ je napisal/-a:Zadnič sem se peljal proti MB, malo naprej od Dramelj, je bla taka lukna na avtocesti da sem mislil da mi je pol avta stran vtrgalo...to ni res več kake so ceste :roll: Pa te luknje zdaj od snega povsod, na avtocestah ob robovih pasov... ni da ni, dobro da se relacijsko furma in poznam cesto na pamet, ter se vnaprej izognem vsem luknjam. :evil:

Še iz tvojih domačih logov (Mozirje) - pojdi na krajši izlet po "novi" (?!?!?) cesti na Golte ter kako izgleda "kvaliteten" asfalt po 2 mesecih!!! Tako slabe gradnje najbrž še ni bilo v Slo in širše... - posedanje cestišča, pokanje asfalta, ipd.

Uporabniški avatar
NejcZ
Poznavalec foruma

Kraj: Mozirje

Napisal/-a NejcZ Sr feb 17, 2010 4:41 pm

Gor grem samo ko je sneg ... se strinjam da je zlo nekvalitetno :roll:

Uporabniški avatar
lexer
Novinec

Napisal/-a lexer Če maj 06, 2010 4:10 pm

Ja pelte se za savo smer Hrastnik-Trbovlje.Šohtlci po sred ceste!!to poka k sto matr k zapeleš na njega...Res kdor je dal dovoljenje za to da ga hudič požru...K se pelem domov se vozm med njimi k da sm nasekan...Groza res. :? :roll: :/:o:/
https://www.facebook.com/groups/329301260593532/

Uporabniški avatar
alanq4
Poznavalec foruma

Kraj: ljubljana

Napisal/-a alanq4 Če maj 06, 2010 5:14 pm

Poglejte si tale smrtno nevarni A JE TO naših vrlih DARS-ovcev.
Opis je takle: trije darsovci stojijo med ločevalnima ograjama na južni Lj. obvoznici, en nadzira okolico, drugi ima lopato, tretji pa vrečo z hladnim asvaltom

In kaj delajo? Tisti z lopato zajame asvalt in ko je prehitevalni frej, skoči čez ograjo vrže asvalt v luknjo in parkrat potapka ter zbeži za ograjo.
To so delali brez kake zapore, samo na odstavnem jih je čakal kamion s prižgano puščico proti voznem pasu :bonk WTF?

Žal nisem imel iti kam višje da bi bolje slikal.

Slika Slika
Alfa Romeo 156 "project real GTA" in 166 2.4 jtd mau okrepljena :)

Uporabniški avatar
lexer
Novinec

Napisal/-a lexer Če maj 06, 2010 5:29 pm

Tet so ja nor...Jaz sm tud enga skor povozu za Savo k je s samokolnico letu čez cesto k so neki čistil al kva so delal...Nč gledu kr letu k kakšna podivjana žival...

Uporabniški avatar
jay
Mojster foruma

Kraj: Mb-Ruše

Napisal/-a jay Če maj 06, 2010 5:33 pm

flika drži do prvega naliva in par šleperjev :lol:
Slika
dB team united
16. dB awards 2009
Slika
irmscher vectra C GTS

Uporabniški avatar
lexer
Novinec

Napisal/-a lexer Če maj 06, 2010 5:39 pm

jay je napisal/-a:flika drži do prvega naliva in par šleperjev :lol:

Tolk dolg?Uf...Sam poglejte naše predore...Kakor so jih odprl tako so jih zaprli!Rekorderji ni kaj.Sram me je da mamo takšne ceste še bol pa da mamo takšno vlado k dovoli to...Sm gledau eno oddajo kako majo u Nemčijo za autobahn urejen vedn so delavci na cesti če je treba kej popravt ampak to temeljito use!Kje so pa pri nas?Aja ni denarja...

Uporabniški avatar
myster
Poznavalec foruma

Kraj: malo tu, malo tam, odvisno od vremena

Napisal/-a myster Če maj 06, 2010 6:10 pm

lexer je napisal/-a:
jay je napisal/-a:flika drži do prvega naliva in par šleperjev :lol:

Tolk dolg?Uf...Sam poglejte naše predore...Kakor so jih odprl tako so jih zaprli!Rekorderji ni kaj.Sram me je da mamo takšne ceste še bol pa da mamo takšno vlado k dovoli to...Sm gledau eno oddajo kako majo u Nemčijo za autobahn urejen vedn so delavci na cesti če je treba kej popravt ampak to temeljito use!Kje so pa pri nas?Aja ni denarja...

ne mislit, da denarja ni. denarja imajo 3x ali celo 4x preveč, samo ne gre v tiste prave zadeve, ki so zato namenjene. drgač pa itak s temi cestnimi deli delajo celo znanost...

lani so v bližini mene delali 2 otočka na enem odseku ceste. dela so potekala 2,5 meseca (za dva otočka in par luči). ko so končali z deli, so tiste gradbene svetlobne znake odstranili, a nobeden pa ni vklopil oz. zvezal luči, da bi se vsaj nakazalo, da so v bližini otoki (avstrijci imajo prometni znak, da se prebližuješ otoku na cesti). ko tega niso naredili (trajalo kakšna 2-3 tedne), se je en tujc zgodaj zjutraj na enem od teh otoku ubil (cesta je bila zaprta 6ur). čez dan sta že prišla dva štromarja zvezat luči in so začele delat še isti dan, proti večeru...

morem povedat, da gre za zelo prometno cesto, ki ima čez dan pretoka okoli 650 vozil/h. delalo je okoli 5 delavcev, 2 nadzornika (včasih trije) pa gledali in opazovali dela in lovili senco.tiste trije nadzorniki imajo plačo vsaj za 15 delavcev, a samo gledajo, kako se dela (niti enkrat nism vidu koga z načrtom v roki).
Lep pozdrav :)

Uporabniški avatar
lexer
Novinec

Napisal/-a lexer Če maj 06, 2010 6:45 pm

To že ptički pojejo da denar je sam da se zatakne pri transportu denarja in zavije v napačne žepe!Itak vedno mora nekdo umret al pa hudičevo zaškripat da se kaj premakne čisti primer je trojanski predor!

Gosic
Poznavalec foruma

Napisal/-a Gosic Če maj 06, 2010 7:52 pm

Če se kdo vozi po rudniku, pri semenarni, cesti se reče dolenjka, verjetno vsem znana. Tist del ceste, začne se pri semenarni in konča pri lidlu, ali seveda obratno že dve leti zaporedoma nekaj delajo. Lansko leto so mečkali z tistim 150m dolgim delom okoli 3 mesce. Če ne še več. Letos, so spet kar nekaj žagali, ker na neki ulici, nasproti semenarne niso končali in spet povezali. Ker seveda, tist asfalt, ki je bil odžagan ni bil segret, da se z novim izravna, fugo pa ponavadi zalije z bitumenskim mlekom, to ni bilo narejeno prav. Čuti se že valovanje. Da negovorim proti križišču, kjer se gre na AC, ali proti Kočevju, kjer so vse lukne zafilane, da grem jaz ponavadi, če je frej seveda kar po nasprotnem pasu, ker lahko tam pustim svoje 17ke z gumami vred, in20 šraufov. Da niti negovorim o luknah na kardeljevi ploščadi. Pa tudi avtocesta, lih pred izvozom rudnik, so lanskoleto malo poflikali(še kar solidno,ampak se že čudi udrtina na eni fliki). Hočem reči, ko so že flikali, bi lahko tudi poflikali lukne, ki niso male lih preden se začne vključevalni/izvozni pas- pospeševalni/zaviralni. Med Lj-Mb pa itak že vse lukne na avtocesti poznam, tak da se jim pridno umikam, če le morem. Mislim da pa večje lukne še nisem videl, kot je pri gospodarski zbornici, kjer se zavije za SGGEš poklicno šolo. Zadnjič sem z prvo brzino speljal, pa sem mislil da mi bo zice potrgal. In tisto lukno se mi zdi, da so nekaj časa nazaj poflikali.... Denar je, ni ga pa tam, kjer bi moral bit. Kdor je bil zdravn, je tiho ko miš in sedajle melje tartufe in carski praženec.

Uporabniški avatar
tomzzi
Poznavalec foruma

Napisal/-a tomzzi Če maj 06, 2010 8:19 pm

@alanq4

To ne moreš verjet. Ma sej sem že videl vse mogoče ampak, da bi po obvoznici skakali kot opice pa še ne.
Mislim sej sem že "naletel" na podobno stvar na regionalki ko so na cesti malo za ovinkom stal z samokolnico, lopato in tapkali flike ampak tole... :shock:

Uporabniški avatar
alanq4
Poznavalec foruma

Kraj: ljubljana

Napisal/-a alanq4 Če maj 06, 2010 8:54 pm

Jap, adrenalinski šiht....
Alfa Romeo 156 "project real GTA" in 166 2.4 jtd mau okrepljena :)

Uporabniški avatar
dejcc
Uporabnik

Napisal/-a dejcc Če maj 06, 2010 8:57 pm

ravno danes peljem iz konjic pa cestar skoči čež tisto ograjo od ovinkov pa pade na tla, se pobere pa gre naprej nasmejal sem se do solz
Relax take it easY
Slika

Uporabniški avatar
error 90
Uporabnik

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a error 90 Če maj 06, 2010 9:08 pm

Cjo mislim ej.... čisto vsako leto vam gre to na jetra :roll:

A če bi šli pa en pas na AC zaprt bi vam bilo lažje? Postavte se v njihovo vlogo pa preštuderejte mal.
Slika

need 4 speed
Novinec

Napisal/-a need 4 speed Če maj 06, 2010 9:09 pm

lexer je napisal/-a:Ja pelte se za savo smer Hrastnik-Trbovlje.Šohtlci po sred ceste!!to poka k sto matr k zapeleš na njega...Res kdor je dal dovoljenje za to da ga hudič požru...K se pelem domov se vozm med njimi k da sm nasekan...Groza res. :? :roll: :/:o:/

Ovinek, ki pelje mimo elektrarne kajne?Tisto je res za popizdit...
Tudi do Zagorja do Litije ni nevemkaj, je pa bolš kot proti Trb.Od Litije do Ljubljene je pa ful lepa cesta..zgleda, da smo mi manj vredni al kaj..

Uporabniški avatar
berlonso
Uporabnik

Napisal/-a berlonso Če maj 06, 2010 10:04 pm

ali pa če kej Kras poznate... Komenski ne Sežanski del... žiu obup. pa glavna cesta ki povezuje Komen in Novo Gorico je tudi živa katastrofa! Komenska občina na ceste ne daje nič, se ne spomnim kdaj bi kakšen meter popravljali. sama jama bi rekli Japonci :)

aja to ni več smešno na žalost.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov