čare je napisal/-a:No ko je že ravno taka tema odprta naj omenim da sev je naš lokalni nastopač al kako bi mu pač lahko rekel danes odločil malko vozit z nekim štirikolesnikom ki precej dobro gre ampak ni registriran kar je očitno padlo v oko našim zabitim policistom ki so ga seveda začeli preganjat po naselju (Savsko naselje-LJ).V 5minutah kar sem na balkonu kadil čik sem naštel 6 različnih avtov (policijskih seveda) ki so tiščali po naselju pa čeprav voznika ATV-ja pozna cela Ljubljanska policija in prepričan sem da je vsaj en policaj videl kdo je voznik ATV-jaso ga oni še vedno preganjali in jim je na koncu z pošteno prednostjo ušel...In kdo je zdaj tu norec in divjak in kdo koga ogroža??En ATV ki ni registriran ali vsaj 6 policijskih vozil z po vsaj dvema bebcema v vozilu ki očitno ne pomislijo da je takega norca brezveze lovit in da so v naselju otroci ki skačejo povsod...
čare je napisal/-a:Reber ti si ravnal pametno ko si bil miren ampak za vsako rit se najde palca in če bi na tvojem mestu bil nekdo ki je še malo bolj trčen kot tisti voznik golfa in bi ga zagrabil za vrat in razbil gobec najbrž lep čas ne bi izzival na cesti,pa še njegovi brihtni peechki bi blo treba eno vzgojno okol ušes prpelat da bi bil mir pri bajti,Ma saj danes je že toliko debilov ampak res debilov na cesti da je mene dobesedno strah se vozit okoli pa recimo da mam nekaj izkušenj (enih 300000 km vožnje imam za sabo)
tomzzi je napisal/-a:Eh jaz se sploh ne sekiram več za deb.ile okrog sebe. Včasih sem celo kaj ukrepal nazaj. Pa vidim, da ne pomaga. Pač idi.ota ignoriram in lepo vozim svoje dalje. Pa če mu gre še tako na živce moja vožnja. Opažam pa, da je dandanes vse več nestrpnih voznikov. Vsem se mudi. Vsi ti trobijo če greš 5km/h pod omejitvijo v naselju.Pa kaj?
Ne rečem če kdo zastoje dela. To je drugo.
Skratka najbolje je ignorirat take paciente, ker dosežeš itak ne nič.
čare je napisal/-a:No ko je že ravno taka tema odprta naj omenim da sev je naš lokalni nastopač al kako bi mu pač lahko rekel danes odločil malko vozit z nekim štirikolesnikom ki precej dobro gre ampak ni registriran kar je očitno padlo v oko našim zabitim policistom ki so ga seveda začeli preganjat po naselju (Savsko naselje-LJ).V 5minutah kar sem na balkonu kadil čik sem naštel 6 različnih avtov (policijskih seveda) ki so tiščali po naselju pa čeprav voznika ATV-ja pozna cela Ljubljanska policija in prepričan sem da je vsaj en policaj videl kdo je voznik ATV-jaso ga oni še vedno preganjali in jim je na koncu z pošteno prednostjo ušel...In kdo je zdaj tu norec in divjak in kdo koga ogroža??En ATV ki ni registriran ali vsaj 6 policijskih vozil z po vsaj dvema bebcema v vozilu ki očitno ne pomislijo da je takega norca brezveze lovit in da so v naselju otroci ki skačejo povsod...
GT_Turbo17 je napisal/-a:Courage™ je napisal/-a:Verjemi da tisti ki se ti za ritjo vozi je dosti bolj pozoren na tvojo voznjo in na tvoje zaviranje kot pa nekdo ki je 50 metrov za tabo. Vem da je nadlezno, ampak pretiravat pa ni treba.
hahahha, ja ko pa ti moraš nujno ustavit ga maš pa v riti! Kaj maš raje? Da se ti b**** vozi za ritjo in te nervira, moti in dela nevarne manevre...
ali, da se en lepo v miru vozi 50 metrov za tabo in, če ti zaviraš on še pravi čas ugotovi, da to počneš in se v miru ustavi za teboj.
Jaz sem imel slabo izkušnjo, ko mi je tip z mercedesom tipa A vozil za mano 10km za ritjo, malo sem mu vljudno poblendal z meglenko in se je umaknil za par sekund..potem pa priletel nazaj za rit s takim šusom, da se je komaj ustavil za mano...in potem levo desno nekaj vijugal. Kaj v tem primeru naredit? na kozlanje mi gre, da takšni bedaki obstajajo...ampak prepir in premzanje ni rešitev, ker lahko izzoveš nesrečo, ki je lahko nevarna zate ali za druge udeležence v prometu KER NIKOLI NE VEŠ KAJ BO STORIL VOZEČI ZA TABO !
Jaz v primeru, da mi kdo vozi za ritjo od takrat naprej zmanjšam hitrost za 50% od omejene...in se lepo počasi peljema do kamor vztraja vozit za mano. najraje jih mam na ovinkastih cestah, da ne more prehitet, v dolečenih primerih se tudi umaknem na rob ceste (če presodim voznika, da je sposoben prehitevat celo v ovinke in s tem še koga ubiti).
Tako se ga tud najhitreje znebiš saj te človek prehiti in se pelješ človeško naprej, ne živciraš se pa še nevaren nisi. On pa naj dela po svoje naprej...ni več tvoj problem.
LP T.
bass je napisal/-a:A je nek jap/korea avto v spojlerjih?
cruiser1 je napisal/-a:čare je napisal/-a:No ko je že ravno taka tema odprta naj omenim da sev je naš lokalni nastopač al kako bi mu pač lahko rekel danes odločil malko vozit z nekim štirikolesnikom ki precej dobro gre ampak ni registriran kar je očitno padlo v oko našim zabitim policistom ki so ga seveda začeli preganjat po naselju (Savsko naselje-LJ).V 5minutah kar sem na balkonu kadil čik sem naštel 6 različnih avtov (policijskih seveda) ki so tiščali po naselju pa čeprav voznika ATV-ja pozna cela Ljubljanska policija in prepričan sem da je vsaj en policaj videl kdo je voznik ATV-jaso ga oni še vedno preganjali in jim je na koncu z pošteno prednostjo ušel...In kdo je zdaj tu norec in divjak in kdo koga ogroža??En ATV ki ni registriran ali vsaj 6 policijskih vozil z po vsaj dvema bebcema v vozilu ki očitno ne pomislijo da je takega norca brezveze lovit in da so v naselju otroci ki skačejo povsod...
Del tega pregona sem pa tudi jazvidel. Kaj so ga potem ujeli?
reber je napisal/-a:Menda mi je ta model blendal, naj se umaknem, tako je povedal policaju, ampak jaz blendanja nisem videl, ker je bil tako zelo blizu za ritjo, sem pojasnil policaju.
.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov