lenivec je napisal/-a:GT_Turbo17 je napisal/-a:jaz tega ne podpiram, ker se mi zdi, da so za to strokovnjaki. ne more zdaj kar vsak avta popravljat pa biti kvazi mehanik. kakor ne more bit vsak zdravnik. To je isto kakor bi nardili ordinacijo, kjer bi lahko bil vsak zdravnik in zdravil druge.
hahahahaha
ti premerjaš človeka ki je usposobljen za nekaj z 3 letno poklicno šolo in pa človeka ki da skozi vsaj 5 let faxa pa nevem kolko specializacij.. ne se hecat no.
mehanik je lahko vsak ki nima dveh levih rok. ker za šraufanje pa res nerabiš bit znanstvenik, dovolj je, da si prijatelj z orodjem
in pokaži enega ki nima niti pojma kam je treba olje dolit da bo to šel sam delat? tja bo šel folk k ve kaj dea ampak doma nemore, ker je recimo v bloku brez garaže ali kaj podobnega.
jaz bi kupil avto ki bi ga človek sam servisiral. nisem avtomehanik in niti blizu nisem bil po bilokaki šoli pa vse avte pri familijim šraufa. redne servise, bremze in razne ostale malenkosti za katere nerabim dvigala ali posebnega orodja. pa avti niso nič slabši zaradi tega. po vrhu vsega pa študiram jebeno biologijo... si lahko misliš
al si ti slučajno mehanik in se počutiš ogroženega
dejcc je napisal/-a:lenivec je napisal/-a:GT_Turbo17 je napisal/-a:jaz tega ne podpiram, ker se mi zdi, da so za to strokovnjaki. ne more zdaj kar vsak avta popravljat pa biti kvazi mehanik. kakor ne more bit vsak zdravnik. To je isto kakor bi nardili ordinacijo, kjer bi lahko bil vsak zdravnik in zdravil druge.
hahahahaha
ti premerjaš človeka ki je usposobljen za nekaj z 3 letno poklicno šolo in pa človeka ki da skozi vsaj 5 let faxa pa nevem kolko specializacij.. ne se hecat no.
mehanik je lahko vsak ki nima dveh levih rok. ker za šraufanje pa res nerabiš bit znanstvenik, dovolj je, da si prijatelj z orodjem
in pokaži enega ki nima niti pojma kam je treba olje dolit da bo to šel sam delat? tja bo šel folk k ve kaj dea ampak doma nemore, ker je recimo v bloku brez garaže ali kaj podobnega.
jaz bi kupil avto ki bi ga človek sam servisiral. nisem avtomehanik in niti blizu nisem bil po bilokaki šoli pa vse avte pri familijim šraufa. redne servise, bremze in razne ostale malenkosti za katere nerabim dvigala ali posebnega orodja. pa avti niso nič slabši zaradi tega. po vrhu vsega pa študiram jebeno biologijo... si lahko misliš
al si ti slučajno mehanik in se počutiš ogroženega
Pa ti si deklica za vse, sploh nevem zaka so dvigala če delaš ti servise brez bi te rad vido kak menjaš jermene pa olje filtre od zgoraj dol na enih avtih.
Drugače, če bi taka delavnica mela optiko, vulkanizersko orodje, testerje, aparat za polnenje/testiranje klime, kleparska/ličarska orodja ter komore bi se pa oglasil. Sploh ne vemo v kakem obsegu se to govori, ker gedore torxe pa šraufencigre ma vsak doma.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov