Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Pero
Poznavalec foruma

Napisal/-a Pero Pe jun 04, 2010 4:36 pm

B|ind je napisal/-a:
Pero je napisal/-a:Kakšne izjave dajete eni :roll:

ma vi še za v 19 stoletje niste kaj šele za 21.

Pa daj ti nek nasvet.

Imaš zgoraj nekje napisano, obstajo sredsta ki jih našpricaš in odganjajo pse in mačke. Ali pa ultrazvočne naprave.

Vprašaj v trgovinah ki prodajajo opremo in hrano za male živali. Verjetno bodo kaj imeli.

Če ti je pa škoda par evrov na leto da bi zaščitil velecenjeni avto (ego) in bi raje mučil živali, pa.... :roll:

Uporabniški avatar
Pero
Poznavalec foruma

Napisal/-a Pero Pe jun 04, 2010 4:50 pm

Izvoli, 5 min googla...

http://www.lovecnacene.si/mesano-repper ... icecompare

Verjetno so tudi drugi podobni proizvodi.

Uporabniški avatar
B|ind
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a B|ind Pe jun 04, 2010 5:04 pm

In TI mi vrneš denar če ne deluje ?

Uporabniški avatar
Patrik_A3
Mojster foruma

Napisal/-a Patrik_A3 Pe jun 04, 2010 9:17 pm

Pero, zakaj bi morali ljudje metat denar za tuje mačke? ki je tukaj poanta da delaš za sosede, ker imajo živali, ki se stepajo po MOJI zemlji ter mi delajo škodo na MOJIH stvareh? sej pri nakupu ti tudi sosedje ne dajo nič zraven, zakaj bi ti moral za njih metat denar? če si nabavi žival,jo naj ima tudi na svoji zemlji.

Najbolj me razpizdi to, da mama lepo okoplje celo gredo pri rožah, čez noč pa pride sosedova mačka pa ji gor razrije ter noter serje. za piko na i pa še gre potem plazit čez moj avtomobil in mi ob vstopu na streho naredi ris na zadnjo haubo.

tiste mačke potem več ni bilo, odkar jo je imel pes v gobcu ter jo stisno v kot in preplašo do kosti
Slika One day......BACK TO BLACK! Slika

Uporabniški avatar
cruiser1
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a cruiser1 So jun 05, 2010 1:37 am

Patrik_A3 je napisal/-a:
Najbolj me razpizdi to, da mama lepo okoplje celo gredo pri rožah, čez noč pa pride sosedova mačka pa ji gor razrije ter noter serje. za piko na i pa še gre potem plazit čez moj avtomobil in mi ob vstopu na streho naredi ris na zadnjo haubo.

:shock: OOO ŠIT!!! GROZA!!! Ris na haubi??!!KATASTROFA! Kako si drzne?? Linčat, odret....banda mačja bo uničila civilizacijo! Začne se pri posrani cvetlični gredi potem pa....bog ve... to gre že preveč iz nadzora. Obsedno stanje!!

Uporabniški avatar
Patrik_A3
Mojster foruma

Napisal/-a Patrik_A3 So jun 05, 2010 6:34 am

cruiser1 tableta spustla?
Slika One day......BACK TO BLACK! Slika

Sebko
Nov uporabnik

Kraj: Medvode

Napisal/-a Sebko So jun 05, 2010 8:49 am

Pero je napisal/-a:Izvoli, 5 min googla...

http://www.lovecnacene.si/mesano-repper ... icecompare

Verjetno so tudi drugi podobni proizvodi.

And Pero saves the day!!...cruiser1 njemu vrjetn še injekcija ne pomaga več :twisted:

Uporabniški avatar
Gapiii
Moderator foruma

Napisal/-a Gapiii So jun 05, 2010 9:17 am

Nekateri ste res idioti. Vse se da dogovorit in zmenit in ob vseh teh evrih ki jih zmečete za polirne paste, cigarete, dišavice v avtih in ostale stvari, vam je problem dat 10eur za eno stvar ki jo postaviš nekam in imaš mir z živalmi in sosedi. Res nekaterih ne razumem, da bi kr takoj brcali streljali ubijali mačke. Zato pa smo tm k smo, da se se s sosedi kregamo, kaj šele z drugimi ljudmi. Patrik in ostala družba z takimi predlogi se pa lahko malo zamislite nad sabo...buhuhu sj vemo da je TVOJE kot rad pravis, ti ne bo nben tega vzel in ce imas normalen pristop se da s sosedi vse normalno zmenit, a kot opazam kot pises po forumu se tega niste sposobni zmenit. zalostno res.

lp, gapi

Uporabniški avatar
Ronin
Stalni uporabnik

Napisal/-a Ronin So jun 05, 2010 10:06 am

Kaj pa ce se s sosedom ne mors zmenit? Po moznosti z eno staro mamo? Kaj bos naredu, jo bos na gobec al kaj? Lepo poves enkrat, dvakrat, trikrat...nista. Tud ponavad je nekaterim useen za ksne macke, sam tolk da jo imajo in da serjejo vsepovsod. Dajo jo tisto hrano, ker jo pac morajo in vodo in to je to. Za vse ostalo jih pa briga. Pol pa bognedej, da se macku kj zgodi, je pa vrik in krik, prej jim je blo pa useen do Kosova pa nazaj.
There is no time...

hnoda
Novinec

Napisal/-a hnoda So jun 05, 2010 10:24 am

Kupi mačkoodporen avto :) Meni gre tudi moj maček na jetra, ker se rad sonči na strehi od avtomobila, ker je temna, samo kaj češ, žival je žival in ne razume, da moraš ti za njo pucat. In ja, domači mački ki je zunaj daš samo vodo in za jest... mogoče še kaj proti klopom... kaj pa naj bi počel z njo? Sral bo pa tako ali tako kjer bo hotel. Če ti gre pa na jetra to da pleza na avto pa imaš rešitve, ki so jih že zgoraj navedli.

Uporabniški avatar
cruiser1
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a cruiser1 So jun 05, 2010 11:04 am

Patrik_A3 je napisal/-a:cruiser1 tableta spustla?

Ob tvojih izjavah, vedno.

Uporabniški avatar
Pero
Poznavalec foruma

Napisal/-a Pero So jun 05, 2010 11:06 am

Mene tudi moti ko psi serjejo po travi, pa nisem niti pomislil da bi katerega brcnil ali zadavil. Markirajo pa tudi vedno. Sicel pa koliko lastnikov psov imajo vrt da pes tam opravi svoje potrebe? Zelo malo!

Če bi jaz kaj storil psu bi bilo vse narobe, mačkom se pa očitno lahko dela karkoli? :roll:

Pa kot je rekel gassy, mene tudi včasih zmoti malenkost pri sosedih, pa se zato ne kregam z njimi. Pač malo potrpim pa je.

Pa še da ne bomo samo OFF: eni moji sosedje imajo in mačka in kabrioleta. Zaenkrat je streha še cela.

Če se pa mene vpraša se ta debata lahko zaklene, saj ne vodi nikamor.

Uporabniški avatar
NejcZ
Poznavalec foruma

Kraj: Mozirje

Napisal/-a NejcZ So jun 05, 2010 11:17 am

Seveda, ampak mačka je domača žival in če ni tvoja, pomeni da je zanjo odgovoren sosed (lastnik). Zakaj bi jaz sedaj na svoje stroške kupoval neke spreje ali karkoli in zapravljal svoj čas za zaščito svojih stvari? Pa magari gre za par evrov in par minut dela, ampak nima veze to NI moje delo in naj karkoli pač je treba naredi lastnik živali. V nasprotnem primeru ni sposoben skrbet zanjo in jo naj da nekomu drugemo, ki je, ter krije kakršnokoli morebitno škodo in (drugače nepotrebne) stroške.
I'm not speeding I'm qualifying...

Uporabniški avatar
BBS
Uporabnik

Kraj: Kočevje

Napisal/-a BBS So jun 05, 2010 11:31 am

Pri nas deluje B|ind-ova metoda, torej parkat nagnat mačko pa je problem rešen :D

Ampak ne z ''šccc šccc''.... ;)

Uporabniški avatar
Daedalus
Poznavalec foruma

Napisal/-a Daedalus So jun 05, 2010 12:28 pm

Torej po vaše bi jaz rabil vsakogar, ki ne prizna krivde če mi odrsa avto, na gobec, odret, ustrelit...? Sej od človeka bi pričakoval, da se bo obnašal razumsko, za razliko od mačke, torej bi rabla bit kazen še hujša, ane? Mučenje? Žigosanje? Kaj? Ali pa so morda starši krivi, ker so to osebo slabo vzgojili? Jim grem bajto zapalit, al kako?

In to, da oni slabo vozijo, ni moja stvar...če bo slučajno kdo rikvercal v moj avto, se mu ne bom umaknil, ker je sam i**** in mora poskrbet, da se ne zaleti.

Uporabniški avatar
B|ind
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a B|ind So jun 05, 2010 1:18 pm

No Pero ti kar trpi čudovit vonj živalskih, predvsem mačjih iztrebkov okoli hiše ali v cimpresah. Morda ti pa odgovarja ?
Jaz ga pa pač nebom. ;)

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R So jun 05, 2010 1:34 pm

Nej mi prosim en razloži, kako naj jaz razložim moji mački, da ne sme it na tvoje posestvo? Pa odgovor: "to ni moja stvar" ne bo zadostoval. Me dejansko zanima.

lp
Slika

Uporabniški avatar
NejcZ
Poznavalec foruma

Kraj: Mozirje

Napisal/-a NejcZ So jun 05, 2010 1:40 pm

eclipse_R je napisal/-a:Nej mi prosim en razloži, kako naj jaz razložim moji mački, da ne sme it na tvoje posestvo? Pa odgovor: "to ni moja stvar" ne bo zadostoval. Me dejansko zanima.

lp

Z tem ko maš mačko/žival maš določene obveznosti in odgovornost. Na vprašanje si si pa že sam odgovoril.
I'm not speeding I'm qualifying...

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R So jun 05, 2010 1:43 pm

Hvala za odgovor za katerega sem napisal, da me ne zanima, ker je pač samoumeven. dejanski predlogi me zanimajo

lp
Slika

hnoda
Novinec

Napisal/-a hnoda So jun 05, 2010 1:47 pm

Ampak resno, a se je komu tukaj že dejansko zgodilo, da mu je mačka poškodovala avtomobil?
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov