Zodd je napisal/-a:hehe sem pa tja se pa delam kot da sem pijan levo desno mal po bankini mal po drugem pasu in potem opazujem kako ostanejo daleeeeč zadaj haha
Zodd je napisal/-a:ko sm mel še star avto sem ponavadi zabremzal na polno z ročno tako da se lučke niso prižgale tip zadi pa je dobil živčni zlom...
nekoč pa en i**** moral celo odviti v travnik da se ni zaletel vame.
primi1 je napisal/-a:Ja jest drugače malo hitreje vozim recmo vsaj 20km čez omijtev(na avtocesti vsaj 150,160 ) in se včasih zalimam kakšnemu ker ga trenutno ne morem prehiteti(vsake svete cajte) sploh na avtocesti kjer voziš na prehitevalnem za enim že nevem koliko časa, levi pas dokaj frej pa se ne ... pa blendaš,...pa enostavno drugače ne dojamejo kukr pa da prideš pol metra za nemu pa mu pozažeš univerzalni znak. o()oo
K se pa men drugi zalimajo takrat počasi bremzam in da ga ja zajebem, takrat k me ne more prehitet pa jest z recmo 70 na slabih 40 zbremzam tko živčni ratajo da se je še vsak poj oddaljil. Ne bremzam močno zarad varnostne razdalje, da res nibi še do česa prišlo, kar se pa tiče oviranje prometa mi je pa pravzaprav vseeno tisto minuto ki se peljem pod omejitvam mi je gladko vseeno, kazni za to nebi nikoli, nikoli dobu.
airmike je napisal/-a:primi1 je napisal/-a:Ja jest drugače malo hitreje vozim recmo vsaj 20km čez omijtev(na avtocesti vsaj 150,160 ) in se včasih zalimam kakšnemu ker ga trenutno ne morem prehiteti(vsake svete cajte) sploh na avtocesti kjer voziš na prehitevalnem za enim že nevem koliko časa, levi pas dokaj frej pa se ne ... pa blendaš,...pa enostavno drugače ne dojamejo kukr pa da prideš pol metra za nemu pa mu pozažeš univerzalni znak. o()oo
K se pa men drugi zalimajo takrat počasi bremzam in da ga ja zajebem, takrat k me ne more prehitet pa jest z recmo 70 na slabih 40 zbremzam tko živčni ratajo da se je še vsak poj oddaljil. Ne bremzam močno zarad varnostne razdalje, da res nibi še do česa prišlo, kar se pa tiče oviranje prometa mi je pa pravzaprav vseeno tisto minuto ki se peljem pod omejitvam mi je gladko vseeno, kazni za to nebi nikoli, nikoli dobu.
A primi1 je okrajšava za primitivec?
sonic je napisal/-a:Matr ej.
Ko vse tole berem, se mi utrjuje prepričanje, da živim v deželi psihopatov, nevarnih nasilnežev, primitivnih egoistov oziroma običajnih kretenov in kroničnih nedojebancev z majhnimi lulčki.
Butalistanci, ni vam(nam) pomoči...
cruiser1 je napisal/-a:airmike je napisal/-a:primi1 je napisal/-a:Ja jest drugače malo hitreje vozim recmo vsaj 20km čez omijtev(na avtocesti vsaj 150,160 ) in se včasih zalimam kakšnemu ker ga trenutno ne morem prehiteti(vsake svete cajte) sploh na avtocesti kjer voziš na prehitevalnem za enim že nevem koliko časa, levi pas dokaj frej pa se ne ... pa blendaš,...pa enostavno drugače ne dojamejo kukr pa da prideš pol metra za nemu pa mu pozažeš univerzalni znak. o()oo
A primi1 je okrajšava za primitivec?
Tole je pa res primer pravega tepca.Primi1 kjerkoli se znajdeš, spredaj ali zadaj se obnašaš otročje in primitivno. Začaran krog
![]()
sonic je napisal/-a:Matr ej.
Ko vse tole berem, se mi utrjuje prepričanje, da živim v deželi psihopatov, nevarnih nasilnežev, primitivnih egoistov oziroma običajnih kretenov in kroničnih nedojebancev z majhnimi lulčki.
Butalistanci, ni vam(nam) pomoči...
primi1 je napisal/-a:Ja jest drugače malo hitreje vozim recmo vsaj 20km čez omijtev(na avtocesti vsaj 150,160 ) in se včasih zalimam kakšnemu ker ga trenutno ne morem prehiteti(vsake svete cajte) sploh na avtocesti kjer voziš na prehitevalnem za enim že nevem koliko časa, levi pas dokaj frej pa se ne ... pa blendaš,...pa enostavno drugače ne dojamejo kukr pa da prideš pol metra za nemu pa mu pozažeš univerzalni znak. o()oo
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov