Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Sportivo
Poznavalec foruma

Kraj: Cerkno

Napisal/-a Sportivo Pe nov 07, 2003 3:38 pm

Pa kej mate tolk proto speedsterju, to je pač taki free športnik, ka ni sam za dirkat, a ni bol važno da med vožnjo pač uživaš, če je pa treba pa koga odzad mal pustiš, sej tak neboš z evotpm pa stijem mogu na počes tu po sloveniji, pa kdo je reku da je speedster slab za skos ovinke, kolkr sem jaz nazadnje bral so rekl da je kar vredu za skoz ovinke, zadnji stavek pa se je glasil: Speedsterja bi mogli dati veliko mladim in jih s tem naučit kaj je hitrost in kako jo spoštovati.

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Pe nov 07, 2003 5:08 pm

Nism vozu nobenga, vozu sm se samo v speedsterju. Avto vleče kot pri norcih...
Kar se pa tiče ovinkov pa mislim, da je speedester takoj za carrero GT2 v slalomu.
Drgač se je o legi veliko govoril in opel je bil zmer primerjan z gokardom, oziroma da je njegova lega neverjetna. To predvsem zaradi nizkega težišča in majhne teže...
Slika

Valjo
Novinec

Napisal/-a Valjo Pe nov 07, 2003 5:12 pm

8)

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Pe nov 07, 2003 5:17 pm

Da te nau opekl :) Uporabljaj Sunmix - vsak ima svoj faktor (wankel ma 2)
Slika

Uporabniški avatar
matevz
Novinec

Kraj: Kropa

re

Napisal/-a matevz Po nov 10, 2003 7:49 am

Zdej se mormo vprašat, a gledamo lepoto a gledamo vozne lastnosti.Za nekatere je zgleda lepota na prvem mestu.Sej v bistvu razumem, težko je v križišču zgledati slabo, ko te gleda kaka piška

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Po nov 10, 2003 7:54 am

Sj speedster ni grd. Večina teh avtov je lepih, vsak po svoje. Tud impreza je lepa.
Samo potem so tu lepotci z diplomo, ki so prov zato narjeni, da so lepi. Naprimer TT - men osebno ni všeč, pičke se pa topijo ob njem. Pa tud mazda da precej na obliko, pa ferrari.
Slika

tisac
Nov uporabnik

POGLEJ! DA BOS VIDEL KAJ JE AVTO!

Napisal/-a tisac Po nov 10, 2003 8:23 am

Hehe,

NeRo sej ves reklama pa to! Poglej na www.kmh.si, kjer je izsla nova stevilka km/h eMagazine! V njej pa:

LANCIA DELTA HF INTEGRALE EVOLUZIONE

Stara j***a bos reku! Ampak avto res gre! POZOR: HUDE FOTKE!!!

LP, T.

Uporabniški avatar
NeRo
Uporabnik

Re: POGLEJ! DA BOS VIDEL KAJ JE AVTO!

Napisal/-a NeRo Po nov 10, 2003 10:33 am

tisac je napisal/-a:Stara j***a bos reku!

Sploh ne. Od negdaj sm zaljubljen v ta avto :) Prej al slej ga bom mel!

Slike sm pa vidu še preden so bile objavljene pri vas. Borči je dobr posliku.

Uporabniški avatar
cavalli79
Nov uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a cavalli79 Po nov 10, 2003 2:39 pm

Potrudte se pa naredte dobr test, ker doedaj je vedno slabse, nc testa sam neko nabijanje gor in dol. Take avtomobile dobite na test, jih gonte naokrog do maximuma, pol pa vse skup nic. Vcasih vas redni narocnik.

Uporabniški avatar
matevz
Novinec

speedster

Napisal/-a matevz To nov 11, 2003 11:28 am

No ja sej neki vas pa razume kaj sem mislil rect.Vsi ti avti za šmekse, sej ne rečem lepo zgledajo, lahko da so hitri, samo ko pride do pravega dirkanja, bo pa vsak tak voznik gledal samo na to da ne bo slučajno kakšnega spojlerja odbil.Verjemte mi sem imel tak avto pa sem ga rajš prodal, ker ni užitka razebn v tem da te vsi gledajo kot Krambergerja včasih!!!

Valjo
Novinec

Napisal/-a Valjo To nov 11, 2003 1:47 pm

cavalli79 je napisal/-a:Potrudte se pa naredte dobr test, ker doedaj je vedno slabse, nc testa sam neko nabijanje gor in dol. Take avtomobile dobite na test, jih gonte naokrog do maximuma, pol pa vse skup nic. Vcasih vas redni narocnik.

se podpišem pod to!

Uporabniški avatar
matevz
Novinec

AVti

Napisal/-a matevz Sr nov 12, 2003 9:40 am

Ja tko je.Ampak je pa res pičke gledajo lepoto ne pa performance,kle se pa jest tud strinjam.Ampak boljš je bit dober v tehniki in dejstvih kot na na zunaj!!!

Uporabniški avatar
luca
Nov uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a luca Sr nov 12, 2003 10:42 am

Samo tak she za namig vsem, ki tak prek speedsterja govorite, sicer nisem nekaj full navdušen nad speedsterjem, zato pa tolko bolj nad lotus elise (podvozje je tak isto).

Na DSF-u (motorvision) so testirali lotus red elise od nekega tunerja, ki ma okoli 180 konjev, zal pa she takrat ni mela dovoljenja za na cesto, zato je ni v rezultatih. In je tisto progo, ki jo je najboljši do takrat, to je bil EVO VII, prevozu v 19 sekundah, prevozla v 18,2 sekunde.

Skoda da nima boljse lege na ceti, kot vi pravite, kr vprasanje, kaj bi pol naredla z EVO-tom. Pa brez zamere.

Lp, Luka
*Lord grant me the serenity to accept the things I cannot change,
the courage to change the things I can,
and the wisdom to hide the bodies of those people I had to kill because they pissed me off*

Uporabniški avatar
matevz
Novinec

re

Napisal/-a matevz Sr nov 12, 2003 10:48 am

cakaj cakaj, pust ti tune, glej serijski avto, poj lohka vzames evo N grupa pa pejt dirkat

Uporabniški avatar
luca
Nov uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a luca Sr nov 12, 2003 10:51 am

Ta stunan ma samo 40 konjev vec od navadne elise, in pa 20 od speedsterja. Za lego na cesti pa je reku oni voznik, da v 40 krogih ni mogu avta vrzt iz ovinka, ker ni upal tak hitro pelat v ovinek.

Po mojem lega na cesti vseeno ni tak slaba, sigurno pa to ni avto za na avtocesto ampak bolj po ovinkih za prave uzitke, tam pa tud ne rabis takih hitrosti.
Che mene vprasas bi raj vzel Elisa. Sploh, che bi she mogu na stroske gledat.

Lp, Luka
*Lord grant me the serenity to accept the things I cannot change,
the courage to change the things I can,
and the wisdom to hide the bodies of those people I had to kill because they pissed me off*

Uporabniški avatar
JohnyR
Uporabnik

Kraj: KK

Napisal/-a JohnyR Sr nov 12, 2003 12:21 pm

Bravo Luca, končno ena pametna. pišuka, vsi tulk šinfate speedsterja, in s tem tudi Lotus Elisa, pa se grem stavit da noben od vas teh avtov drugo kot vidu na cesti še ni.
http://www.raceland.si

Uporabniški avatar
McLaren
Mojster foruma

Kraj: Cela EU

Napisal/-a McLaren Sr nov 12, 2003 2:52 pm

Emmm jst vam pa zavidammmmmmmmmmm :(
No itaq bom prebral revijo sam vseeno.....jst bit TUDI

Uporabniški avatar
matevz
Novinec

re

Napisal/-a matevz Sr nov 12, 2003 2:52 pm

jest speedsterja nisem pelal, sem se pa pelal, sej ne recem avto je narejen za cisti uzitek, luksuza ni.To me sploh ne moti,saj ga evo tud nima al pa impreza, sam men sta to in pa lancia,cosworth, pojem dirkasih avtov, ne športnih.Ker gledam vse iz dirkaškega vidika, a se razumemo!Da ne bo zgledal da se ful pametnega delam.
Vsak po svoje misli!

Uporabniški avatar
CupraR
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a CupraR Če nov 13, 2003 12:13 pm

No pa se mal vrnimo k članku v AM. Ni kej je zlo strokovno napisan-tok ma vaze z avtomobilizmom kot kkšn členek v Lady. Osebna razodetja 7 ljudi :lol: Izajve kot so " žulil je tsiti ovinek celo soboto, da sem mislil da ne bo na Imprezi ostalo nič gum, pač ne spadajo v revijo kjer navsni ljudje pričakujejo konkretn test z tehničnimi podatki, ne pa taka nabijanja. Se prov vidi da ni članek preveden iz kkašne tuje revije kot ponavadi(AutoBild) ampak en zmazk, kjer so uporabne samo fotografije :lol: Res pol kk. je vse skup vredn. Sicr pa sm kkšn let nazaj vidu kdo sploh piše članke v AM-kjer so v eni številki opisooval kaj novinarji AM vozjo v osebnem življenu. 2-3 sploh nimajo avta-se vozjo s kolesi-kje ti bo tak novinar kej pamtnga pol napisu.

Martin
Novinec

Kraj: Republika Palma di cocco

Napisal/-a Martin Če nov 13, 2003 12:34 pm

Ja revija sucks mdrfkrji. Ne bom več kupil. Od česna je bolja.
Slika
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov