matevz je napisal/-a:Drgac poznam dost ljudi z novimi avdiji in to tdi, ko jim je nov avto kuril olja liter na vsakih 14 dni.Tko da tud audi ni vec to kar je bil.Nekdo je rekel Mazda, menda je kar v redu ratala zdej ko je Ford lastnik. Drgac so pa nove Hdi mašine od peugeota in citroena tudi ok!
Lojzek je napisal/-a: bom pa ziher spustu ga in verjetno dal samo spredaj spojler gor. spomladi.
Lojzek je napisal/-a:24 litrov olja na leto, tak motor je samo še za na odpad. za svojega še ne vem koliko pokuri olja, vem pa da sem blazno zadovoljen glede porabe bencina (A3 1.8T). testirano ta mesec povprečna (mestna in nemestna) 8,3l Pospeševanja so bila normalna in ne brutalna. Tako da vem kolk lahko pokuri če ga vozim normalno. Glede na to da se je moral še ogrevat pričakujem poleti še za kake pol litra manj kar pa je potem že tovarniška specifikacija. vau.
¨mazda-mx3 je napisal/-a:
Nov A4 1.9 TDI, sem sel 2 dni zapored iz Ankarana v ljubljano in nazaj in sem moral natočiti 5L olja!!!!!
Sramota za tako tovarno!!
Sodelavcu na Škodi octavii 2.0 bencinar, spije 3 L olja na 10k KM.
A lahko ponovim da so vsaj zame japonski avti najboljsi........ma nikoli nimas tezav, no!
CupraR je napisal/-a:Sej ni fora da ma 1.8 non turbo premal konjev. Vendar za unih 125 ps(ki so bl na papirju) avto ni dost bl poskočn od 1.6 pije pa zelo preveč-sej so to sami pr Audiju priznal![]()
super98 je napisal/-a:Tist olje more nekje puščat-veš kva je to če bi ti žgal 5l na 300km!!!
Golf & šipe-serijska napaka pri 4kah! Dobr da se ti ni še šipa sesula v vratih!
mazda-mx3 je napisal/-a:no tako nejeverneži!
sem šel v Lj pa je blo vse uredu, grem nazaj dol, pa mi sveti lučka za počekirat olje, ga natočim 2 litra....je blo vse OK.
naslednji dan se odpravim v Lj, na kozini spet zasveti lučka, natočin 1 l, v Lj pa spet zasveti lučka sem ga natočil še 2l . za dol pol ni blo več problemov.
Na servisu, dan po prihodu nazaj z LJ so pa rekli, da je vse OK???![]()
Ma ne me jebat!
Kako je lahko vse OK???
Smo meli ze 5 audijev, pa noben ni delal težav glede olja, ta je prvi.
Smo pa meli z vsakim skoraj tezave.
prvi audi 80, je delal kot urca, letnik76
drugi audi 80, je crknila vsa elektronika---servis, bili smo na dopusti v KG
prvi a4 1.8 20V, 2x menjali tesnilo glave motorja, sla u pm elektronika za ABS, sla crpalka od servo volana, avto je imel 180k KM, ko smo ga prodali.
prvi a4 1.9 TDI, je 2x slo tesnilo glave motorja in 1x se turbina ni vklapljala,
sedaj imamo spet a4 (sam zato ker je foter matast na audije) pa se dogaja to z oljem in tretji dan ko smo ga kupili je odstopil prag pri voznikovih vratih. Avto pa je bil kupljen letos avgusta
se nekaj: golf IV tdi od mame: ko smo ga dobili je bila strgana vrecka od menjalne rocice in nam je niso nikoli hoteli zamenjat, je sla pumpa za vodo, za sipe pucat in 2x je slo stikalo za vklop turbine, al nekaj takega, padla sipa na sovoznikovi strani dol, ker se je nosilec zlomil.....
Pa ne mi rec, da je vse to normalno, lepo vas prosim.
moja nissan micra 93l---b.p, samo redni servisi
moja mx-3-----prebilo tesnilo glave pri 180k KM.......nikoli zakuhal! , ostalo b.p.
tast: nissan sunny---b.p.
stric ima hyundai pony---b.p. samo redni servisi
micra 93l od bivsega lastnika moje mazde: samo redni servisi
primera in micra 90 l od istega tega coveka, samo redni servisi .
Z ta denar, ki ga das za audija al pa golfa, je to ziv obup, da se take stvari dogajajo!!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov