Debate, ki niso vezane na ostala področja...

bi se odpovedali avtu za 10 let v zameno za manjše stanovanje

da
64
47%
ne
73
53%

Skupaj glasov : 137

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Ne avg 22, 2010 7:12 am

tiguan je napisal/-a:
freddie je napisal/-a: Moja bivša ljubica je recimo bila izredno ponosna na svojega Accenta 1.3 automatic, medtem, ko sem prepričan da bi večina Slovencev tak avto vozila samo z rjavim škrnicljem na glavi ali pa z izgovorom "...ja veš, tole je samo nadomestni avto, Audija mi še popravljajo".

Tole ti pa ne vrjamem. Jaz sem tudi ponosen na svojga accenta.

pol pa vleti sonček v temo in spusti tako nevmesno, da bolj nevmesne skoraj ni mogoče spustit.
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

M
Stalni uporabnik

Napisal/-a M Ne avg 22, 2010 7:51 am

Najbolj redka dobrina izmed vseh je čas in nihče ti ne more nadomestit zapravljenega časa. Moj čas je preveč dragocen, da bi ga izgubljal s čakanjem na javna prevozna sredstva. Mogoče bi razmišljal drugače, če ne bi imel rešenega stanovanjskega problema.

Kar se pa ekologije tiče: dokler 1 sam romunski tovornjak pri vožnji čez SLO naredi okolju več škode, kot moj avto v 1 letu, se s tem ne mislim obremenjevat. Večinoma se v avtu vozim sam. Vse ostalo ja namreč kompromis, prilagajanje in izguba časa.
Never argue with an id*ot. He would just drag you down to his level and beat you with experience.

Uporabniški avatar
pinny
Poznavalec foruma

Kraj: Šoštanj

Napisal/-a pinny Ne avg 22, 2010 8:54 am

lenivec je napisal/-a:.... glej da ti na preprost način v enem stavku napišem.
govoril sem o folku ki raje plačuje najemnino kot je lastnik svojega

je pa treba vedet da so obroki vedno večji od najemnine, in plus tega so zraven še stroški če kaj odpove, in nekteri tud nimajo pogojev npr. za kredit, tk da tist glede raje najemnina kot lastništvo ne bo čist držalo

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R Ne avg 22, 2010 7:27 pm

freddie je napisal/-a:Zanimivo, da smo Slovenci tako bolestno obsedeni s stanovanji, hišami in drugimi bivalnimi prostori. Do take mere, da je gradnja hiše oz. nakup lastnega stanovanja skorajda Raison d'être našega obstoja. Povsem drugačen trend sem opazil na Nizozemskem, Kanadi in velikih Nemških mestih. Čeprav ljudje vlečejo na mesec od 2 do 4 čuke, večina niti pomisli ne da bi si zgradila svojo hišo ali da bi se zakreditirala do 2050 za eno blokovsko luknjo, kjer bi lahko potem v miru vzganjali spolne perverzije...

Anyway. Ali bi se bil pripravljen odreči avtomobilu za 40 kvadratno stanovanje? Glede na to, da sem že nekaj časa brez prevoznega sredstva na notranje izgorevanje, je odgovor vsekakor da. Čeprav mi tudi stanovanje samo po sebi ne pomeni čisto nič drugega kot straha nad glavo, tako da bi si osebno raje izbral veliko najemniško stanovanje namesto lastništva nad 40 kvadratnim pajzlom pa 6 mesecev na leto življenja izven sončne strani Alp. In to je moja filozofija življenja. Carpe diem. Nikoli ne veš ali te bo jutri povozil avtobus ali pa ugrabila horda Amazonk, te s pištolo prisilila v zaužitju več tabletk viagre in posiljevala do smrti.

Se vam ne zdi, da tale komad do popolnosti ujame bistvo Slovenske duše?

Vse lepo in prav, le da je pa meni neumno dajati 500 € na mesec najemnine za stanovanje, za katerega bi lahko odplačeval kredit v zelo podobni vsoti in nekoč imel nekaj od tega.. Pa še vedno lahko stanovanje prodaš in drugega kupiš kadarkoli, če pa pač nimaš denarja te pa vržejo ven s stanovanja, kot te z najemniškega, če nisi plačal najemnine ;)

Tako da pogojevat carpe diem z najemniškim stanovanjem je v bistvu zelo neumno..

Sicer pa sem glasoval za "da". Odkar sem si kupil 11 let star skuter za 250 €, sem spoznal da avta skor ne bi rabil več, vsaj kar se tiče vseh letnih časov razen zime. Odpovedal bi se avtu, vzel stanovanje v postojni, ga oddajal za magari 200 € na mesec in še naprej živel v ljubljani, le z 200 € več v žepu, za prevoz pa bi pač uporabljal, skuter, noge, kolo in pa javni prevoz.

lp
Slika

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a CockroaC Po avg 23, 2010 3:27 pm

avta pa ne dam ... sploh se ne gre za ekonomično računico ker je tukaj ni ... ampak za ideologijo avtomobilizma ... in to na avtomobilističnem forumu se še vedno najdejo ljudje ki bi z lahkoto "prodali" del sebe svoje interese in hobije za nekih 40kvadratov v postojni ...

Te vaše ideje da raje kupite kot podnajmeništvo ker za ta dnar imate nekaj od tega so pa ena večjih bedarij ki sem jih slišal in vrjetno še v življenju niste malo bol resno pogledli pogojev kakega stanovanjskega kredita in primerjali z cenami najemnin ... polek tega je želja da za vami ostane nekaj materialnega kot stanovanje tudi poglavje zase .. če nebi bli pripravljenni samih sebe "prodat" za 40kvaratov betona in lesa bi mogoče bili sposbni res kaj pametnega pustit za sabo.
Slika

čara
Novinec

Kraj: Gorje

Napisal/-a čara To avg 24, 2010 1:17 pm

Daedalus je napisal/-a:
domen_ je napisal/-a:
čara je napisal/-a:Glasovala sem DA.
Preprosti razlog-rada imam samostojnost in če sem finančno zmožna vzdrževat stanovanje grem takoj na svoje. Za prevoz z avtom-se vedno najde kdo, v skrajni sili taksi, bus.

Js enako razmisljam, samostojnost mi veliko pomeni.

Zdej se je pa ze kar nekaj glasov nabralo, rezultat pa izgleda da bo ostal priblizno 50:50 (kot arbitrazni sporazum :) ). Js sem sicer mislil da se bo bolj nagnilo v prid avtov, ker pac Postojna ni tako atraktivna kot Ljubljana, kajne? ;) Pa tudi Slovenci nismo taki, da bi se bili pripravljeni hitro preseliti drugam (kar sicer ni nujno nekaj slabega).

To, da imaš avto, je tudi zelo velika samostojnost! :idea: ;)

..... ;)

Ne, ke nimaš stanovanje kjer bi v 100% razporejal svojo plačo in plačeval stroške bivanje....Hkrati se pa niti malo ne razumem s starši in mi več pomeni, da sem na svojem oz. da bom na svojem. Uživam dneve ko sem v LJ, da se ne slišim in ne vidim s starimi...
Pri avtu ne pereš in likaš perila, ne kuhaš v njem, ne plačujš elektrike komunale, ne moreš noter živet in se umit.
avto je pač prevoz in to je vse kar imaš od njega. Razen tega da tankaš bencin in zavarovanje, tehničnega.

Nasplošno -ko dobiš redno službo za polni delovni čas, greš najet eno majhno stanovanje in se osamosvojiš-zapustiš gnezdo in si sam svoj gospodar. :)

Je pa res, da če živiš s partnerjem se en mal prilagodiš-pa še 50% gospodinjskih del vsak naredi in je manj pucarije itd.

Raje vidim, da je tip v svojem stanovanju, kjer sma lahko sama, kot pa, da ima avto in se tihotapima zdej sem in zdaj tja (moji pa so 99% doma)...ne maram spoznavat mojih kolegov s starši in obratno... :roll: dejansko nočem da moji kaj prida o mojmu življenju vejo, ker mi grejo razna vprašanja na bruhanje :roll: Mam 22 let in mam rada zasebnost.

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a CockroaC To avg 24, 2010 9:13 pm

Se ni nihce napisal da ce se odlocis za avto ne smes met svojega stanovanja :roll:
Slika

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a adis To avg 24, 2010 9:37 pm

CockroaC je napisal/-a:mogoče bili sposbni res kaj pametnega pustit za sabo.

morda dolgove? :lol:

GT_Turbo17 je napisal/-a:raje si postavim bajto v bosni...za ceno novega avta ti postavijo hišo na ključ z najboljšim laminatom in materiali..samo pohištvo sam kupiš :)

za ceno kakšnega avtomobila? ker dvomim, da za ceno kie pro-ceeda ali pa kakšne ford fieste.

večina vas pozablja, da ima menjava stanovanja za avtomobil rok trajanja torej 10 let.

domen_ je napisal/-a:To je izmišljena situacija, ampak vseeno naredimo anketo. Recimo da je velika okoljska kriza in da je odločno preveč pleha na cestah, in se naši državniki nekaj izmislijo. In recimo da si namislijo, da bi vsakemu, ki bi se odpovedal avtu za 10 let, podarili manjše stanovanje (40m^2, recmo v Postojni 8) ). Bi sprejeli tako ponudbo? ;)

Težka dilema? Lahka?
:)

Uporabniški avatar
Matey_
Uporabnik

Kraj: Postojna

Napisal/-a Matey_ To avg 24, 2010 10:03 pm

@Freddie:
Se pravi ... ti razmišljaš v tej smeri, da je bolje živeti v podnajemniškem stanovanju (po možnosti v bloku), kot pa se za 15 let zapufat in si zgradit lastno hišo.
No domnevam, da nisi nikoli živel v bloku :)
Sam sem z družino 18 let živel v bloku ... lani oktobra pa smo se preselili v hišo ... in lahko vam povem, da je definitivno vredno usakega centa ... v bloku nimaš miru ... pa pride sosed pijan domou, pa ga baba nadere in nalama ... pa se ti loti drugi sosed prenavljat stanovanje (2 meseca konstantno ropotanje pnevmatskega kladiva oz. ''štemarce'' ;) po nekaj ur na dan) ... pol pr ta tretjemu cele noči joče dojenček ...

V svoji hiši pa maš mir ... nihče ne razbiva ... delaš kar hočeš ... drugače povedano ... me ne spravijo več v stanovanje :)

LP
Matej
Getting so drunk, the paramedics find blood in your alcohol stream. :D

''... the last time I had this much fun, some furniture got broken ...'' by J. Clarkson

Uporabniški avatar
lancia hf
Uporabnik

Napisal/-a lancia hf To avg 24, 2010 10:04 pm

GT_Turbo17 je napisal/-a:raje si postavim bajto v bosni...za ceno novega avta ti postavijo hišo na ključ z najboljšim laminatom in materiali..samo pohištvo sam kupiš :)

Pa da neboš pozabil, da boš v Bosni tudi za 200€ na mesec delal. Edino če se boš vsak dan vozil na delo v SLO. :lol: ;)

Matey_: V kašnem bloku si pa živel, jaz živim v bloku že 21 let, pa še nisem kaj takega doživel, razen kašne hitre adaptacile, pa še te so se dogajale dopoldne, ko sem bil v službi.
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika

Uporabniški avatar
cruiser1
Poznavalec foruma

Napisal/-a cruiser1 To avg 24, 2010 11:57 pm

lancia hf je napisal/-a:[
Matey_: V kašnem bloku si pa živel, jaz živim v bloku že 21 let, pa še nisem kaj takega doživel, razen kašne hitre adaptacile, pa še te so se dogajale dopoldne, ko sem bil v službi.

To tudi mene zanima. Je pa res, da so nekateri preveč občutljivi ali pa že kar namerno poslušajo kaj se dogaj pri sosedih, da se lahko potem pritožujejo pa če sosed komaj slišno povleče stol po parketu :roll: .

Sem pa živel v hiši in ni hujšega, kot košnja trave z motorno kosilnico! Skoraj vsak dan je nekdo od sosedov "dirkal" po svoji zelenici! Za popi**it zoprn hrup :evil: !! Lažje prenašam sirene rešilcev, ki mi zdaj na vsake 20 min. drvijo mimo bloka.

Uporabniški avatar
Daedalus
Poznavalec foruma

Napisal/-a Daedalus Sr avg 25, 2010 1:02 am

čara je napisal/-a:
Daedalus je napisal/-a:
domen_ je napisal/-a:
čara je napisal/-a:Glasovala sem DA.
Preprosti razlog-rada imam samostojnost in če sem finančno zmožna vzdrževat stanovanje grem takoj na svoje. Za prevoz z avtom-se vedno najde kdo, v skrajni sili taksi, bus.

Js enako razmisljam, samostojnost mi veliko pomeni.

Zdej se je pa ze kar nekaj glasov nabralo, rezultat pa izgleda da bo ostal priblizno 50:50 (kot arbitrazni sporazum :) ). Js sem sicer mislil da se bo bolj nagnilo v prid avtov, ker pac Postojna ni tako atraktivna kot Ljubljana, kajne? ;) Pa tudi Slovenci nismo taki, da bi se bili pripravljeni hitro preseliti drugam (kar sicer ni nujno nekaj slabega).

To, da imaš avto, je tudi zelo velika samostojnost! :idea: ;)

..... ;)

Ne, ke nimaš stanovanje kjer bi v 100% razporejal svojo plačo in plačeval stroške bivanje....Hkrati se pa niti malo ne razumem s starši in mi več pomeni, da sem na svojem oz. da bom na svojem. Uživam dneve ko sem v LJ, da se ne slišim in ne vidim s starimi...
Pri avtu ne pereš in likaš perila, ne kuhaš v njem, ne plačujš elektrike komunale, ne moreš noter živet in se umit.
avto je pač prevoz in to je vse kar imaš od njega. Razen tega da tankaš bencin in zavarovanje, tehničnega.

Nasplošno -ko dobiš redno službo za polni delovni čas, greš najet eno majhno stanovanje in se osamosvojiš-zapustiš gnezdo in si sam svoj gospodar. :)

Je pa res, da če živiš s partnerjem se en mal prilagodiš-pa še 50% gospodinjskih del vsak naredi in je manj pucarije itd.

Raje vidim, da je tip v svojem stanovanju, kjer sma lahko sama, kot pa, da ima avto in se tihotapima zdej sem in zdaj tja (moji pa so 99% doma)...ne maram spoznavat mojih kolegov s starši in obratno... :roll: dejansko nočem da moji kaj prida o mojmu življenju vejo, ker mi grejo razna vprašanja na bruhanje :roll: Mam 22 let in mam rada zasebnost.

SI me povsem narobe razumela. Napisal sem, da je TUDI avto zelo velika samostojnost. ;) Torej, v premislek, da obdržiš pravico do avta, in plačuješ najemnino/kredit za stanovanje/hišo po lastni izbiri, vsaj kar se kvadrature tiče.

Pomisli:
Recimo, da se odločiš za stanovanje. Imaš mir pred starimi, ni plačevanja najemnine. Super! Ampak...se ti zahoče it na morje...smučat...šoping...vse te stvari bi morala skombinirati z javnim prevozom, ki v SLO smrdi. Torej, zelo omejene destinacije potovanj/počitnic (ali pa zelo drage - taxi), smučat bi lahko šla samo tja, kjer je zrihtan prevoz na smučišče nedaleč stran od apartmaja/hotela, ali pa samo tja, kjer bi živela dovolj blizu smučišča...10 vrečk s šopinga na troli...itd. Aja, precej časa uide, precej sivih las dobiš...ali pa se se tem stvarem odrečeš.
Ampak OK, recimo da se da. Dobiš partnerja, se preseli k tebi, ima avto. Super! Nekaj let gre...potem pa...ni prostora za naraščaj. Kje v 40m^2 bo pa otrok spal? Na tleh? Ga še pohodiš, ko greš ponoči na WC. :lol:

Situacija kot je zastavljena je zame pač nesprejemljiva. Jaz bi se odločil ZA, če bi bilo govora o npr. vsaj 60m^2, ko bi že imel partnerico, in bi se potemtakem dalo skombinirati da bi imeli tudi avto. V teh časih je nemobilnost še kar kritična zadeva, če nisi zapečkarski meščan v mestu, ki ti ponuja vse kar rabiš+dobro urejen javni promet da prideš do tega.

PS: Če pozabljam na kaj bistvenega, me spomnite. :lol:

Uporabniški avatar
Matey_
Uporabnik

Kraj: Postojna

Napisal/-a Matey_ Sr avg 25, 2010 7:22 am

@lancia hf in cruiser 1:
Ja kaj pa vem :) mogoče sem pa imel sam smolo ;) in ne nismo izrecno občutljivi na hrup in podobno ... ampak zadnjih nekaj let je bilo res ... za popiz*it.
Eden izmed sosedov, se je odločil, da mu stanovanje ni všeč in je podrl celo predelno steno med stanovanjem in balkonom (vse zunanje in nekatere notranje stene so iz betona in ne iz opeke) ... to je trajalo cca. 2 meseca, vsak dan .... verjemite, da bi se tudi vam zmešalo ... cel blok se je tresel ... sicer n vem kaj je delal tolk časa ... ampak ...
pol sta se pa v sosedno stanovanje preselila še mladoporočenca ... vse lepo in prav ... ampak problem je da je dec velikokrat prihajal domov veliko bol pijan kot trezen .... rezultat je, da se je žena spravla na njega ... ga obdrla in prebutala ... zraven, pa (ker je misnla, da bo to prikrila) vžgala sesalec, da se kao ne bo tolk slišalo ...
za popiz*it!! :)

LP
Matej
Getting so drunk, the paramedics find blood in your alcohol stream. :D

''... the last time I had this much fun, some furniture got broken ...'' by J. Clarkson

Uporabniški avatar
uros_p
Novinec

Kraj: Prevalje

Napisal/-a uros_p Sr avg 25, 2010 9:25 am

freddie je napisal/-a:Zanimivo, da smo Slovenci tako bolestno obsedeni s stanovanji, hišami in drugimi bivalnimi prostori. Do take mere, da je gradnja hiše oz. nakup lastnega stanovanja skorajda Raison d'être našega obstoja...

Nakup hiše ali stanovanja mi iz drugih razlogov kakor oddajanje v najem nikoli ni bilo kaj prida v resnem razmisleku. Medtem ko za gradnjo lastne hiše s svojo izbranko že varčujema (čeprav že zdaj živima v hiši, ki so jo sicer zgradili starši) in se je boma lotila čez približno 7-8 let.
Vendar na gradnjo lastne hiše gledam kot na fazo življena, kjer ti vse skupaj (od iskanja in nakupa parcele na željeni lokaciji, do prve lopate in zadnjega zidaka) predstavlja predvsem popoldanski hobi in veselje. Če imaš rad delo in si marsikaj pripravljen storiti predvsem sam (moraš imeti tudi voljo, da marsikaj proučiš), potem je lahko gradnja hiše dolgotrajno zabaven, vendar hkrati drag in resen hobi. Končni rezultat pa je še dodatna nagrada, ki se je nihče verjetno ne brani.
Skratka, raje grem vsak dan popoldan po službi na lastno delovišče, kot pa pred TV ali pa v gostilno, se prepirat o tem komu manj pije, manj kvari in čigav več "zna". Sicer pa odvisno od lastnih vrednot, kaj komu pomeni živeti življenje.
Slika

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R Sr avg 25, 2010 10:36 am

CockroaC je napisal/-a:avta pa ne dam ... sploh se ne gre za ekonomično računico ker je tukaj ni ... ampak za ideologijo avtomobilizma ... in to na avtomobilističnem forumu se še vedno najdejo ljudje ki bi z lahkoto "prodali" del sebe svoje interese in hobije za nekih 40kvadratov v postojni ...

Te vaše ideje da raje kupite kot podnajmeništvo ker za ta dnar imate nekaj od tega so pa ena večjih bedarij ki sem jih slišal in vrjetno še v življenju niste malo bol resno pogledli pogojev kakega stanovanjskega kredita in primerjali z cenami najemnin ... polek tega je želja da za vami ostane nekaj materialnega kot stanovanje tudi poglavje zase .. če nebi bli pripravljenni samih sebe "prodat" za 40kvaratov betona in lesa bi mogoče bili sposbni res kaj pametnega pustit za sabo.

Kakšna računica? Punca in njena mama živita v 47 m2 najemniškem stanovanju blizu centra Lj, kjer dajeta za najemnino 400 € + stroški.

Za 472 € /mesec dobim 110.000 € kredita (pač na 30 let), kolikor recimo da je trenutno stanovanje vredno (v Župančičevi Jami v Ljubljani).

Kako je lahko bedarija, da če bom že celo življenje plačeval za stanovanje, ne bi za praktično isti denar potem to stanovanje obdržal. In ja, jaz bi skakal do stropa, če bi moji starši mi dali 40 kvadratov betona in lesa, kot ti praviš da je to poglavje zase, da bi človek kaj tako nezaslišanega naredil za svoje otroke, in bi v življenju bil prikrajšan za plačevanje vsaj minimalne slovenske plače mesečno, da bom lahko nekje živel ;)

lp
Slika

Uporabniški avatar
domen_
Stalni uporabnik

Kraj: Varšavski lok

Napisal/-a domen_ Sr avg 25, 2010 11:27 am

Daedalus je napisal/-a:Recimo, da se odločiš za stanovanje. Imaš mir pred starimi, ni plačevanja najemnine. Super! Ampak...se ti zahoče it na morje...smučat...šoping...vse te stvari bi morala skombinirati z javnim prevozom, ki v SLO smrdi. Torej, zelo omejene destinacije potovanj/počitnic (ali pa zelo drage - taxi), smučat bi lahko šla samo tja, kjer je zrihtan prevoz na smučišče nedaleč stran od apartmaja/hotela, ali pa samo tja, kjer bi živela dovolj blizu smučišča...10 vrečk s šopinga na troli...itd. Aja, precej časa uide, precej sivih las dobiš...ali pa se se tem stvarem odrečeš.
Ja vsekakor se strinjam, da avto tudi pomeni svobodo, to imaš čisto prav, samo stanovanje meni pomeni večjo. Stvari, ki si jih naštel meni pravzaprav ne bi bile tako problematične, kot mi je problematično živeti pod tujo streho. Npr. ko grem v šoping redko kupim več kot eno vrečko, potem na počitnice bi že šel z vlakom ali avtobusom, ali pa če bi nas šla večja druščina bi pač nekdo drug peljal. Omenil si tudi javni prevoz - no glede na to da vozijo v Postojno tako vlaki kot avtobusi se mi zdi to sprejemljivo. Je pa res, tako kot praviš, da se s tem precej izgubi na času. Ampak saj v končni fazi, če živiš v dvoje, manjko enega avta ne predstavlja tako velikega problema. Jaz bi se pač odpovedal nekaterim stvarem za tistih 10 let.

Uporabniški avatar
cruiser1
Poznavalec foruma

Napisal/-a cruiser1 Sr avg 25, 2010 1:19 pm

Vem kako je, če nekdo prenavlja stanovanje in podira stene. Zelo hrupno, se strinjam. Tudi v našem bloku vsako leto nekdo nekaj prenavlja in razbija po stanovanju. Prav danes so me zbudili sosedje, ki so vso pohištvo iz stanovanja zmetali ven pred blok in to precej hrupno. Jah nimaš kaj, to se dogaja, ampak mene ne moti tako zelo, da bi se zaradi tega preselil v samoto ;) .

Tole pa zmaga!! :rofl
Matey_ je napisal/-a:pol sta se pa v sosedno stanovanje preselila še mladoporočenca ... vse lepo in prav ... ampak problem je da je dec velikokrat prihajal domov veliko bol pijan kot trezen .... rezultat je, da se je žena spravla na njega ... ga obdrla in prebutala ... zraven, pa (ker je misnla, da bo to prikrila) vžgala sesalec, da se kao ne bo tolk slišalo ...
za popiz*it!! :)

Uporabniški avatar
Kalos
Stalni uporabnik

Napisal/-a Kalos Sr avg 25, 2010 1:41 pm

kljukec je napisal/-a:če bi bila služba v istem kraju zakaj pa ne
sam se avtu odpovem, dobim šenkan stanovanje, vozim pa se z puncinim avto in je to to
nerealno pa vendar

Točno to, registriral bi avto na nekoga drugega.

Sem se že probal s kolesom na šiht vozit, pa sem preveč zasvojen z avtomobilom, tako da sem zdržal le en dan :lol:

Uporabniški avatar
domen_
Stalni uporabnik

Kraj: Varšavski lok

Napisal/-a domen_ Sr avg 25, 2010 2:08 pm

Kalos je napisal/-a:
kljukec je napisal/-a:če bi bila služba v istem kraju zakaj pa ne
sam se avtu odpovem, dobim šenkan stanovanje, vozim pa se z puncinim avto in je to to
nerealno pa vendar

Točno to, registriral bi avto na nekoga drugega.

Sem se že probal s kolesom na šiht vozit, pa sem preveč zasvojen z avtomobilom, tako da sem zdržal le en dan :lol:
Mišljeno je sicer tako, da ga ne voziš, sicer anketa nima smisla (vsak bi registriral avto na koga drugega). Mogoče bi bilo bolje, da bi namesto "odpovedati se avtu" v anketo dal "odpovedati se izpitu za avto".
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov