TOYOTA je napisal/-a:dobro da nas ima veliko različne poglede, kajti jaz gledam to porabo čisto iz druge strani in mi je postranska zadeva, do neke meje seveda. Avto mi povprečno kuri nekje 12 do 13 l, sam delam veliko km na dan , približno 120 in ja na leto plačam kar veliko vsoto za gorivo, ampak...raje se vozim ure in ure z avtom, ki mi je resnično všeč in me enostavno osreči, čeprav porabi več kot golf diesel in se vozim temu primerno, kot pa da bi si kupil avto za nižjo ceno , ki bi kuril 6 in sedel v njem kot star ata na avtobusni postaji v nalivu ki upa da bo bus kmalu prišel:)..seveda je to odvisno od kompromisa mesečnega priliva in ostanka le tega za življenje, zato me zanima, kaj potem počnete z vsem denarjem ki vam ostane glede na vaše izračune...hodite na potovanja ( tudi jaz), imate boljše stanovanje od mene, jeste boljšo hrano..ne razumem, moj point je ,da v življenju uživam najbolj , glede na dano situacijo in če rad vozim močen avto in sem s tem srečen, zakaj ne? drugi imate tudi hobije, ne? in teh nekaj 1000 evrov raje dam za bencin, kot za tako vsoto višji račun na banki in fake nasmešek...ampak to sem le jaz...sicer je pa naš soforumaš dobro napisal, življenje je prekratko, da bi vozili dolgočasen avto! pa prosim, ne mi pridigat o prednostih v življenju...
~toMmy~ je napisal/-a:Pa kaj je tak problem, če se govori o porabi? Ta namreč poleg konjev, navora pospeškov itd. pove precej o naprednosti in izkoristku motorja.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov