Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
JOYride
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a JOYride Po nov 10, 2003 3:42 pm

tomas je napisal/-a:he hhe he heh!
pol sm pa najbol zabit polcaj na prometni !pa zaston hodu v šolo 4 leta, pa še tri leta višje, pa zaston 7 let delovnih izkušenj na prometni policiji!!!!!!
Kwa ste pametni za ponort!tapru se prepričite pol pa pište ne pa kr neki ugibat na pamet!!!!!!!

Evo, takih policajev me je pa strah. Bo en naredu pizdarijo na cesti, jst bom pa pol najebou v vseh pogledih... :roll:

Uporabniški avatar
andrej777
Poznavalec foruma

Kraj: Telče (Sevnica)

Napisal/-a andrej777 Po nov 10, 2003 9:12 pm

Ma policaj nardi kokr se mu zazdi. In to je velikrat glih narobe.

Neki podobnga se je zgodil mojem stricu. Lahko rečem da dost lepo in počas voz in kaj je blo...
Stric je prehteval po regionalki en avto in ko se je uključeval nazaj na vozni pas se mu je v rit prpiču en bavarc ki je ravnotako prehiteval isti avto.Usekalo je ko je bil že skor cel na svojem pasu. Un se je kr hitr pelu če je stric prehiteval un pa še nevem kuk več prpiču zadi. In pol pameten policaj ugotovi da je kriv moj stric ker se ni dost hitr odmknu avtun za seboj. Pol je hotu dat pa še pihat je pa stric reku da brez problema samo čpe bosta oba pihala in si je kr nahitr premislu. To so pa veze!!! pa (pre)pametni policaji!!!

Lp Andrej

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Napisal/-a Nu-NRG To nov 11, 2003 1:36 am

menjekul je napisal/-a:
Smrkec je napisal/-a: al pa čist po nepotrebnem nardiš kako neumnost :?: :!:

seveda se tudi to z lahkoto zgodi. :roll:

Preveckrat!
Prosim, naredite mi ta forum spet normalen!

Uporabniški avatar
reber
Uporabnik

Kraj: Bled

Napisal/-a reber To nov 11, 2003 6:29 am

Smrkec, nasankal bi ti, v prihodnje pa ti priporočam, da prehitevaš bolj po pameti. Lahko bi ti prehitevani nalašč zaprl, pa bi mu težko dokazal, če pa je že prej bilo malo prostora si pa ti narobe ocenil in ne bi smel prehitevati. Ampak če že pišeš da še enega vozila nisi videl, potem razdalja med njima ni mogla biti tako majhna ali pa je bilo prehitevano vozilo malo večje in vozila pred njim nisi videl zaradi tega. Kolikokrat se zgodi, da pri prehitevanju nekega vozila ugotovimo, da je pred njim še eno vozilo...

Uporabniški avatar
JOYride
Uporabnik

Napisal/-a JOYride To nov 11, 2003 6:14 pm

OK, danes sem se malo pozanimal okoli te zadeve...

Ce nas nekdo prehiti, zabremza in se zaletimo bodo policisti lahko storili eno od trojega:
- Z veliko srece in pricami ki bodo trdile da je izsiljeval ze prej, bo vse posledice nosil on (maloverjetno)
- Bolj verjetno bo deljena krivda - on dobi kazen zaradi prehitevanja mi zaradi premajhne varnostne razdalje, za nesreco smo krivi mi!
- Ce pa je on iznajdljiv, ne bo placal nic, 100% nasa krivda; obrazlozitev: prehitel nas je, videl oviro in zabremzal.

Sem pa izvedel eno zanimivost: Ce pa ga mi ne spustimo pred nas in se bo zaletel v nas bok, bodo policisti videli nas razbiti levi bok in njegovega desnega (za razliko spredaj - zadaj), kar bo pomenilo da se je on zaletel v nas in je vsa krivda njegova.

Torej kaj smo se naucili... ?

Uporabniški avatar
lazo
Novinec

Napisal/-a lazo To nov 11, 2003 6:23 pm

JOYride je napisal/-a:OK, danes sem se malo pozanimal okoli te zadeve...

Ce nas nekdo prehiti, zabremza in se zaletimo bodo policisti lahko storili eno od trojega:
- Z veliko srece in pricami ki bodo trdile da je izsiljeval ze prej, bo vse posledice nosil on (maloverjetno)
- Bolj verjetno bo deljena krivda - on dobi kazen zaradi prehitevanja mi zaradi premajhne varnostne razdalje, za nesreco smo krivi mi!
- Ce pa je on iznajdljiv, ne bo placal nic, 100% nasa krivda; obrazlozitev: prehitel nas je, videl oviro in zabremzal.

Sem pa izvedel eno zanimivost: Ce pa ga mi ne spustimo pred nas in se bo zaletel v nas bok, bodo policisti videli nas razbiti levi bok in njegovega desnega (za razliko spredaj - zadaj), kar bo pomenilo da se je on zaletel v nas in je vsa krivda njegova.

od b***** do junaka :noro :har :rofl :vrum
lep pozdrav,lazo

Smrkec
Novinec

Napisal/-a Smrkec Sr nov 12, 2003 11:05 am

JOYride je napisal/-a:OK, danes sem se malo pozanimal okoli te zadeve...

Se mi zdi, da tvoje "trditve" še najbolj držijo. No vsaj z njmi bi se lahko zagovarju zakaj je prišlo do nesreče.

Uporabniški avatar
JOYride
Uporabnik

Napisal/-a JOYride Če nov 13, 2003 5:30 pm

Sej niso glih 'moje' trditve, ker jst pac vem kolkr sm si zapomnu ko sm prebrou ZVCP (mam ga skos v avtu).
To kar sm napisu mi je pac povedu druzinski kolega k je pac iz ene policijske familije. In vcasih je bols vedt ne kaj pice v zakonu ampak kako si policaji to razlagajo...
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov