PoLOdivjan je napisal/-a:jest mam tako izkušnjo v luciji pred kampom pridem delat, ( delal sem v renta carju pred leti posojal sem pa skuterje poleti pred campom v luciji, pridem okoli dveh ko sem začel delat in tam vedno gužva in en park plac fraj jest avto naštimam da ga bom rikverc not dal pa pride en slovenj grajčan in poči njegovga golfa na park plac, jest mu vljudno rečem da sem ravno parkiraval on pa meni pejdi u portorož tm sem vidu enega...jest dam avto v camp ( tam je delal moj oče kot kontrolor ) in grem delat potem pa pridejo tej modeli se sposodit 4 skuterje, pa prvo obem piškam vzamem podatke, napišem pogodbo itd, pol njegovmu kolegu pol je bil pa on na vrsti, jest pa njemu nemorm ti posodit skuterja, mi je zmajkalo pogodb avto mam predaleč da bi jih šel iskat, sicer sem pa vidu da u portorožu tut sposojajo motorje
Matjaz je napisal/-a:hehe, drgac kr se tega tice jest nebi prov uleku stran avta al pa se na ker kol nacin kregal z enmu takmu, mam prevec rad svoj avto, da bi mi potem ko bi dosegel svoje ksno crto al pa kej tazga naredu . Raj bi si poiskal kaksen drug parkir plac, pa jest nemu ksno potegnu, al pa mu kr s kljucem napisal, ksno izvirno na havbo. Men se zdi bl elegantno kot pa se kregat pa neki tepst, tle saj zgubit ne mors pa se nimas opravka z psihoti![]()
Kar se pa orozja tice sm pa absolutno proti, v izbruhu jeze nisi glih pr seb in bog ve kaj si prpravlen narest z njo, za kar ti je pol ziher zal...
Matjaz je napisal/-a:heh, skoda mojih zob za enga debila!!! Ce te pa ze tko zaj**e namerno in si predstavlja potem da je se nevem kaksen frajer, si pa to cist zasluz. Nism pa reku da bi sel jest to delat kr tko iz ljubega miru, ker to pa jest tud sovrazm.
Matjaz je napisal/-a:hmm ne zivimo nekje v jamah kjer se obnasajo primitivno.... in se tepejo kr tko mal zato k je en enmu na cevelj stopu pa se mu ni opravicu. Ponavad se preteb zgodi ravn ko eden zgubi verbalni dvoboj in iz svojega zadovoljstva druzga uzge na gobc. In si misl o seb "ooo koko sm ga bo on men neki govoru"....lepo te prosm.... res pretepanje je za primitivce in za otroke v vrtcu zej pa sam izber kje si ti...
Matjaz je napisal/-a:Zgleda da si se že kr sam odločil kam spadaš. Ok priznam da bi me mogu ze res raspizdit... da bi mu to naredu. To bi naredu res samo v primeru, k bi vidu da tipa boli falus, ce mi je pred nosom uzel plac na katerga sm cakal, in bi mi zravn se kej grozil itd. tepu se pa zih nebi po parkirplac k ena žival.
__PAJSAR__ je napisal/-a:J.e.b.e.m.t.i!
Zarad takih kot si ti mamo pol eni rajse od ključev in šravfcigerjev po barvi.![]()
![]()
![]()
Če ti kej ni prov glede moje vožnje pol rajš razsuj mene kot da se spraviš na moj avto! j***te!!!
Rajse po farbi delajo razne p.i.č.k.e in pusiji, k jih je strah še samga sebe, pol se pa na tak način izživljajo.
Matr me zdražjo takle ej !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Regy je napisal/-a:to delaj pajsar... jaz te že resno jemljem, ker vem kakšn "medved" si
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov