Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
PoLOdivjan
Stalni uporabnik

Kraj: Koper - Ljubljana

Napisal/-a PoLOdivjan Po nov 10, 2003 4:52 pm

jest mam tako izkušnjo v luciji pred kampom pridem delat, ( delal sem v renta carju pred leti posojal sem pa skuterje poleti pred campom v luciji, pridem okoli dveh ko sem začel delat in tam vedno gužva in en park plac fraj jest avto naštimam da ga bom rikverc not dal pa pride en slovenj grajčan in poči njegovga golfa na park plac, jest mu vljudno rečem da sem ravno parkiraval on pa meni pejdi u portorož tm sem vidu enega...jest dam avto v camp ( tam je delal moj oče kot kontrolor ) in grem delat potem pa pridejo tej modeli se sposodit 4 skuterje, pa prvo obem pičkam vzamem podatke, napišem pogodbo itd, pol njegovmu kolegu pol je bil pa on na vrsti, jest pa njemu nemorm ti posodit skuterja, mi je zmajkalo pogodb avto mam predaleč da bi jih šel iskat, sicer sem pa vidu da u portorožu tut sposojajo motorje :)
Slika

miki00
Nov uporabnik

Kraj: Velenje

Napisal/-a miki00 Po nov 10, 2003 4:58 pm

:har
ajd!

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul Po nov 10, 2003 5:13 pm

:rofl :rofl :har :har lepo izvedeno :wink:

Uporabniški avatar
JOYride
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a JOYride Po nov 10, 2003 6:35 pm

PoLOdivjan je napisal/-a: u portorožu tut sposojajo motorje :)

:har :rofl :har

Uporabniški avatar
Jesus
Novinec

Kraj: ljubljana

Napisal/-a Jesus Po nov 10, 2003 6:46 pm

PoLOdivjan je napisal/-a:jest mam tako izkušnjo v luciji pred kampom pridem delat, ( delal sem v renta carju pred leti posojal sem pa skuterje poleti pred campom v luciji, pridem okoli dveh ko sem začel delat in tam vedno gužva in en park plac fraj jest avto naštimam da ga bom rikverc not dal pa pride en slovenj grajčan in poči njegovga golfa na park plac, jest mu vljudno rečem da sem ravno parkiraval on pa meni pejdi u portorož tm sem vidu enega...jest dam avto v camp ( tam je delal moj oče kot kontrolor ) in grem delat potem pa pridejo tej modeli se sposodit 4 skuterje, pa prvo obem piškam vzamem podatke, napišem pogodbo itd, pol njegovmu kolegu pol je bil pa on na vrsti, jest pa njemu nemorm ti posodit skuterja, mi je zmajkalo pogodb avto mam predaleč da bi jih šel iskat, sicer sem pa vidu da u portorožu tut sposojajo motorje :)

hehehe, zihr mu ni blo lahko :twisted: kako je pa reagiral :?:
klofuta ni nič drugega kot informacija iz prve roke

Uporabniški avatar
RAPMAN
Uporabnik

Kraj: Ljubljana - Trnow

Napisal/-a RAPMAN Po nov 10, 2003 10:51 pm

No ja ne še pa pomoje vsi upamo da se nam to ne zgodi ajde 8) :lol:

Matjaz
Novinec

Napisal/-a Matjaz Po nov 10, 2003 10:54 pm

hehe, drgac kr se tega tice jest nebi prov uleku stran avta al pa se na ker kol nacin kregal z enmu takmu, mam prevec rad svoj avto, da bi mi potem ko bi dosegel svoje ksno crto al pa kej tazga naredu . Raj bi si poiskal kaksen drug parkir plac, pa jest nemu ksno potegnu, al pa mu kr s kljucem napisal, ksno izvirno na havbo. Men se zdi bl elegantno kot pa se kregat pa neki tepst, tle saj zgubit ne mors pa se nimas opravka z psihoti :D

Kar se pa orozja tice sm pa absolutno proti, v izbruhu jeze nisi glih pr seb in bog ve kaj si prpravlen narest z njo, za kar ti je pol ziher zal...

Uporabniški avatar
_BANDIT_
Uporabnik

Napisal/-a _BANDIT_ Po nov 10, 2003 11:21 pm

Matjaz je napisal/-a:hehe, drgac kr se tega tice jest nebi prov uleku stran avta al pa se na ker kol nacin kregal z enmu takmu, mam prevec rad svoj avto, da bi mi potem ko bi dosegel svoje ksno crto al pa kej tazga naredu . Raj bi si poiskal kaksen drug parkir plac, pa jest nemu ksno potegnu, al pa mu kr s kljucem napisal, ksno izvirno na havbo. Men se zdi bl elegantno kot pa se kregat pa neki tepst, tle saj zgubit ne mors pa se nimas opravka z psihoti :D

Kar se pa orozja tice sm pa absolutno proti, v izbruhu jeze nisi glih pr seb in bog ve kaj si prpravlen narest z njo, za kar ti je pol ziher zal...

J.e.b.e.m.t.i!

Zarad takih kot si ti mamo pol eni rajse od ključev in šravfcigerjev po barvi. :evil: :evil: :evil:
Če ti kej ni prov glede moje vožnje pol rajš razsuj mene kot da se spraviš na moj avto! Jebote!!!
Rajse po farbi delajo razne p.i.č.k.e in pusiji, k jih je strah še samga sebe, pol se pa na tak način izživljajo.

Matr me zdražjo takle ej !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://www.zup-racing.com/
THERE IS NO REPLACEMENT FOR DISPLACEMENT! Slika

Matjaz
Novinec

Napisal/-a Matjaz Po nov 10, 2003 11:39 pm

heh, skoda mojih zob za enga debila!!! Ce te pa ze tko zajebe namerno in si predstavlja potem da je se nevem kaksen frajer, si pa to cist zasluz. Nism pa reku da bi sel jest to delat kr tko iz ljubega miru, ker to pa jest tud sovrazm.

Uporabniški avatar
_BANDIT_
Uporabnik

Napisal/-a _BANDIT_ Po nov 10, 2003 11:45 pm

Matjaz je napisal/-a:heh, skoda mojih zob za enga debila!!! Ce te pa ze tko zaj**e namerno in si predstavlja potem da je se nevem kaksen frajer, si pa to cist zasluz. Nism pa reku da bi sel jest to delat kr tko iz ljubega miru, ker to pa jest tud sovrazm.

Sej je dost hudo že to, da bi sploh šel to delat!

Ha, se ne upaš spravit na tipa ampak si rajš tiho in mu pol rajš škodo nardiš na avtu, ko gre stran. Bravo bravo, dobr si ti.

Jaooooooooooo, kje žvimo?!?!?!?!

Matjaz
Novinec

Napisal/-a Matjaz Po nov 10, 2003 11:54 pm

hmm ne zivimo nekje v jamah kjer se obnasajo primitivno.... in se tepejo kr tko mal zato k je en enmu na cevelj stopu pa se mu ni opravicu. Ponavad se preteb zgodi ravn ko eden zgubi verbalni dvoboj in iz svojega zadovoljstva druzga uzge na gobc. In si misl o seb "ooo koko sm ga bo on men neki govoru".... :roll: lepo te prosm.... res pretepanje je za primitivce in za otroke v vrtcu zej pa sam izber kje si ti...

Uporabniški avatar
_BANDIT_
Uporabnik

Napisal/-a _BANDIT_ To nov 11, 2003 12:03 am

Matjaz je napisal/-a:hmm ne zivimo nekje v jamah kjer se obnasajo primitivno.... in se tepejo kr tko mal zato k je en enmu na cevelj stopu pa se mu ni opravicu. Ponavad se preteb zgodi ravn ko eden zgubi verbalni dvoboj in iz svojega zadovoljstva druzga uzge na gobc. In si misl o seb "ooo koko sm ga bo on men neki govoru".... :roll: lepo te prosm.... res pretepanje je za primitivce in za otroke v vrtcu zej pa sam izber kje si ti...

Ja, risanje s ključem po avtu je pa izredno olikan način za reševanje sporov, kajne. :wink:

Mogoče je pretep res za primitivce al pa za otroke v vrtcu, risanje po havbi je pa za p.i.č.k.e, ki se bojijo še lastne sence. A ti sebe šteješ mednje? Očitno, če ti je to ljubše kot pa se postavit za svoje stališče in ga branit, magari s pestjo, če vse drugo (beseda) ne zaleže.

Če dobim enga, ki bo risal po avtu s ključem, pa me ne briga po katerem avtu (ni nujno da ravno po mojem), ga pretrgam na pol, kretena. Zdej me pa lahko šteješ med primitivce, če hočeš. Po želji.

Matjaz
Novinec

Napisal/-a Matjaz To nov 11, 2003 12:15 am

Zgleda da si se že kr sam odločil kam spadaš. Ok priznam da bi me mogu ze res raspizdit... da bi mu to naredu. To bi naredu res samo v primeru, k bi vidu da tipa boli falus, ce mi je pred nosom uzel plac na katerga sm cakal, in bi mi zravn se kej grozil itd. tepu se pa zih nebi po parkirplac k ena žival.

Uporabniški avatar
_BANDIT_
Uporabnik

Napisal/-a _BANDIT_ To nov 11, 2003 12:30 am

Matjaz je napisal/-a:Zgleda da si se že kr sam odločil kam spadaš. Ok priznam da bi me mogu ze res raspizdit... da bi mu to naredu. To bi naredu res samo v primeru, k bi vidu da tipa boli falus, ce mi je pred nosom uzel plac na katerga sm cakal, in bi mi zravn se kej grozil itd. tepu se pa zih nebi po parkirplac k ena žival.

Ha, nisi me razumel. Jest sploh nebi zganjal take galame, če bi mi nekdo zaparkiral parkirplac pred nosom. Men gre na k.u.r.a.c, da se najde nekdo tak, kot si ti, ki riše po avtomobilih s ključem, iz bilo kakšnega razloga. Take p.i.č.k.e. pa res sovražim. Če si že tolk korajžen, pol rajš prefukaj tipa, ki ti je to naredu, ne pa da za njegovim hrbtom rišeš svoje umetnine na njegov avto. Štekaš al ti še narišem?
Ne moti me tolk, če ti nekdo zaparkira plac pred nosom. Moti me risanje po barvi. In ti si omenil, da bi ti to bil v stanju nardit nekomu in to že iz enga banalnega razloga, ker ti je pred nosom zaparkiral plac.

Če pa misliš, da bom mirno gledal, kako nek tak pusi, kot si zgleda TI, riše slikce po havbi s ključem, pol me maš pa lahko mirno za žival, primitivca al pa še za kaj drugega. Pa ne samo mene ampak še precej drugih na tem forumu. Jasno?!

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Napisal/-a RegY To nov 11, 2003 12:52 am

to delaj pajsar... jaz te že resno jemljem, ker vem kakšn "medved" si :D

če bi meni kaj takega rekel, bi vzel dokaj resno, pa se umiril :D

itaq da brezveze poškodovat drugi avto zaradi enega dejanja lastnika

vredu, no... če tebi poškoduje avto, da je kr nekaj škode, pa je ne povrne, se bi znala po kaki strehi pa še kje znajdit kakšna bremzna tekočina tud, ampak... za zaparkiranje parkplaca delat čičke čačke po avtih... njet
Slika

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Napisal/-a Nu-NRG To nov 11, 2003 1:18 am

Se kar strinjam z pajsarjem in regijem :twisted: .. kar pa se tice rajs in podobnih zadev .. a ni ze DOVOLJ, da imas lasten avto od VSEGA MOZNEGA samo zato ker si ga parkiral pred blok. BERI: Udarci od vrat, j***a na sajbi, bel lak na vratih, vosek po strehi in vratih. pišuka! To je tolk neoodgovorno vse skupaj .. ce pa nekoga na gobc pocs si vsaj odgovoren za svoja dejanja .. ce drugace ne ko te tipo nazaj tozi!

LP, Klemen

PS: Ne podpiram pa ne enega ne drugega, predvsem pa ne zarad enga bogega parkplaca. Pac zaparkiras ga pa si zapises registrsko in gres. Na kavo, sprehod, pico, etc .. magar gremo tudi skupaj na pijaco :)
Prosim, naredite mi ta forum spet normalen!

Uporabniški avatar
reber
Uporabnik

Kraj: Bled

Napisal/-a reber To nov 11, 2003 6:41 am

Ne obstaja samo tak način prevzemanja parkplaca, nekateri to delajo tako, da ko hočeš parkirat pa hitro od nekod skoči nekdo peš in se postavi pred box in pravi zasedeno, potem pa čisto iz drugega konca parkplaca pripelje en avto in tja parkira. Ne vem koliko je to prav ? če je res čakal za ta box v redu, če pa kar skoči od nekje pa ni v redu.

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky To nov 11, 2003 8:18 am

__PAJSAR__ je napisal/-a:J.e.b.e.m.t.i!

Zarad takih kot si ti mamo pol eni rajse od ključev in šravfcigerjev po barvi. :evil: :evil: :evil:
Če ti kej ni prov glede moje vožnje pol rajš razsuj mene kot da se spraviš na moj avto! j***te!!!
Rajse po farbi delajo razne p.i.č.k.e in pusiji, k jih je strah še samga sebe, pol se pa na tak način izživljajo.

Matr me zdražjo takle ej !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bravo!!!
enako je pri meni!!
čez cel bok rajsa ker je en pusy rajši naredil meni 100k škode kot da bi meni kaj rekel! :evil: :evil: :evil:

Regy je napisal/-a:to delaj pajsar... jaz te že resno jemljem, ker vem kakšn "medved" si

he he pajsar=slovenski vin dizel :P :P :P
SlikaSlika

Uporabniški avatar
PoLOdivjan
Stalni uporabnik

Kraj: Koper - Ljubljana

Napisal/-a PoLOdivjan To nov 11, 2003 9:04 am

jah nč neki je še težil kole in pupe so se mu pa smejale, pa men je šlo tut fajn na smeh...:)
Slika

Uporabniški avatar
ice
Administrator a.com

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a ice To nov 11, 2003 9:09 am

Se strinjam s tem kar je napisal Pajsar... rajse po avtomobilu risejo PUSIJI! Ce vidm da en to dela na mojmu avtu alpa drugmu avtu, se mi "film odtrga"...
IceBreakr
Ustanovitelj portala/foruma Avtomobilizem.com
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov