killah bee je napisal/-a:zaradi tega sistema so pol gužve na semaforjih??? sem zadnjič videl to foro... bi šla dva avta skozi predno je tisto čudo se vžgalo in speljalo
killah bee je napisal/-a:speedfreak je napisal/-a:killah bee je napisal/-a:zaradi tega sistema so pol gužve na semaforjih??? sem zadnjič videl to foro... bi šla dva avta skozi predno je tisto čudo se vžgalo in speljalo
Off.
Čebelca, ti še živiiš?
off.. po kakih 2 letih prvi post
Meni ni nikoli uspelo prehiteti sistemakillah bee je napisal/-a:zaradi tega sistema so pol gužve na semaforjih??? sem zadnjič videl to foro... bi šla dva avta skozi predno je tisto čudo se vžgalo in speljalo
killah bee je napisal/-a:ne govorim neumnosti... videl na lastne oči... vzporedno sva bila... ko se je prižgala zelena sem bil jaž že v polovici križišče, predno je model avto prižgal in speljal...
~toMmy~ je napisal/-a:Dvomasni vztrajnik, egr, dpf, start&stop... same tempirane bombe, le da start&stop potegne še par stvari za sabo. Če mislijo tako dodajat to ne ravno preveč trpežno tehniko, bodo avti pri 200-300k km direkt za na odpad!
killah bee je napisal/-a:speedfreak je napisal/-a:killah bee je napisal/-a:zaradi tega sistema so pol gužve na semaforjih??? sem zadnjič videl to foro... bi šla dva avta skozi predno je tisto čudo se vžgalo in speljalo
Off.
Čebelca, ti še živiiš?
off.. po kakih 2 letih prvi post
YOC je napisal/-a:Malce oživljam temo in sicer z vprašanjem.
Avtomobile s start&stop sistemi sem že večkrat vozil in načeloma zadeve funkcionirajo čisto OK.
Ampak, kaj pa če recimo sistema v avtomobilu ni. Pustimo zdaj obrabo in "dimenzioniranje" štarterjev. Zanima me predvsem v zvezi s porabo in sicer: Ali ob ponovnem prižiganju avtomobila na semaforju porabiš več goriva, kot bi bila poraba pri minuti, dveh lera?
Hvala!
lp
YOC
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov