adis je napisal/-a:speedfreak je napisal/-a:22 evrov na dan..hudiča je drag opel
bil bi še dražji, če bi bila še rubrika za popravilo rje na vozilu
jaz se z tvojo znamko nebi hvalo
lancia hf je napisal/-a:Za mojga golfa II porabim letno 510€, dnevno pa 1€
tiguan je napisal/-a:OFF:
Če zaslužiš 800 evrov NETO, potem daš samo 1/3 za avto. Meni je všeč pri Avstrijcih/ Nemcih, ko se vozijo s 15 let starimi BMW-ji, MB....mi je pa blazno ˝grdo˝na Slovenski cestah vidt same nove avte. Fajn je da nekdo ceni tud 15 let stare avte, pa ne neke yugote, golf 2 in podobne, ampak taki, ki so bili včasih s tako opremo, kot danes novejši, ker danes človeka vidt v raznih yugotih, golfih 2 in podobno, ki so TAS je mučenje samega sebe, poznam ta dva avta. Pa ne, da se s takim avtom pelješ samo 100km/leto, ampak veliko več 20.000km....
Konec OFF
Jaz sem si v začetku nakupa dal nafilat klimo 40 evrov
Redni servis: 40 evrov
Menjava sklopke: 220 evrov
Bencin/zavarovanje pa ne računam, ker je to itak največji storšek, če se voziš vsaj nad 20.000km/leto.
Gume mi k sreči ni bilo potrebno menjat za zimske.
nevermind je napisal/-a:Nekje sem bral, da v Sloveniji živi od 18-45 leta 66,xx % ljudi pri starših. Da se ne boš čudil zakaj imajo nove avte. In dajo 1/3 plače na avto.
Jaz imam raje slabši/starejši/bolj poceni avto in denar raje dam za razna potovanja, oblačila in hrano.
zuzek je napisal/-a:nevermind je napisal/-a:Nekje sem bral, da v Sloveniji živi od 18-45 leta 66,xx % ljudi pri starših. Da se ne boš čudil zakaj imajo nove avte. In dajo 1/3 plače na avto.
Jaz imam raje slabši/starejši/bolj poceni avto in denar raje dam za razna potovanja, oblačila in hrano.
kukr kdo, res je da eni majo pač prej krawco kukr štalco
glede zakaj večina ljudi živi pri starških pa vemo kako je s stanovanjami, hišami in njihove gromozanske cene
glede življenja nad starši, zgornji štuk, to je pa drugo, si na svojem
uros11 je napisal/-a:zuzek je napisal/-a:nevermind je napisal/-a:Nekje sem bral, da v Sloveniji živi od 18-45 leta 66,xx % ljudi pri starših. Da se ne boš čudil zakaj imajo nove avte. In dajo 1/3 plače na avto.
kukr kdo, res je da eni majo pač prej krawco kukr štalco
glede zakaj večina ljudi živi pri starških pa vemo kako je s stanovanjami, hišami in njihove gromozanske cene
glede življenja nad starši, zgornji štuk, to je pa drugo, si na svojem
Si ja
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov