Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
andrej777
Poznavalec foruma

Kraj: Telče (Sevnica)

Napisal/-a andrej777 Ne nov 16, 2003 4:17 pm

Do 18 leta nevem če sem kdaj vozu tist kar bi lahko. Pr 9 letih dobu svoj motor(slavni tomos 4) mal preden sem naredu izpit za moped sem kupu tomos bt 50 ki naj bi bli registriran. No tega so mi policaji vzeli. Stal sem za cesto z praznim tankom ko so pršli mimo. Jokal sem vse živo: da ni moj da fotr ne ve....itd pa ni nč pomagalo. Sem šel k sodniku so mi vrnili motor odgovora od sodnika pa nobenga :lol: :lol: :lol:

No in ko sem naredu izpit za A kategorijo sem kupu HONDO NSR z28KM ki je spet nebi smel vozt. No amapk tut ko sem naredu karanbol mi ni noben težil tarad moči. Al sem mel pa somo srečo da ni noben ugotovu. No zdej mam izpit za avto in tovornjak pa lahk že vse vozm. Edin če se štele prestavljanje avtobusa po dvorišču vožnja. U tem pimeru pa še zmeraj kršim zakon :lol: :lol: :lol:

Aja vato pa prvič pr 12-tih. En pjanč se je zaletu u sosedovo hišo pa samo vzel prometno pa tablce avto pa pustu men pa sosedu. Na tem avtu sma se tut naučila vozt. Na konc je mel samo še tretjo brzino :lol: :lol: :shock: :shock:

Uf sem se pa razpisal. Upam da se bo dal komu brat!!!

Lp Andrej

Uporabniški avatar
TITan
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a TITan Ne nov 16, 2003 5:35 pm

sporty je napisal/-a:TITan, a še nimaš izpita? :shock: pa mislm da lih tebe doskat videvam v lj, okol kongresca pa tm... - hodm u križanke na ovlikovno 8) ...

Skor sigurno si me vidu, sam nisem jaz vozu. :evil:
Slika

Uporabniški avatar
just_in
Poznavalec foruma

Kraj: gorenjska :)

Napisal/-a just_in Ne nov 16, 2003 5:48 pm

jest mam sam še glavno vožnjo... :) vozu prj nism nevem kok velik, zdj pa že kr ornk an :P s kapsov hikol ni blo problemov (justin potrka po mizi 3 x)... nesreče tud še ne, čeprov sm zadnč butnu avto od avtošole... :P (urikverc prehitr <- nč hudga, praskica)....

ja glavna vožnja, po sem pa uhka brez skrbi po cest vozu... :) komi čakam... :DDD

aja, pa inštruktor je reku dam dobr voznik, da bi že pr 15 urah mel izpit sam da me mau more nazaj držat da avtošola keš dobi... :? :shock: :( tko da mam zjle 23 ur...

no mjte se... :lol
Slika

Uporabniški avatar
Viper123
Uporabnik

Kraj: Jesenice

Napisal/-a Viper123 Ne nov 16, 2003 7:00 pm

Jaz sem se prvič "usedel" za volan 14 dni preden sem začel delat izpit :oops: , naredil sem dva kroga po parkirišču, to je bilo pa tudi vse :evil:
Sedaj imam izpit malo več kot leto in pol. Za sabo imam cca. 30k km, eno kazen (prehitra vožnja :twisted:) in 0 nesreč :D

LP
Slika

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat Ne nov 16, 2003 7:31 pm

Viper123 je napisal/-a:Za sabo imam cca. 30k km, eno kazen (prehitra vožnja :twisted:) in 0 nesreč :D

LP

Jst mam pa izpit 3 leta cca 60.000 prevozenih nesrec dve kazni zarad prehitre voznje in hvala bogu nobene nesrece.LP SEAT
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
tomosaki
Novinec

Kraj: vrhnika

Napisal/-a tomosaki Ne nov 16, 2003 7:45 pm

jst sm pa pri 7 letih začel fotru težit da me nauči vozit.In sva se šla za 1 uro vozt po makedamskih cestah.Pri 10 letih pa sem prvič peljal sam manjši tovornjak.Sedaj se že 7 let vozim po dvorišču(živim v vasi in imamo na dvorišču kozolc tako da imam rally okoli kozolca :twisted: )Parkrat sem pa tudi kaksen krog naredil po vasi :D
Vozil sem pa že katrco, clio 1.2, golf4 1.4, passat TDI, golf TDI, škoda 1.8 in še in še...

Uporabniški avatar
bostjan11s
Nov uporabnik

Kraj: Kozje

Napisal/-a bostjan11s Ne nov 16, 2003 7:48 pm

Hah to so bili časi
pri 16 z kolegi kupili 101-ko uf pol pa tam pri nas imamo ogggromno dobrih gozdnih cest in smo vragolije žgali
je mašina šla kaj smo naredili, v 1 dnevu smo smrkovci zamenjali mašino z mašino od 128 pa gaaaaasaaa naprej
ozvočenje na emn kaj je že blo aja računalniški zvočniki (heh Teac 140W) so bli na tak mali prenosen radio priklopljeni, da so bli bolj basi...
skurili smo bencina še pa še, naučil smo se na ročno obračat( kar mi je že posteno 1krat prav prišlo...)

na koncu smo ga krstili na eni majhni skakalnici, vse je z 101 dol padlo, prišel oče od kolega z onim gozdnim tovornjakom z hijapom pa ga je na odpad odpelal, mi pa v jok :))

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Nu-NRG Po nov 17, 2003 10:27 am

Viper123 je napisal/-a:Sedaj imam izpit malo več kot leto in pol. Za sabo imam cca. 30k km, eno kazen (prehitra vožnja :twisted:) in 0 nesreč :D

LP

Izpit mal vec kot pol leta, prevozenih pa ze 40.000KM+. Nesrece nobene kazni Avtocesta hitrost 177km/h (Avtomobilizem.com meeting v Celju), varnostni pas in dvakrat obvezna smer - zadnje tri vse v radiusu 100m od mojega bloka.
Prosim, naredite mi ta forum spet normalen!
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov