corrado92 je napisal/-a:Babo pa taščo zapri v prtljažnik pa se boš rešu treh težav!
se nebi moral bolj strinjat

corrado92 je napisal/-a:Babo pa taščo zapri v prtljažnik pa se boš rešu treh težav!
peroRS je napisal/-a:moj-avto je napisal/-a:Lansko leto sem videl možakarja z Mercedesom 200E (zadnjim modelom), kako je bil nemočen v snegu, medtem ko so drugi avti nekako premagovali najhuje.Zadnji pogon na Mercedesu ni ubogal volana. Zanimivo pa je to, da je tip z BMWjem brez težav z zadnjim pogonom manevriral po zasneženi cesti.
Ali so za to krive gume ali še kaj?
Elektronika dela čudeže![]()
Sicer pa kot je blo že rečeno. 2 vreči cementa v prtljažnik + dobre gume, pa se da vozit, če le ni nekih hudih klancev
AXioN je napisal/-a:Kar se tice javnih cest me se nikoli noben sneg ni ustavil. Za dodatno opremo je pozimi lopata v prtlazniku, ampak sem jo vecinoma le posojal. Tko da tiste puncke, ki ob 5cm snega na cesti penite kje za vraga je zimska sluzba, si obujte fajn cevlje in se posluzite javnega prevoza v obliki potniskega vlaka.
Blade-Z je napisal/-a:Pa se mi zdi da ljudje ob prvem snegu prav preveč pretiravajo, pa naj bo zadnji ali pa sprednji pogon. Zapade 2 cm snega in kjer je omejitev 90 po ravni cesti, vedno naletiš na ljudi ki vozijo 50 ali pa še manj, kot da bi vozili po minskem polju
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 6 gostov