Di4b|o^ je napisal/-a:DaDek je napisal/-a:Di4b|o^ je napisal/-a:Dež + slaba cesta + S ovinek + prevelika hitrost = posledice so vidne.]
kje si to skotal? proti limbušu?
Iz Limbuša proti Mariboru, pred kapelico.. po eni skici bi se naj kotalil 43m. Pa takrat še cesta ni bila "popravljena" sedaj je boljša kot je bila, ni pa še to-to
DaDek je napisal/-a:
ja sej sem si kr mislil kje. Dosti kamikaz vas je tam se opeklo že
pskoda je napisal/-a:Moja gajbica pred 6 leti stara dobre 2 mesca. Ko sem ga razbil sem takoj drugi dan naročil drugega in po dolgih 3 mescih čakanja gasa naprej, drugi je preživel
grega983 je napisal/-a:No, tk pa sm jz pokončal eno petko, pa skoraj sebe zraven
Renault VG je napisal/-a:grega983 je napisal/-a:No, tk pa sm jz pokončal eno petko, pa skoraj sebe zravenSi imel pa srečo glede na to kakšna je petka.
Di4b|o^ je napisal/-a:DaDek je napisal/-a:
ja sej sem si kr mislil kje. Dosti kamikaz vas je tam se opeklo že
Jaz sem vedno šel po drugi strani Drave v Maribor,takrat pa ne vem kaj mi je bilo..Tam so redno leteli ven, sedaj pa že dolgo nisem videl nobenega..
urosch je napisal/-a:In vedno glej naprej.
dobek je napisal/-a:moram potrkat, se se nisem sesul, imel samo par manjsih karambolov
je pa en od mojih ex avtov neslavno koncal...ko je novi lastnik v bolnici lezal, mu je zgleda bilo dolgcas, pa sem nepricakovan mms dobil s sliko razbitine (menda je zaspal in namesto v ovinek, zapeljal direkt v skarpo)
vec tukaj
dobek je napisal/-a:moram potrkat, se se nisem sesul, imel samo par manjsih karambolov
je pa en od mojih ex avtov neslavno koncal...ko je novi lastnik v bolnici lezal, mu je zgleda bilo dolgcas, pa sem nepricakovan mms dobil s sliko razbitine (menda je zaspal in namesto v ovinek, zapeljal direkt v skarpo)
vec tukaj
Po forumu brska: Google [Bot] in 5 gostov