airmike je napisal/-a:Enako velja za forume.....padejo par snežink pa se takoj pojavi tema z tremi stranmi.....
Slicker je napisal/-a:na tovornjakih ne zahtevajo zimskih gum.
ManIAK je napisal/-a:Kak me tole razp!zdi..!! Včeraj se vse zimske službe kurčijo kak so v pripravljenosti in pričakujejo sneg, zajle pa take slike gledam. Če so tolk v pripravljenosti bi mogle bit ceste kopne, ne pa tole sranje.
nevermind je napisal/-a:ManIAK je napisal/-a:Kak me tole razp!zdi..!! Včeraj se vse zimske službe kurčijo kak so v pripravljenosti in pričakujejo sneg, zajle pa take slike gledam. Če so tolk v pripravljenosti bi mogle bit ceste kopne, ne pa tole sranje.
Točno to
lancia hf je napisal/-a:nevermind je napisal/-a:ManIAK je napisal/-a:Kak me tole razp!zdi..!! Včeraj se vse zimske službe kurčijo kak so v pripravljenosti in pričakujejo sneg, zajle pa take slike gledam. Če so tolk v pripravljenosti bi mogle bit ceste kopne, ne pa tole sranje.
Točno to
50 plugov, nemore 500 ljudi na različnih koncih zadovoljit.
lancia hf je napisal/-a:Energetik81 je napisal/-a:Kaj pa pravi zakon o obutvi tovornjakov, imajo tudi oni obvezne zimske?
Ker kot vidim po raznih počivališčih vozijo večinoma na nalitih letnih z 2mm profila. Ni čudno da je potem katastrofa.
In zakonsko je uvedeno tudi samoizločanje, ki ga pa noben ne upošteva
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov