lizard je napisal/-a:No zdaj se mi ne da vsege brat.
Ampak gospodična ima tokrat prav. Če so tovornjaki bili eden za drugim ima ona vso pravico, da jih s 130 km/h normalno prehiti!
Sam vozim kar hitreje od 130 km/h in če vidim da nekdo pred mano prehiteva strnjene tovornjake upočasnim na njegovo/njeno hitrost in držim varnostno razdaljo.
Če je med posameznimi tovonjaki dovolj prostora mi je pa tele pred man DOLŽEN dat prostor, torej se umaknit na vozni pas in me spustiti mimo. Tistim ki to ne storijo vklopim levi smerokaz, včasih skapirajo včasih ne, da pa bi kot eni izgubil živce pa ne pride v poštev! Potem pospešim nazaj na prejšnjo hitrost.
No enkrat me je ena s Twingom hotela ubtiti, oz. ubiti sebe pri 150km/h (verjetno njena končna), ampak to je že druga zgodba.
X-Hair je napisal/-a:To pa zato ne, ker si ga ne rabim podaljševat, ker nočem, da mi na nagrobniku piše "imel sem prednost" in tudi kdaj pa kdaj pospešim, da ne delam gužvo zadnjemu. Ne pa po slovensko, saj je omejitev 130, bo že zaviral. Faaaaaaak. Enim pa tega ego ne dovoli.
X-Hair je napisal/-a:uroš11, pa a ti sploh veš kaj je hotel povedat tommy. Vse kar si razbral iz njegovega dolgega posta je to, da se je treba divjakom na AC umaknit, če pride kdo za tabo. Evo, to je vse kar si razbral. Fukn dol plašnice z obraza in razširi obzorja.
Sam ga kruzam 100-120 po AC, pa se mi še NI ZGODILO, da bi koga izsilil. To pa zato ne, ker si ga ne rabim podaljševat, ker nočem, da mi na nagrobniku piše "imel sem prednost" in tudi kdaj pa kdaj pospešim, da ne delam gužvo zadnjemu. Ne pa po slovensko, saj je omejitev 130, bo že zaviral. Faaaaaaak. Enim pa tega ego ne dovoli. In vsi si še 1x preberte post od tommy-ja. Sodelovanje v prometu, vsa umetnost, sodelovanje. Večinoma si ga pa podalšuje po cestah s svojim kupom plehovja. Pol pa je kakršno je.
Bodi previden, bodi VIDEN. Jaz bi mu še svojo posodil, da bi si jo dal na streho, ker se ga ni videlo na 20km.
http://www.youtube.com/watch?v=Ot_1GuvcpXM
uros11 je napisal/-a:
Se nisem obrnil neposredno na Tommyja. Ali pa tudi. Verjetno sem potegnil ven jedro in nato posplošil na vse. Pri njemu, saj je bil on, ne grem gledati nazaj, me moti, da se mu zdi dolžnost, da se mu morajo umakniti, čeprav vozijo predpisih. My ass, se temu reče.
Energetik81 je napisal/-a:X-Hair je napisal/-a:To pa zato ne, ker si ga ne rabim podaljševat, ker nočem, da mi na nagrobniku piše "imel sem prednost" in tudi kdaj pa kdaj pospešim, da ne delam gužvo zadnjemu. Ne pa po slovensko, saj je omejitev 130, bo že zaviral. Faaaaaaak. Enim pa tega ego ne dovoli.
Pa a eni ne razumete, da ne prehitevamo tovornjakov zaradi ega? Pa kolkrat bo treba še to napisat?![]()
Redno se mi dogaja, da se mi na rit limajo živčni pacienti (to je sam tommy napisal, da dela), čeprav vedno pogledam nazaj (nikjer nobenega), pospešim na 130km/h in grem prehitevat tovornjake. Če se mi med tem nalima nekdo na rit, ne bom šel hitreje, ker ne smem. 130km/h je zgornja omejitev, a ste sposobni to doumet?
In če se potem pri prvi priložnosti umaknem na vozni pas (in to ni tistih 20 metrov med tovornjaki), imam vso pravico izvesti tak manever ter pričakujem, da bo tisti za mano držal ustrezno varnostno razdaljo.
Ko že toliko govorite o šerifih - a vi pa lahko terorizirate s 5m varnostno, blendanjem in trobljenjem? Tudi če nekdo kampira na prehitevalnem (seveda so tudi ti pacienti) nimate nobene pravice ogrožati njega in ostalih s tako vožnjo.
Energetik81 je napisal/-a:Redno se mi dogaja, da se mi na rit limajo živčni pacienti (to je sam tommy napisal, da dela), čeprav vedno pogledam nazaj (nikjer nobenega), pospešim na 130km/h in grem prehitevat tovornjake. Če se mi med tem nalima nekdo na rit, ne bom šel hitreje, ker ne smem. 130km/h je zgornja omejitev, a ste sposobni to doumet?
lizard je napisal/-a:No zdaj se mi ne da vsege brat.
Ampak gospodična ima tokrat prav. Če so tovornjaki bili eden za drugim ima ona vso pravico, da jih s 130 km/h normalno prehiti!
Sam vozim kar hitreje od 130 km/h in če vidim da nekdo pred mano prehiteva strnjene tovornjake upočasnim na njegovo/njeno hitrost in držim varnostno razdaljo.
Če je med posameznimi tovonjaki dovolj prostora mi je pa tele pred man DOLŽEN dat prostor, torej se umaknit na vozni pas in me spustiti mimo. Tistim ki to ne storijo vklopim levi smerokaz, včasih skapirajo včasih ne, da pa bi kot eni izgubil živce pa ne pride v poštev! Potem pospešim nazaj na prejšnjo hitrost.
No enkrat me je ena s Twingom hotela ubtiti, oz. ubiti sebe pri 150km/h (verjetno njena končna), ampak to je že druga zgodba.
Energetik81 je napisal/-a:Ker hočem vozit <=omejitvi se ti zdi to neznansko čudno? Povsem normalno pa se ti zdi, da voziš na mojem zadnjem odbijaču in blendaš? Adijo pamet.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov