Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Kraj: Rbn 104

Re: zamuda pri dobavi avtomobila

Napisal/-a AgitatoR Če dec 16, 2010 9:12 pm

Skenslej avto pa naj se jebejo še oni mal.
U ti mater kakšna kolona je danes. Še dobr, da sm taprvi.
Bencin je zakon. Probej se zadevati z dizlom. Neizvedljivo.

Uporabniški avatar
nevermind
Poznavalec foruma

Napisal/-a nevermind Če dec 16, 2010 10:44 pm

NoFear85 je napisal/-a:Ce je avto res v luki, pol ne vem v cem je problem. S kaksnim podatkom vec, bi se dalo ugotovit kje je vozilo

boss-tech je napisal/-a:Ne še... mi pa vseskozi šefica zatrjuje da samo še par dni in da majo probleme pri prevozu... kaj več pa ne izvem. Kje je avto oz. kaj se dogaja z njim pa sploh ne vem ali govori po resnici ali ne...

:arrow: :?: :idea:
viewtopic.php?p=1338587#p1338587

Resno ti svetujem, da dobro pregledaš avto, ko ga dobiš.
Mi je pa oče danes omenil, da imajo veliko dela, da bo v luko do novega leta prišlo še kar nekaj velikih ladij.

Uporabniški avatar
boss-tech
Nov uporabnik

Kraj: Hrastnik

Napisal/-a boss-tech Pe dec 17, 2010 7:00 am

Zanimivo pa je da ga v chevrolet salonu v Domžalah lahko dobim v 2. tednih, v Kopru pa jih majo še par na zalogi. Baba me j**e v glavo na polno.
Ni takšen problem da moram čakat, ampak da že 3 tedne poslušam raznorazne izgovore, izogibanja in laži pa je že preveč. Zato pa ji bom danes lepo (ali grdo) rekel
da hočem v sredo avto ali denar. Me boli falus... pa grem raj v koper po njega. Jst ne mislim več na star avto devat keš, ker mi kmalu poteče tehnični pa še gume niso glih
dobre...
kupujte domači med ;)

Uporabniški avatar
ales66
Novinec

Kraj: LJ

Napisal/-a ales66 Pe dec 17, 2010 8:17 am

Zahtevaj nadomestni avto do dobave tvojega.

Uporabniški avatar
boss-tech
Nov uporabnik

Napisal/-a boss-tech Pe dec 17, 2010 8:24 am

Sem danes klical in je rekla da so neki "pritiskal" na GM in da bo avto do 22.12.2010. Šefice seveda ni nikjer, ampak nima veze ker še vedno ne verjamem. Itak pa sem rekel da pridem v sredo po avto ali po denar... da vidimo kaj bo
kupujte domači med ;)

Uporabniški avatar
chan
Moderator | Naj pisec

Napisal/-a chan Pe dec 17, 2010 8:38 am

Kontaktiraj neposredno UVOZNIKA in zahtevaj podatek, kje točno se nahaja vozilo. Obvesti neposredno uvoznika o "nategovanju" trgovca, zagroziš jim še lahko s tržnim inšpektoratom. Glede na to, da sta se s trgovcem že dogovarjala o terminu prevzema ter bi si posledično (hipotetično) že lahko tudi urejal zavarovanje in kasko (kar pač lahko že prej storiš samo s podatkom o številki šasije in moči motorja), bi lahko že zaradi stornacije narejene police imel probleme.
Kot je omenjal predhodnik, zahtevaj nadomestno vozilo!
"Quidquid latine dictum sit, altum viditur."

Uporabniški avatar
boss-tech
Nov uporabnik

Napisal/-a boss-tech Pe dec 17, 2010 2:02 pm

Sem klical na Madžarsko kjer imajo čez Slovenijo in mi je rekel da je avto že več kot 1 mesec v luki, plačan, prijavljen pod moje ime. Torej vse je pripravljeno, samo spravit ga ne morjo gor... če bi bla šansa grem sam po njega...
kupujte domači med ;)

Uporabniški avatar
matey18
Novinec

Kraj: kranj

Napisal/-a matey18 Pe dec 17, 2010 2:32 pm

Težko boš šel sam ponj ker oni ga naložijo na kamion potem pa v avtohiši nardijo še servis in odpravijo kake morebitne napake, zamenjajo gume itd

Uporabniški avatar
boss-tech
Nov uporabnik

Napisal/-a boss-tech Pe dec 17, 2010 3:10 pm

1 problem... ne naložija ga na kamion :)
kupujte domači med ;)

Uporabniški avatar
boss-tech
Nov uporabnik

Napisal/-a boss-tech Če dec 23, 2010 8:06 am

Še vedno ni avtomobila... tako da sem pobral gume in sedaj še čakam na denar da mi ga vrnejo... še mal pa bom popizdu...ker pri drugi firmi lahko dobim avto v 2 tednih... al pa še prej... tu pa me že jebejo zj 2 meseca
kupujte domači med ;)

plinaš
Uporabnik

Napisal/-a plinaš So dec 25, 2010 4:14 pm

boss-tech je napisal/-a:Še vedno ni avtomobila... tako da sem pobral gume in sedaj še čakam na denar da mi ga vrnejo... še mal pa bom popizdu...ker pri drugi firmi lahko dobim avto v 2 tednih... al pa še prej... tu pa me že jebejo zj 2 meseca

dvojna ara ??' :D
plin je cnej k bencin

NoFear85
Novinec

Napisal/-a NoFear85 So dec 25, 2010 5:24 pm

Klici ponovno na Madzarsko in povprasaj za g. Leona. Je vedno prisoten v luki Koper, morda ti zaupa kaj vec info.

plinaš
Uporabnik

Napisal/-a plinaš So dec 25, 2010 5:34 pm

NoFear85 je napisal/-a:Klici ponovno na Madzarsko in povprasaj za g. Leona. Je vedno prisoten v luki Koper, morda ti zaupa kaj vec info.

najbolš da te vežejo kar v kleparsko delavnico ... tam je tega leona največ ... =P
plin je cnej k bencin

Uporabniški avatar
boss-tech
Nov uporabnik

Napisal/-a boss-tech Ne dec 26, 2010 9:16 am

Sem zvedel da avto sploh ni plačan, denar je šel nekam drugam, sedaj so solastniki komaj ukrepali, jaz pa sem dobil nadomestni avto, dokler ne vrnejo denarja, ter tudi dokler ne pride moj avto, pa mi nadomestni pripada. Tako da recimo da se bodo stvari kmalu zaključile.... se me je božiček usmilil :)
kupujte domači med ;)

plinaš
Uporabnik

Napisal/-a plinaš Ne dec 26, 2010 2:53 pm

boss-tech je napisal/-a:Sem zvedel da avto sploh ni plačan, denar je šel nekam drugam, sedaj so solastniki komaj ukrepali, jaz pa sem dobil nadomestni avto, dokler ne vrnejo denarja, ter tudi dokler ne pride moj avto, pa mi nadomestni pripada. Tako da recimo da se bodo stvari kmalu zaključile.... se me je božiček usmilil :)

ma naj ti vrnejo vse z obrestmi vred ...banda ...niso plačali avta - to mi deluje najmanj kot goljufija... :twisted:
plin je cnej k bencin

Uporabniški avatar
boss-tech
Nov uporabnik

Napisal/-a boss-tech Po dec 27, 2010 7:09 am

Saj smo jim potem zagrozili malo z inšpekcijo, ter policijo, saj so nam na uradno za varstvo potrošnikov lepo povedali da je to res goljufija. No potem so se pa stvari le začele premikat.
Ko pride moj avto, mi bodo pa še dali gor kljuko za prikolico brezplačno, tako da bo vsaj nekaj... tko da NIKOLI VEČ NE BOM PLAČEVAL NIČESAR V NAPREJ in NIKOLI NE BOM PRODAJAL AVTOMOBILA BREZ PAPIRJEV, ker sedaj ko prodajam starega hyndaja me kličejo dol z juga in bi avto kar odpeljali, papirje pa pol rihtali... ja itak... pol pa bencin kradl na moje ime... ka jih je**
kupujte domači med ;)

plinaš
Uporabnik

Napisal/-a plinaš Po dec 27, 2010 7:09 pm

boss-tech je napisal/-a:Saj smo jim potem zagrozili malo z inšpekcijo, ter policijo, saj so nam na uradno za varstvo potrošnikov lepo povedali da je to res goljufija. No potem so se pa stvari le začele premikat.
Ko pride moj avto, mi bodo pa še dali gor kljuko za prikolico brezplačno, tako da bo vsaj nekaj... tko da NIKOLI VEČ NE BOM PLAČEVAL NIČESAR V NAPREJ in NIKOLI NE BOM PRODAJAL AVTOMOBILA BREZ PAPIRJEV, ker sedaj ko prodajam starega hyndaja me kličejo dol z juga in bi avto kar odpeljali, papirje pa pol rihtali... ja itak... pol pa bencin kradl na moje ime... ka jih je**

makaj te briga za hyundaja .. prodaj in s pogodbo odjavi iz prometa ...potem pa naj se slikajo.....

za tako goljufijo bi ti morali dat 7 let čisto zastonj vzdrževanja z zamenjavo obrabljenih delov , vitrexom ter kaskom ....
plin je cnej k bencin

Uporabniški avatar
pskoda
Mojster foruma

Kraj: Dolenska

Napisal/-a pskoda Po dec 27, 2010 7:21 pm

boss-tech je napisal/-a:Saj smo jim potem zagrozili malo z inšpekcijo, ter policijo, saj so nam na uradno za varstvo potrošnikov lepo povedali da je to res goljufija. No potem so se pa stvari le začele premikat.

Če boš to naredil, te pa res denar tišči in hočeš iti malo v keho. Dokler je avto pisan nate ga NE prodaj naprej, raje ga odjavi na svoje stroške, ker bo veliko ceneje.

Npr. da on nekoga zbije do smrti, bo spizdil z kraja nesreče, avto je pa pisan nate, mene kar stresne dobesedno

Uporabniški avatar
boss-tech
Nov uporabnik

Napisal/-a boss-tech To dec 28, 2010 7:00 am

Sej svojga ne mislim brez papirjev devat nikamor... je pa res da lahko svašta sranja naredijo če ne zrihtaš prej vseh papirjev... in zgleda da folk samo čaka kje bo našel koga takšnega... en je hotu kar za božič pridet po avto... papirje pa bi že pol... kao... sm reku ne hvala
kupujte domači med ;)

Uporabniški avatar
boss-tech
Nov uporabnik

Napisal/-a boss-tech So jan 08, 2011 4:47 pm

Končno smo se zmenili in dobil sem modelno leto 2011: viewtopic.php?f=7&t=81988&p=1402665#p1402665
kupujte domači med ;)
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 6 gostov