NoFear85 je napisal/-a:Ce je avto res v luki, pol ne vem v cem je problem. S kaksnim podatkom vec, bi se dalo ugotovit kje je vozilo
boss-tech je napisal/-a:Ne še... mi pa vseskozi šefica zatrjuje da samo še par dni in da majo probleme pri prevozu... kaj več pa ne izvem. Kje je avto oz. kaj se dogaja z njim pa sploh ne vem ali govori po resnici ali ne...
boss-tech je napisal/-a:Še vedno ni avtomobila... tako da sem pobral gume in sedaj še čakam na denar da mi ga vrnejo... še mal pa bom popizdu...ker pri drugi firmi lahko dobim avto v 2 tednih... al pa še prej... tu pa me že jebejo zj 2 meseca
NoFear85 je napisal/-a:Klici ponovno na Madzarsko in povprasaj za g. Leona. Je vedno prisoten v luki Koper, morda ti zaupa kaj vec info.
boss-tech je napisal/-a:Sem zvedel da avto sploh ni plačan, denar je šel nekam drugam, sedaj so solastniki komaj ukrepali, jaz pa sem dobil nadomestni avto, dokler ne vrnejo denarja, ter tudi dokler ne pride moj avto, pa mi nadomestni pripada. Tako da recimo da se bodo stvari kmalu zaključile.... se me je božiček usmilil
boss-tech je napisal/-a:Saj smo jim potem zagrozili malo z inšpekcijo, ter policijo, saj so nam na uradno za varstvo potrošnikov lepo povedali da je to res goljufija. No potem so se pa stvari le začele premikat.
Ko pride moj avto, mi bodo pa še dali gor kljuko za prikolico brezplačno, tako da bo vsaj nekaj... tko da NIKOLI VEČ NE BOM PLAČEVAL NIČESAR V NAPREJ in NIKOLI NE BOM PRODAJAL AVTOMOBILA BREZ PAPIRJEV, ker sedaj ko prodajam starega hyndaja me kličejo dol z juga in bi avto kar odpeljali, papirje pa pol rihtali... ja itak... pol pa bencin kradl na moje ime... ka jih je**
boss-tech je napisal/-a:Saj smo jim potem zagrozili malo z inšpekcijo, ter policijo, saj so nam na uradno za varstvo potrošnikov lepo povedali da je to res goljufija. No potem so se pa stvari le začele premikat.
Ko pride moj avto, mi bodo pa še dali gor kljuko za prikolico brezplačno, tako da bo vsaj nekaj... tko da NIKOLI VEČ NE BOM PLAČEVAL NIČESAR V NAPREJ in NIKOLI NE BOM PRODAJAL AVTOMOBILA BREZ PAPIRJEV, ker sedaj ko prodajam starega hyndaja me kličejo dol z juga in bi avto kar odpeljali, papirje pa pol rihtali... ja itak... pol pa bencin kradl na moje ime... ka jih je**
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 6 gostov