MGsax je napisal/-a:maky je napisal/-a:Tamara je napisal/-a:maky je napisal/-a:brez zamere ampak ni vredno več kot 300k!! celoten komplet plastike da se razumeva![]()
Po pravici povedano, nimam pojma kolk to stane, ta je pac dal toliko!
pl so ga pa na vlko nategnil!plastika od uča 300k +lakiranje+kitanje+špegli+šipe= 500k![]()
![]()
pa še teh 500k je pretiravanje![]()
jaz sem dal za spojlerje sprednji+zadnji+mrežica+blende+ličarska dela+montaža nekaj čez 300k če se ne motim pol, pa lonec 70k. to je do sedaj strošek plust tistega stroška avta kot takega
matevz je napisal/-a:Tamara: 15 mio ni problem, problem je kakšen avto kupit, jest osebno ne bi BMw kupu, ampak Mitsubishija evo, cenejši in boljši na cesti, ni pa tok luksuza to je pa res
matevz je napisal/-a:Tamara: 15 mio ni problem, problem je kakšen avto kupit, jest osebno ne bi BMw kupu, ampak Mitsubishija evo, cenejši in boljši na cesti, ni pa tok luksuza to je pa res
MGsax je napisal/-a:matevz je napisal/-a:Tamara: 15 mio ni problem, problem je kakšen avto kupit, jest osebno ne bi BMw kupu, ampak Mitsubishija evo, cenejši in boljši na cesti, ni pa tok luksuza to je pa res
joj še en taki kot hugo. samo to nam je še manjkalo.
re Tamara:
to je pa ca800k stalo drugače bi pa mogla bit plastika pozlačena.
samo po moje se bo novi golf dal bol spedenat, kot IV
MGsax je napisal/-a:re Tamara:
to je pa ca800k stalo drugače bi pa mogla bit plastika pozlačena.
samo po moje se bo novi golf dal bol spedenat, kot IV
Tamara je napisal/-a:matevz je napisal/-a:Tamara: 15 mio ni problem, problem je kakšen avto kupit, jest osebno ne bi BMw kupu, ampak Mitsubishija evo, cenejši in boljši na cesti, ni pa tok luksuza to je pa res
Ce 15 mio ni problem, pol verjetno lahko nabavis BMW-ja in Mitsubishija...pac osebna odlocitev....koliko taksnih, ki jim 15 mio ni problem, poznas da nimajo BMW-ja, Audija ali Mercedesa???
nebivedu je napisal/-a:Crysler je en izmed bol pokvarljivih avtomobilov v svojem razredu, pa še nič kaj varen ni - servisi so pa tok da dol padeš, medtem ko se Saab zelo malo kvari, pa so servisi iste cene kot za BMW serija 5. S tem, da ti dajo možnost, da plačuješ vsak mesec neki avans in imaš 24 urni support kjerkoli v evropi, pa še pri rednih servisih potem plačaš samo eno malenkost.
Če že imaš neomejeno dnara, maš tudi voznika, ki te v limotu okoli vozi - se ne voziš več sam.
LP
Nebivedu
Po forumu brska: Google [Bot] in 10 gostov