andrej777 je napisal/-a:TypeKoshiR je napisal/-a:andrej777 je napisal/-a:Ja direktna smer je policijska fakuleta na katero je res težko pridet(nimata šans vem) Ampak je stranska pot. Zaposliš se na policiji na kateri nekaj časa delaš samos tehnično šolo in te uni pošlejo parkrat vmes na akademijo po par mescev in postaneš policaj. Moto greš pa prek policije na fakulteto in uspeh u srednji šoli ni važen. Pa še štipendijo od ministerstva dobiš. To je unim dvema povedala svetovalka. Se prav ni treba da si pameten samo znajdljiv!!!
Ne nabijaj!!!
Kot prvo to se je prej dal zdej pa ne vec ker je padla visoka policijska sola pod univerzo v lj in tud ce mas veze in bla bla ce nimas tock gha bos popusil!!!
LP
Sory ampak se ti motš. Če nam je šolska svetovalka rekla da je to PO TANOVEM TAKO ma pomoje že prou. Nebi pršla u razred pa neki mim nabijala!!! Edin če mamo tako zabito svetovalko na centru![]()
![]()
Je še prou opozorija una dva da na faks sigurno ne bota pršla in mata to edino prilko!!!......... Zato ti ne nabijaj!!!
Aja pa če bi bil tvoj odgovor lepši bi bil tutu moj da neboš govoru da jz težim!!!
X-Hair je napisal/-a:ZW od kje pa tebi ta info da plavi berejo poste in to ravno tvoje.
matevz je napisal/-a:Drgac je šolami tko: za nobeno šolo ni treba bit ne vem kako pameten ampak samo priden.Vsi vemo da človek izrabi samo 1% možganov tko da si lahko laik na nekem področju ampak če se učiš lahko narediš vse.
matevz je napisal/-a:Drgac je šolami tko: za nobeno šolo ni treba bit ne vem kako pameten ampak samo priden.Vsi vemo da človek izrabi samo 1% možganov tko da si lahko laik na nekem področju ampak če se učiš lahko narediš vse.
Spet sem mogu policajem bejžat. Glih motor sem spravu u pogon(tomos elektronik 90) in se grem enkrat zapelet. Itak brez čelade in neregistrirano. Pa samo pred njim obrnu ko so šli nasprot in na stransko pot. Uni so šli naprej za mojim kolegom jz pa obrnem pa za njimi. Pa reveži niso vedel kaj nardit:)....![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 22 gostov