Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
AR-146
Novinec

Kraj: ljubljana

Napisal/-a AR-146 Po nov 24, 2003 9:54 pm

policaji imajo astre 1.8 16V
kriminalisti pa bele 1.6

Uporabniški avatar
BiMMER
Moderator foruma

Kraj: Lucija, Slovenija

Napisal/-a BiMMER Po nov 24, 2003 11:21 pm

andrej777 je napisal/-a:
TypeKoshiR je napisal/-a:
andrej777 je napisal/-a:Ja direktna smer je policijska fakuleta na katero je res težko pridet(nimata šans vem) Ampak je stranska pot. Zaposliš se na policiji na kateri nekaj časa delaš samos tehnično šolo in te uni pošlejo parkrat vmes na akademijo po par mescev in postaneš policaj. Moto greš pa prek policije na fakulteto in uspeh u srednji šoli ni važen. Pa še štipendijo od ministerstva dobiš. To je unim dvema povedala svetovalka. Se prav ni treba da si pameten samo znajdljiv!!!

Ne nabijaj!!!
Kot prvo to se je prej dal zdej pa ne vec ker je padla visoka policijska sola pod univerzo v lj in tud ce mas veze in bla bla ce nimas tock gha bos popusil!!!

LP

Sory ampak se ti motš. Če nam je šolska svetovalka rekla da je to PO TANOVEM TAKO ma pomoje že prou. Nebi pršla u razred pa neki mim nabijala!!! Edin če mamo tako zabito svetovalko na centru :?: :?: :?: Je še prou opozorija una dva da na faks sigurno ne bota pršla in mata to edino prilko!!!......... Zato ti ne nabijaj!!!

Aja pa če bi bil tvoj odgovor lepši bi bil tutu moj da neboš govoru da jz težim!!!

Taka je stvar. Naj se pohvalim, da sem študent fakultete za policjske in varnostne vede v Ljubljani, ki po novem spada pod Univerzo v Mariboru, in ki ima tako grozno visoko omejitev vpisa :) .
Zadeva za sprejem je popolnoma enaka za študente, ki so končali srednjo policijsko šolo in druge tehnične šole. Policisti NIMAJO več prednosti. Včasih je bil pogoj zaklučni izpit za dijake Sr. policijske šole in matura za druge šole, sedaj pa to ni več potrebno.
Ker pa srednje policijske šole ni več pa tako ali tako nimamo kej o tej temi več za govort. Pa še to Andrej777. Potek izobraževanja na policijski akademiji poteka malce drugače kot si ti predstavil, za študij na naši fakulteti moraš pa bit pameten in iznajdljiv, ker drugače nikoli ne narediš! Sicer pa omejitev pove vse!

Več o Fakulteti za policijsko varnostne vede ( www.vpvs.uni-lj.si )
Več o Policijski akademiji ( www.policija.si )
-JuRE-
BMW F30, bj. 2017

Uporabniški avatar
andrej777
Poznavalec foruma

Kraj: Telče (Sevnica)

Napisal/-a andrej777 To nov 25, 2003 5:04 pm

Vem.. Ne rečem da je šola simpl še bliz ni ampak povedal sem da je tut ta način možen. Vsen moraš bit dost brihten pa priden ampak je možno. In tako sam uspeh u šoli ni tako velika ovira(ker verjamem da se večini u šoli ne da kej velik delat tut če so zmožni) se pa čas šolanje kr mal podalša!!!

Drgač jz nisem glih nek sovražnik policajev. Tut Uni morjo bit. In če so uni fer do mene sem tut jz do njih.

Matjaz
Novinec

Napisal/-a Matjaz To nov 25, 2003 6:52 pm

ce je tko zafukan gor pridt po tanovem, pa da grejo res sam boljsi ucenci gor, nevem ce bodo zadovolni ce bodo nek promet usmerjal, za 150 000 sit na mesec??? Pomojem, da prometnike al kere kol ze, sej jih dost nucamo, nekje drugje dobimo.

Uporabniški avatar
zoranwagen
Poznavalec foruma

Kraj: preseljen iz MB v toti LJ na Bežigrad

Napisal/-a zoranwagen Pe nov 28, 2003 10:42 am

X-Hair je napisal/-a:ZW od kje pa tebi ta info da plavi berejo poste in to ravno tvoje :roll: .

No zadeva je sledeča dečki in deklice skrbijo zame in mi posredujejo info. Dve najbolj zanimivi sta ta, da prisluškujejo mojemo mobitelu, mam drugega in drugo cifro in da vedno preberejo kaj napišem...nisem 100%, da je vseskup res ampak previdnost ni odveč...edino zdi se mi hecno, da majo čas voljo in denar se z mano ubadat!!!!...zgleda, da je malo problemov v naši državi in pravih zločincov ni...če pa jest napišem drag dne ob tej in tej uri pa že cela ekipa plavih prijateljev sestankuje!!!
...ne smem kar želim...

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Pe nov 28, 2003 1:03 pm

Organizacija kriminalne dejavnosti!! :P

Točn tko, mar bi se ukvarjal s tem, kako bi preprečl tatvine in vlom, ki jih kar nekako ne zanimajo prav preveč. V kranju ropajo ko nori. Vsak dan mi kšn prjatu pravi - hiša, avto,...

Pa še ena cvetka. A veste kolk dnarja je blo v igri pri poneverbah in pizdarijah v SIBu in Zavarovalnici Triglav, ko je una ga.Krava odšla. Js sm enkat nakazov v naši firmi 116 SIT (!!!) premalo davka. Naslednji dan dobim telefonski klic z najbolj zajebanim ženskim glasom: "Vkolikor ne boste nakazali te vsote, bomo prisiljeni ukrepati po veljavnem zakoniku!" In to še predn sm uspeu rečt - ni problema, računovodstvo se je rahlo zmotilo... Piszda materna, a mi pod prste gledajo a kva!

Pa tud to, da na policiji vejo, kako me ljudje kličejo in še nekatere osebne podatke, ki niso uradni. Pa str sm 20 let. Js ne vem, a majo tm moj življenjepis. Ko udba.
Slika

Uporabniški avatar
matevz
Novinec

Kraj: Kropa

re

Napisal/-a matevz Pe nov 28, 2003 1:16 pm

Drgac je šolami tko: za nobeno šolo ni treba bit ne vem kako pameten ampak samo priden.Vsi vemo da človek izrabi samo 1% možganov tko da si lahko laik na nekem področju ampak če se učiš lahko narediš vse.

maky
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana

Re: re

Napisal/-a maky Pe nov 28, 2003 1:23 pm

matevz je napisal/-a:Drgac je šolami tko: za nobeno šolo ni treba bit ne vem kako pameten ampak samo priden.Vsi vemo da človek izrabi samo 1% možganov tko da si lahko laik na nekem področju ampak če se učiš lahko narediš vse.

no no no... če bi blo tako bi bilo 100 novih nuklearnih fizikov vsako leto...
pa 130 novih srčnih kirurgov vsako leto
pa 1921 strokovnjakov na področju aeronavtike
.
.
.

ne nabijat no...
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Re: re

Napisal/-a Pugi Pe nov 28, 2003 2:20 pm

matevz je napisal/-a:Drgac je šolami tko: za nobeno šolo ni treba bit ne vem kako pameten ampak samo priden.Vsi vemo da človek izrabi samo 1% možganov tko da si lahko laik na nekem področju ampak če se učiš lahko narediš vse.

Glede izrabe možganov se malenkost motiš...
Glede zahtevnosti šol se malenkost motiš...
Glede tega da loh nardiš vse se malenkost motiš...
Bom nehou...
Slika

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair Pe nov 28, 2003 4:34 pm

Pugi je napisal/-a:Js sm enkat nakazov v naši firmi 116 SIT (!!!) premalo davka.

Pugi kaj naj recem -> za zjokat. Samo tako je. TO je bila NJENA dolznost da te je obvestila, da lahko potem prasci milijone zerejo.
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Zok
Uporabnik

Kraj: Ponikva

Napisal/-a Zok Pe nov 28, 2003 5:55 pm

...in kaj se ti zgodi za 116 sit?? :roll: k js bi prasce nadrl - ka pa uni k prikrivajo milijonske vsote, pa uni k delajo na crno - njih pa klinc gleda, a ne?? me zanima, ce tista zajebana baba v vsaki trgovini racun vzame, ce je ze to po zakonu (KAK ABSURD!!)! :evil:

Spet sem mogu policajem bejžat. Glih motor sem spravu u pogon(tomos elektronik 90) in se grem enkrat zapelet. Itak brez čelade in neregistrirano. Pa samo pred njim obrnu ko so šli nasprot in na stransko pot. Uni so šli naprej za mojim kolegom jz pa obrnem pa za njimi. Pa reveži niso vedel kaj nardit:).... :lol:

ja sej to je klasicni postopek - da ti vidis kako akcijo so lani tti nasi lokalni mulci nardil z eno marico - so bli trije na APNkah, vsi brez celad, registracij in izpitov, pa vidjo marico, dva gasa, enem pa ni vzgal. se en od unih dveh obrne (SVAKA MU CAST!!! :twisted: ), gasira direktno proti marici, una dva v marici sta se skor posrala, zabremzata kolk se je dal, se nekok ustavta, un na APNki k je sou prot njima zablokira zadnje kolo in se posrek ustavi kake 3 metre pred marico, policaja skocita vn, ga hocta naskocit, mulc spelje pa jima s*****, ta cas pa je un k mu ni hotu takoj vzgat se ze tud odpelu - vsi v gozd - smrkca nista nobenga dobla!! :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol:

mislim, sramota da se spravlajo na nemocne smrkuce k nubenmu ne skodujejo (pa se ti jih zezajo v glavo da to kr ni res!! :lol: ), taprave kriminalce pa kr spuscajo... :evil:
Mondeo mk3 saloon 2.0 TDCi - 186 HP, 408 Nm

Uporabniški avatar
andrej777
Poznavalec foruma

Kraj: Telče (Sevnica)

Napisal/-a andrej777 So nov 29, 2003 6:23 pm

Ja na otroke se upajo spravlat na kriminalce pa ne ker se jih bojijo. Res nevem če komu škodim če se nkrat na teden mal zapelam z motorjem po vasi pa če ni registriran. Izpit mam izpraven pa je tut motor. Nisem tuk neumen da bi se brez kakšnih bremz al pa luči vozu. In zavedam se da če bo kakšna pizderija(bognedaj karambol) da bom mogu plačat in se tut ne bom mislu izmakvat. Ko je bil zakon za mopede pegistrirat je fotr registriral svojo štirko. U celem letu se je mogoče 5x pelu in itak nakonc leta nesu tablce nazaj na občuno in odjavu motor. Pa so mu rekl kako se bo pa zdej vozu če bojo policaji. In jim je samo povedal da gre njegov motor tut po travenku :lol: :lol:

Uporabniški avatar
Vince
Stalni uporabnik

Napisal/-a Vince So nov 29, 2003 7:04 pm

Še moj pozdrav plavim:
Slika

LP

Vince
Največji osebni dosežek
*********Državni prvak L klase v letu 2003********
Najvišji teamski uradni rezultat
*********165.2dB*********