Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Sale Če nov 27, 2003 8:53 pm

Omelo je napisal/-a:Kr se tiče pa interneta, je pa špil ne le slabo, ampk obupno narjen!

Pa še kako zelo imaš prav!!!!

Ravnokar smo ugotovili, da v bistvu tale naš room sploh ne bo mogel laufat non-stop, ker je tako butasto narejeno vse skupaj :evil: :evil: .

No kakorkoli že malo spremljajte zgoraj omenjen forum, kdaj bomo online in kdaj se bo tekmovalo. Škoda res, ker zadeva ne more laufat skoz :x .
Slika Slika

Uporabniški avatar
McLaren
Mojster foruma

Kraj: Cela EU

Napisal/-a McLaren Če nov 27, 2003 9:14 pm

Mene pa neki zanima....jst sem šel on-line igrat in je napisalo, da moram naložit neko novo različico (ne vem česa) in sem šel naložit. In potem ko je blo kao naloženo sem šel igrat.
1. problem: po naloženem programu sem moral spet crack narest.
2. problem: ni bilo nobene razlike

Ajde

PS: avto pa mam peugeot 206. Ni kaj preveč vštiman ker nimam cajta sam bo pa zdej med vikendom bojše

Uporabniški avatar
Maverick
Novinec

Kraj:

Napisal/-a Maverick Če nov 27, 2003 11:22 pm

Nissan Skyliner Zeleno-modre barve(una k se barve prelivajo), Custom made nalepka, Custom made spojler, level 3 turbo, menjalnik, izpuh, ECU, zavore,.... 8) Ga mam raj k kater kol realn avto :-P :twisted:

Uporabniški avatar
Gigen
Novinec

Kraj: Izola/Portorož

Napisal/-a Gigen Če dec 11, 2003 3:12 am

Ve mogoce kdo ce obstaja kaksen patch za igrat to igro v mrezi?? Skoda ker niso ze original nardili za network multiplayer:(
Made in Japan

alexM
Stalni uporabnik

Napisal/-a alexM Če dec 11, 2003 6:51 am

Maverick je napisal/-a:Nissan Skyliner Zeleno-modre barve(una k se barve prelivajo), Custom made nalepka, Custom made spojler, level 3 turbo, menjalnik, izpuh, ECU, zavore,.... 8) Ga mam raj k kater kol realn avto :-P :twisted:

Jaz tud,jaz tud,sam moj je moder.

Uporabniški avatar
Omelo
Moderator foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a Omelo Če dec 11, 2003 8:56 am

Gigen je napisal/-a:Ve mogoce kdo ce obstaja kaksen patch za igrat to igro v mrezi?? Skoda ker niso ze original nardili za network multiplayer:(

Špil je kr se tiče multiplayerja tako v pi... narjen, da sploh ne vem kaj so delal. Ma eno najslabših multiplayer podpor!!!! Me že to tako razpizdi, si v eni sobi na netu, pa dragaš, pa te na začetek vrže. Moraš 10 knofu prtisnt da prideš v isto sobo. Zato me je pa minilo, pa ne igram več :evil:

BTW: če nisi iz tega potegnu vn: ne obstaja patch za igranje prek mreže...

Uporabniški avatar
Gigen
Novinec

Napisal/-a Gigen Pe dec 12, 2003 7:57 am

Skoda, za bozica organiziramo vsakoletni Lan party in te legendarne igrice ne bo na seznamu :( bi bla zelo zanimiva v mrezi se posebno za nas tuning zasvojence.
Made in Japan

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Napisal/-a Nu-NRG Pe dec 12, 2003 2:36 pm

Vsekakor pa morm pristopiti h izjavi omela. Bedn spil Predvsem ker gledam kolk ma racunalnik prednosti pred tabo. Ko se celno pici v en avto unga v luft fukne on pa pelje naprej. Ko jaz to nardim gledam 30min slow motion kwa se mi z avtom dogaja medtem ko je ze celotne dirke konec. Bedno .. kr brisu bom.
Prosim, naredite mi ta forum spet normalen!

Uporabniški avatar
CLI_OMEN
Novinec

Kraj: RS

Napisal/-a CLI_OMEN Pe dec 12, 2003 10:26 pm

[quote="Mitsu"]Underground je totalna arkadna beda, nevredna igranja, sem instaliral pognal in po desetih minutah pobrisal. Jest čakam samo na en špil in to je Gran turismo 4.

GT 4 ??? Še ena totalno bedna ARKADA!!!! A mogoče pričakuješ, da bo to simulacija??? :shock:
----------------------------->
Tko trči, taj ne hoda...
----------------------------->

Uporabniški avatar
ule
Uporabnik

Kraj: Babno Polje

Napisal/-a ule Pe dec 12, 2003 11:46 pm

Jest sem jo po enem tednu igranja obrnu in moram reč da nasprotniki niso tako butast, ker sem se ful matrov z progami od 80 do 95 se mi zdi . No na koncu ni pa nič posebnega. Drugače pa zame dober špil.

Uporabniški avatar
RaPiD
Nov uporabnik

NFSU :: LAN

Napisal/-a RaPiD Pe dec 19, 2003 3:13 pm

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair Pe dec 19, 2003 3:40 pm

Koncno tudi sam kupil skatlo in posnel to tisanje. OK spil grajam. Sicer je zaradi malenkosti ampak to potem vse pokvari vsaj za moj okus. Pa DIO BONO ja kdo si je zamislil promet. Ta mi resnicno ni jasna. MATER tisis tam kt pr norcih 250+ ze nic vec ne vidis. Peljse linijo ( ker drugace tezko da bos prvi ) in seveda kaj se zgodi. Sedaj ne vem a so pri meni spet Murphyji v igri al kaj. Tisim linijo in itak ravno tam avto. OK se ustavim grem nazaj gredam ovinek. Pismu se bi slo po drugi strani, sicer ne bo ne vem kako hitro ampak vsaj zaletu se ne bom. AAAAAAAA avto je bil na drugi strani. Tako da -> BREZVEZE.
SlikaSlika

Uporabniški avatar
+Gambit+
Novinec

Napisal/-a +Gambit+ Pe dec 19, 2003 5:52 pm

CLI_OMEN je napisal/-a:
Mitsu je napisal/-a:Underground je totalna arkadna beda, nevredna igranja, sem instaliral pognal in po desetih minutah pobrisal. Jest čakam samo na en špil in to je Gran turismo 4.

GT 4 ??? Še ena totalno bedna ARKADA!!!! A mogoče pričakuješ, da bo to simulacija??? :shock:

tole je pa najhujsa cvetka...GT4 totalno bedna arkada...si se ti v glavo udaru?Si sploh ze igral kdaj recimo GT3?Samo LOL lahko napisem...
Slika
02' TOUGE GHOST

Uporabniški avatar
Tilen
Moderator foruma

Kraj: Celje

Napisal/-a Tilen Pe dec 19, 2003 10:14 pm

CLI_OMEN je napisal/-a:
Mitsu je napisal/-a:Underground je totalna arkadna beda, nevredna igranja, sem instaliral pognal in po desetih minutah pobrisal. Jest čakam samo na en špil in to je Gran turismo 4.

Tole je pa res totalna brca v temo :? ...edino kar manjka so poškodbe. Sem pa v bistvu preizkusil vse kar obstaja na štirih kolesih (tut dveh) in sem trdno prepričan, da mu noben kolesni špil ne seže do kolen. Izjava za katero trdno stojim! :D
Slika

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Napisal/-a Nu-NRG Pe dec 19, 2003 10:16 pm

Vsi teli 2D manevri, hitrosti in pospeski so ze cist nezabavni :)
Treba je probat nekaj 3D .. like a fucking F14 ali F15 :P

Uporabniški avatar
Gigen
Novinec

Napisal/-a Gigen Po dec 22, 2003 12:42 pm

Ej, kje bi dobu soundtrack te igrice?
Made in Japan

Uporabniški avatar
andrej777
Poznavalec foruma

Kraj: Telče (Sevnica)

Napisal/-a andrej777 To dec 23, 2003 10:59 pm

Jz sem igrco obrnu v 3 dneh. Vem preveč časa mam pa dolgcajt mi je :D :D :D

Drgač smo pa s sosedmo pogruntal dobr način kako igrco igrat. Bli smo trije in vsak je vozu eno dirko. Igral smo od 19:30 do 3:00. Za vsako zvoženo dirko pa smo spil vsak en kozarc damo narjenga čokoladnga likerja. Pršli smo od 60 do 103 dirke in popil 2 l likerja. vesta ka je bil dobr. čist frišn istega dne narjen in popit. Pol pa za 2 ure spat in u šolo. :? :? :? :lol: :lol:

Uporabniški avatar
D.J.
Uporabnik

Kraj: LJ

Napisal/-a D.J. Sr dec 24, 2003 1:04 am

Men je bla kul. Arkada, jo pač vzameš kot tako in to je to. Zabaval sem se vendar dvomim, da bom še kdaj kej bolj igral. Najbolj od vsega mi je blo še pedenanje avtov. Car showroom z demotom bolj torej :) Špil mi tud ni potegnu, ker so zajebal moj preljubi avto (Supra) in sigurno bi moral biti razredi avtomobilov, ne pa da z 206 ščiješ Skylina :roll:
Izognite se nerazumnim kaznim za prehitro vožnjo - www.radardetektor.si

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair Sr dec 24, 2003 1:41 am

D.J. je napisal/-a: Špil mi tud ni potegnu, ker so zajebal moj preljubi avto (Supra) in sigurno bi moral biti razredi avtomobilov, ne pa da z 206 ščiješ Skylina :roll:

To pa res. Ravno zaradi tega ne vzamem 206. Potem pa sok. Tukaj so ga res cisto posral.

P.S. DIO in brisanje. Ne bo se enkrat pisal. :P
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Napisal/-a Nu-NRG Sr dec 24, 2003 1:48 am

Ampak mazda miata ga pa rulaaa :)
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov