DeNalDo je napisal/-a:Rain je napisal/-a:ni važno katero vozilo je, važno da je VWzato ker mamo pri nas radi kvalitetna vozila, se ne kvarijo in malo pijejo, pa še gledajo vsi kako smo gosposki pri nas
foter sicer razmislja o par let starem pasatu ki bi zamenjal sedanjega golfa pa ne dobi lizinga ker v fabrki nocejo podpisat da je zaposlen za nedlocen cas (pa kao pravjo da itak nebo dobu lizinga z minimalcem, vglavnem kar neki komplicirajo za brezveze, pomoje se direktor boji da bo mel boljsi avto kot on, haha), hipoteko na garsonjero smo pa tut ze vzel za kredit za sharana od mtke in bratovga golfa, pa se kao ne da se enga avta gor obest
evo bolš se nebi mogu opisat taprav slovencelj(ps ni edini tlele gor
)
DeNalDo je napisal/-a:Rain je napisal/-a:ni važno katero vozilo je, važno da je VWzato ker mamo pri nas radi kvalitetna vozila, se ne kvarijo in malo pijejo, pa še gledajo vsi kako smo gosposki pri nas
foter sicer razmislja o par let starem pasatu ki bi zamenjal sedanjega golfa pa ne dobi lizinga ker v fabrki nocejo podpisat da je zaposlen za nedlocen cas (pa kao pravjo da itak nebo dobu lizinga z minimalcem, vglavnem kar neki komplicirajo za brezveze, pomoje se direktor boji da bo mel boljsi avto kot on, haha), hipoteko na garsonjero smo pa tut ze vzel za kredit za sharana od mtke in bratovga golfa, pa se kao ne da se enga avta gor obest
evo bolš se nebi mogu opisat taprav slovencelj(ps ni edini tlele gor
)
Rain je napisal/-a:foter sicer razmislja o par let starem pasatu ki bi zamenjal sedanjega golfa pa ne dobi lizinga ker v fabrki nocejo podpisat da je zaposlen za nedlocen cas (pa kao pravjo da itak nebo dobu lizinga z minimalcem, vglavnem kar neki komplicirajo za brezveze, pomoje se direktor boji da bo mel boljsi avto kot on, haha),
Res? Ne vem, jaz sem spomladi 2004 kupil novega clia 1.4 16v za okoli 10.000 EUR, spomladi 2007 pa sem ga prodal za 7.000 EUR. Meni se zdi 1.000 EUR izgube na leto še relativno OK, recimo pri svojem trenutnem golfu (ki kao 'dobro drži ceno') je pomojem povprečna letna izguba dvakrat toliko...cardak je napisal/-a:mel 3 renaulta-dva cliota,modusa.sedaj vozim škodo.kvaliteta?hm škoda je malo bolje skup spravljena ampak renault je pa vseeno bolj udoben.škodo kupil ker na renaultu se prevec eur.popusi ko ga prodajas
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov