Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
matevz
Novinec

Kraj: Kropa

Napisal/-a matevz Sr nov 26, 2003 9:23 am

Tako se govori, airbage ven, vsaj v malih avtih.Tko je.Če je res močan šus, te ne reš noben airbag.Se spomnite nesreče kjer so umrli mladi skakalci pa direktor petrola;no jest sem bil zraven oz. za njim se vozil mogoče 1km.Model je imel audi a6,zavezan...ni bil nič krvav, samo airbag je imel okol glave pa tilnik zlomljen.Zato pa pravim da če je šus te nič ne reši

nebivedu je napisal/-a:Jst sm preživu nesrečo, k me je iz 130km/h v 5-ih metrih ustavlo na nulo. Brez poškodb, samo ramo sem imel vso plavo od varnostnega pasu - zamenjat pa sem moral varnostni pas, ker se sploh ni dalo več pripeti - to ima renault twingo. Airbagov takratni model še ni imel, pa tut če bi jih imel, bi jih ven vzel pa prodal - pr tok mejhnem avtu te tak balon od airbaga še zaduši, če se sproži.

LP
Nebivedu

Uporabniški avatar
AR-146
Novinec

Kraj: ljubljana

Napisal/-a AR-146 Sr nov 26, 2003 9:33 am

logično da te zadušu če si napopan na volan da ga skor ugrizneš

maky
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a maky Sr nov 26, 2003 9:36 am

matevz je napisal/-a:Tako se govori, airbage ven, vsaj v malih avtih.Tko je.Če je res močan šus, te ne reš noben airbag.Se spomnite nesreče kjer so umrli mladi skakalci pa direktor petrola;no jest sem bil zraven oz. za njim se vozil mogoče 1km.Model je imel audi a6,zavezan...ni bil nič krvav, samo airbag je imel okol glave pa tilnik zlomljen.Zato pa pravim da če je šus te nič ne reši

[/quote]
dej dej dej... če je dovolj močan šus ti tudi roll bar ne bo pomagal!
kakor je že en napisal:večina poškodb od airbagov pride zaradi človeške napake:ali ni privezan ali pa čisto narobe sedi(jaz temu kako v avtu pofafati šaltkeber poza!!)
pol ni čudno da ti bolj škoduje kot pomaga!

pismo poglejte si primer varnostne pasove:(sem gledal na discovery-u eno odajo na to temo) pred 30 leti je več kot 75% vprašanih reklo:
* ne rabim varnostnega pasa ker sem dober voznik-ca...
*me moti ker potem nisem sproščen-a ...
*ga ne uporabljam ker itak ne pomaga!

in danes je v skoraj vseh državah obvezen!

tako da... pustite airbage na miru!
SlikaSlika

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky Sr nov 26, 2003 9:39 am

u pa še tole:
kolko jih je pa airbag že rešil???
številka je mnogo večja od tiste,ki jih ni rešil :!: :!: :!: :!:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Tamara
Uporabnik

Napisal/-a Tamara Sr nov 26, 2003 9:41 am

Isto je z varnostnim pasom. Vedno slisis: varnostni pas ga je ubil....nihce ne pove koliko jih je pa resil :?

Uporabniški avatar
JohnyR
Uporabnik

Kraj: KK

Napisal/-a JohnyR Sr nov 26, 2003 10:12 am

maky je napisal/-a:u pa še tole:
kolko jih je pa airbag že rešil???
številka je mnogo ve :!: :!: :!: :!:

tamara je napisal/-a:Isto je z varnostnim pasom. Vedno slisis: varnostni pas ga je ubil....nihce ne pove koliko jih je pa resil čja od tiste,ki jih ni rešil

Zdej pa vsi kontraši hitr statistike gledat.

Vzemite na znanje, da se vsi zakoni pišejo in ustvarjajo na podlagi raziskav, in ne teorijah posameznikov.

Očitno so enim tle nesreče pustile trajne posledice :noro
:lol: :vc
http://www.raceland.si

Uporabniški avatar
Tamara
Uporabnik

Napisal/-a Tamara Sr nov 26, 2003 10:22 am

Komu je to namenjeno? Maky-ju in meni?

Uporabniški avatar
JohnyR
Uporabnik

Kraj: KK

Napisal/-a JohnyR Sr nov 26, 2003 10:29 am

Tamara je napisal/-a:Komu je to namenjeno? Maky-ju in meni?

Namenjeno je vsem, ki kontrirajo airbagom.

matevz: JEST SEM DRGAČ preživu direktnga v kamion,z lažjimi poškodbami
nebivedu: Jst sm preživu nesrečo, k me je iz 130km/h v 5-ih metrih ustavlo na nulo
http://www.raceland.si

Uporabniški avatar
matevz
Novinec

Kraj: Kropa

re

Napisal/-a matevz Sr nov 26, 2003 12:17 pm

Statistika ne laže, maš prav.Mamo pa lahko svoje mnenje, a ne! Tko da ne vem kaj se nekej za brezveze kle pregovarjamo, k ne bomo mi nč rešil! Itak da pas in airbag morta bit, to je men logično, samo v določenih primerih pa ni tako, čeprav jih je manj

Uporabniški avatar
jakaracman
Uporabnik

Napisal/-a jakaracman Sr nov 26, 2003 2:20 pm

matevz je napisal/-a:Tako se govori, airbage ven, vsaj v malih avtih.Tko je.Če je res močan šus, te ne reš noben airbag.Se spomnite nesreče kjer so umrli mladi skakalci pa direktor petrola;no jest sem bil zraven oz. za njim se vozil mogoče 1km.Model je imel audi a6,zavezan...ni bil nič krvav, samo airbag je imel okol glave pa tilnik zlomljen.Zato pa pravim da če je šus te nič ne reši

nebivedu je napisal/-a:Jst sm preživu nesrečo, k me je iz 130km/h v 5-ih metrih ustavlo na nulo. Brez poškodb, samo ramo sem imel vso plavo od varnostnega pasu - zamenjat pa sem moral varnostni pas, ker se sploh ni dalo več pripeti - to ima renault twingo. Airbagov takratni model še ni imel, pa tut če bi jih imel, bi jih ven vzel pa prodal - pr tok mejhnem avtu te tak balon od airbaga še zaduši, če se sproži.

LP
Nebivedu

Umrl ker je bi za njim tip neprivezan, pa je prletu v spredn zic, pa vse skupi naprej porinu ...

Uporabniški avatar
kr3mn1
Stalni uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a kr3mn1 Sr nov 26, 2003 5:35 pm

jebat ga, sm jest tud direktivo 130 mu ze. airbag vn prej uzel. se dons me kolk boli ker me je pod pasom potegnil v volan. jebat ga pa usnen plasc. k*** ga gleda. :)

lp, kr3mn1

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair Sr nov 26, 2003 6:00 pm

nebivedu je napisal/-a:pr tok mejhnem avtu te tak balon od airbaga še zaduši, če se sproži.

:D :D :P
SlikaSlika
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 22 gostov