Nu-NRG je napisal/-a:.. ampak res to so ovce .. samo se obrit za volno pa zaklat za meso.
LP, Klemen
PS: Folk pred svinc pa steno v glavo.
KVA STE PA VI, FRAJERJI, A?? a mate res IQ in EQ skup sestet manjsi od stevila prestav v vasih super-druper-jajcih, s katerimi morte bit vedno taglavni, vedno na celu kolone?? dejte sebe mal pogledat, en sam hondas (ki tak radi sranje delate na cestah) nej me se izsili, pa ne bim bremzu tak ko ponavad, ampak se bom lepo vstal, pa letu cez motor pa se cez avto ce bo treba, pol pa placujte visjo registracijo + hudoooo visoko odskodnino za fizicne in psihicne poskodbe (bolecin v hrbtenici in vratu se itak ne da dokazat)!!

mamicu vam, a ce je en sofer naredu eno oslarijo pol so pa vsi za postrelit?? pa bajkerji - ka mate proti nam?? vam ego ne da miru, ker smo pac hitrejsi od vas, imamo boljse pospeske in boljse pojemke, tovornjakarji pa 500 konjev pod ritjo namesto vasih 60 + 10x vecja robustnost, anede?? al zakaj se ze kar nekaj znancev - avto-freakov ne pogovarja vec z menoj odkar mam motor?? a znate mal logicno razmisljat?? da noben sofer ne bo sel prehitevat z razliko 2 km/h (ne sodite po sebi!), prehitevanje pac traja dlje, ker je pac tovornjak dolg 18,5 metrov, ne pa 4.4, tak k osebni avtomobili!! kolk js poznam soferje (pa jih VELIIIK!!! poznam!!), so to najbolj tolerantni vozniki, ker so ze vsega navajeni (tud vseh pizdarij k jih vi delate, ampak neeee, vi ste angelcki, udri po kamionarju!!), in ce gre nekdo 5 ali 10 km/h pocasneje - logicno da ga bo sel prehitet, vozi se lahko max. 8 (neuradno 10) ur na dan, in pri 10 km/h razlike je to 100 kilometrov, kar je vec kot ena ura voznje!! in ce te smrkec dobi z 11imi urami (ce seveda zna brat tahografe - ja, tud taki idioti obstajajo!), dobis tako kazen da lahko delas vec kot en mesec le za kazen, ob tem pa stradas, da poloznic niti ne omenjam!!
pa ce ste tak hudicevo alergicni na skakanje na vas vozni pas - to sezono nisem naredil veliko kilometrov (manj kot 7000), a vseeno - VSAJ 10x sem se ze skor ubil zarad izsiljevanja VAS, AVTOMOBILISTOV, res da sem bil cez omejitev, a vseeno - TUD VI NE POGLEDATE KOLK SE PELJE TIST K BI GA MOGL NAPREJ SPUSTIT!! da tega, da me, odkar imam motor, niti en sam samcat tovornjakar ni izsilil, niti ne omenjam!!
in za piko na i - da bote vedl kok se je pelat s tovornjakom, pejte na enotedensko furo s kakim tovornjakarjem, pa ko gledate nazaj v spegu, probite mal ocenit razdaljo in hitrost enga avta, k je se 200 metrov zadi, in ko se bo zaletel, bo se vedno 20 metrov zadaj - slisi se simpl, je pa zaj**** bol ko vsak avto!! in sele po enem tednu bote vidl, kaj vse clovk dozivi na cesti v enem samem tednu, kolk oslarij delate avtomobilisti, in kolk tovornjakarji!! js sm ze bil ze veliiiik fur zravn, in recem sam svaka cast tovornjakarjem, da naredjo tolk kilometrov s tak mal nesrecami!!
pa nisem sofer, moj foter je, ima pa ce cez 3 mio km za sabo, imel pa je ze eno nesreco s smrtnim izidom - en mulc je prvi dan si katrco kupu (z gumami z manj kot 1 mm profila), drugi dan je izpit naredu, tretji dan pa se je mojmu fotru na mokri, spolzki podlagi pod tovornjak zapelu in umrl na kraju nesrece - ce bi takrat bil moj foter v osebnem avtomobilu bi bil se on mrtev - tolk o avtomobilistih!! in skifi so mu dal 3x (TRIKRAT!!!!!!) pihat, sam da bi dokazal, da je kriv (napihal je, kot vedno do zdaj, 0.00)!
ok, hit me, navali name, raztrgite me, sam najprej pred svojim pragom pometite!!