Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Zok
Uporabnik

Kraj: Ponikva

Napisal/-a Zok Pe nov 28, 2003 6:25 pm

Nu-NRG je napisal/-a:.. ampak res to so ovce .. samo se obrit za volno pa zaklat za meso.

LP, Klemen

PS: Folk pred svinc pa steno v glavo.

KVA STE PA VI, FRAJERJI, A?? a mate res IQ in EQ skup sestet manjsi od stevila prestav v vasih super-druper-jajcih, s katerimi morte bit vedno taglavni, vedno na celu kolone?? dejte sebe mal pogledat, en sam hondas (ki tak radi sranje delate na cestah) nej me se izsili, pa ne bim bremzu tak ko ponavad, ampak se bom lepo vstal, pa letu cez motor pa se cez avto ce bo treba, pol pa placujte visjo registracijo + hudoooo visoko odskodnino za fizicne in psihicne poskodbe (bolecin v hrbtenici in vratu se itak ne da dokazat)!! :evil: :evil: :evil:

mamicu vam, a ce je en sofer naredu eno oslarijo pol so pa vsi za postrelit?? pa bajkerji - ka mate proti nam?? vam ego ne da miru, ker smo pac hitrejsi od vas, imamo boljse pospeske in boljse pojemke, tovornjakarji pa 500 konjev pod ritjo namesto vasih 60 + 10x vecja robustnost, anede?? al zakaj se ze kar nekaj znancev - avto-freakov ne pogovarja vec z menoj odkar mam motor?? a znate mal logicno razmisljat?? da noben sofer ne bo sel prehitevat z razliko 2 km/h (ne sodite po sebi!), prehitevanje pac traja dlje, ker je pac tovornjak dolg 18,5 metrov, ne pa 4.4, tak k osebni avtomobili!! kolk js poznam soferje (pa jih VELIIIK!!! poznam!!), so to najbolj tolerantni vozniki, ker so ze vsega navajeni (tud vseh pizdarij k jih vi delate, ampak neeee, vi ste angelcki, udri po kamionarju!!), in ce gre nekdo 5 ali 10 km/h pocasneje - logicno da ga bo sel prehitet, vozi se lahko max. 8 (neuradno 10) ur na dan, in pri 10 km/h razlike je to 100 kilometrov, kar je vec kot ena ura voznje!! in ce te smrkec dobi z 11imi urami (ce seveda zna brat tahografe - ja, tud taki idioti obstajajo!), dobis tako kazen da lahko delas vec kot en mesec le za kazen, ob tem pa stradas, da poloznic niti ne omenjam!!

pa ce ste tak hudicevo alergicni na skakanje na vas vozni pas - to sezono nisem naredil veliko kilometrov (manj kot 7000), a vseeno - VSAJ 10x sem se ze skor ubil zarad izsiljevanja VAS, AVTOMOBILISTOV, res da sem bil cez omejitev, a vseeno - TUD VI NE POGLEDATE KOLK SE PELJE TIST K BI GA MOGL NAPREJ SPUSTIT!! da tega, da me, odkar imam motor, niti en sam samcat tovornjakar ni izsilil, niti ne omenjam!!

in za piko na i - da bote vedl kok se je pelat s tovornjakom, pejte na enotedensko furo s kakim tovornjakarjem, pa ko gledate nazaj v spegu, probite mal ocenit razdaljo in hitrost enga avta, k je se 200 metrov zadi, in ko se bo zaletel, bo se vedno 20 metrov zadaj - slisi se simpl, je pa zaj**** bol ko vsak avto!! in sele po enem tednu bote vidl, kaj vse clovk dozivi na cesti v enem samem tednu, kolk oslarij delate avtomobilisti, in kolk tovornjakarji!! js sm ze bil ze veliiiik fur zravn, in recem sam svaka cast tovornjakarjem, da naredjo tolk kilometrov s tak mal nesrecami!!

pa nisem sofer, moj foter je, ima pa ce cez 3 mio km za sabo, imel pa je ze eno nesreco s smrtnim izidom - en mulc je prvi dan si katrco kupu (z gumami z manj kot 1 mm profila), drugi dan je izpit naredu, tretji dan pa se je mojmu fotru na mokri, spolzki podlagi pod tovornjak zapelu in umrl na kraju nesrece - ce bi takrat bil moj foter v osebnem avtomobilu bi bil se on mrtev - tolk o avtomobilistih!! in skifi so mu dal 3x (TRIKRAT!!!!!!) pihat, sam da bi dokazal, da je kriv (napihal je, kot vedno do zdaj, 0.00)!

ok, hit me, navali name, raztrgite me, sam najprej pred svojim pragom pometite!! :evil:
Mondeo mk3 saloon 2.0 TDCi - 186 HP, 408 Nm

Uporabniški avatar
_spirit_
Novinec

Kraj: Koper

Napisal/-a _spirit_ Pe nov 28, 2003 6:35 pm

No, pa da povem še js svojo glede voznikov tovornjakov :evil: :evil:

Par dni nazaj sem se s Kopra vozu v Ljubljano. Točno na počivališču lom, je oče vozil po prehitevalnem pasu okrog 150km/h, ker je pač prehiteval dva avtomobila. No in pride tovornjak ven in DIREKTNO na prehitevalni pas pred nas. Oče je pohodu bremzo, ustavu se je 20cm pred tovornjakom (!!!). No, oče je totalno po*****, začel blendat, piskat... voznik tovornjaka pa je skozi okno mahal v stilu: "Ma kaj bi rad?!"

Takrat je še meni prekipelo. Takrat bi ga še js zbombal če bi bili nekje izven vozil :evil: :evil:

G-4S

Napisal/-a G-4S Pe nov 28, 2003 6:36 pm

Na zahtevo uporabnika smo prispevek izbrisali.
Zadnjič spremenil G-4S, dne Pe nov 28, 2003 6:37 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
Zok
Uporabnik

Napisal/-a Zok Pe nov 28, 2003 6:37 pm

Lojzek je napisal/-a:enkrat sem hotu prehtet enga ata. vozil 100. takrat jaz še z starim avtom in sem tam rabil zalet. dobim zalet začnem prehtevat, ko ata po gasu in ga nisem mogu prehtet. sva vozila slab kilometer v štric in to na regionalni cesti. gledam jest ata vmes skoz šipo. ata ni jebal 5%. samo naravnost je gledov. na kocu nisem mogu kej ko da sem se začel smejat ker je blo res ko u risanki. da ti gre ata kej tazga nardit... ja no sem pa mogu it nazaj za njega hehe... kapo dol.

njemu se smejis, pa kapo dol pred njim, ce bi ti pa tovornjakar to naredu, bi se pa odprla se ena tema na racun vseh tovornjakarjev tega sveta!

Uporabniški avatar
Zok
Uporabnik

Napisal/-a Zok Pe nov 28, 2003 6:40 pm

urosm je napisal/-a:Tovornjakarji niso cist nic ubogi pepcki, 8 ur lahko max. vozjo na dan, in to itak 99% po autocestah in magistralkah, ubijejo pa itak najvec ljudi! :?

r u a fuckin' moron?!?!? dej si statistiko mal poglej!!

G-4S

Napisal/-a G-4S Pe nov 28, 2003 6:44 pm

Uporabniški avatar
perimund
Stalni uporabnik

Kraj: Monaco

Napisal/-a perimund Pe nov 28, 2003 6:48 pm

G-4S je napisal/-a:Pa kaj ti živiš v dobi vikingov, al od kje ti ta nivo komunikacije.

Svoje mnenje se da tudi lepo povedat. Če ne pa BAN!

:pivo

Uporabniški avatar
Zok
Uporabnik

Napisal/-a Zok Pe nov 28, 2003 6:52 pm

G-4S je napisal/-a:@ZOK: Fant zdiš se mi nekoliko naduvan in precej kategoričen. Za domačo nalogo še enkrat preberi vse replaye, pa boš ugotovil, da edino ti govoriš VSI avtomobilisti, VSI ste debili, VSI ne znate vozit.

Pa mal se obnaši fant, ker zarad izjav v zvezi z MAMICU VAM... so bili že velki problemi!!!

Pa zakaj tolk zagovarjaš motoriste? A ste sami angelčki ne? Pa kolk so policaji idioti, k so hotl kaznovat tri froce na APNju (kot si pisal v drugi debati). Ja, oni verjetno veliko varneje vozijo kot MI (VSI) hondaši in MI (VSI) avtomobilisti.

Grow up!!!

a ta tema je pa totalno nekategoricna?? a pece k sm omenu da hondasi delate najvec sranja, anede?? :twisted: govorim iz lastnih izkusenj!!

to da so policaji idioti - niti ene same koristi nism mel od njih - sm mel fajt k sta se 2 pjana morona spravla name, sn klicu policijo, je reku tip "ja pa kaj ti naj zdaj ce si sranje naredu??" kao da on kr prek telefonske linije ve da sm JS sranje naredu!! :evil: pa to ni edina taka zgodba! nej raj cefurje lovijo, k naredjo miljavzntkrat vec sranja ko pa eni smrkuci k se niso dost stari da bi se legalno vozl z mopedi!

froci na APNjih niso motoristi, ampak so "lokalci", motoristi (s tem ne mislim nekoga k si kupi 350kubicno Jawo sam da se bo lahk kdaj zdivjal) so na "mal" visjem nivoju - motociklizem ni divjanje po cestah (tk k si vecina folka razlaga), ampak vse kaj druga!

sploh pa ce pravte da so tovornjakarji (ki so cist BTW tud ljudje) za odstrel, pa da nosite kovinske stange s sabo, nej povem se to, da vse to izraza na kaksnem nivoju ste - no offense!!

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Napisal/-a RegY Pe nov 28, 2003 6:55 pm

misty je napisal/-a:
RegY je napisal/-a:v takem primeru vsi znamo telefonsko 113, pa vsi imamo mobilne telefone... pri meni bi v takem primeru že zvonil telefon...

kar vprašajte BabyM!

Upam da je BabyM nabildan črnec (brez zamere), ker policija se s tem ne ukvarja :P :P :twisted:

babyM je ena izmed bad girls in nekaj podobnega se je zgodilo ko sva se skupaj peljala iz primorske v lj... v glavnem ogrožanje udeležencev na cesti

in če se policija ne ukvarja s tem, me prav zanima, zakaj je 5 min po klicu skoraj na vsakem izhodu stal policijski avto??? men nč jasn...
Slika

maky
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a maky Pe nov 28, 2003 7:00 pm

Zok je napisal/-a:froci na APNjih niso motoristi, ampak so "lokalci", motoristi (s tem ne mislim nekoga k si kupi 350kubicno Jawo sam da se bo lahk kdaj zdivjal) so na "mal" visjem nivoju - motociklizem ni divjanje po cestah (tk k si vecina folka razlaga), ampak vse kaj druga!

pa kva si ti res čist mim?????

pismo v ene postu označiš vse hondaše in avtomobiliste za kretene in divjake, v drugem pa pojasnuješ da so vsi motoristi na nekem višjem nivoju..
kaj poznaš mogoče vse motoriste slovenije?kaj en fotr ki si kupi cbr-ko za mal okoli furat ni motorist?a on pa ne more izsiljevat in noret?

pismo ej že kr nekaj časa opažam tvoje poste... v 3/4 se nekaj hvališ kako si z nevem katerim svojim motorje ali bažal policiji ali pa ene druge pizdarije delal... in potem kle napišeš da so motoristi na višjem nivoju,da motociklizem ni divjanje na cesti... ja dddddddddddddd!!!! kam pol ti spadaš!!!
SlikaSlika

G-4S

Napisal/-a G-4S Pe nov 28, 2003 7:04 pm

Uporabniški avatar
Zok
Uporabnik

Napisal/-a Zok Pe nov 28, 2003 7:05 pm

maky je napisal/-a:
Zok je napisal/-a:froci na APNjih niso motoristi, ampak so "lokalci", motoristi (s tem ne mislim nekoga k si kupi 350kubicno Jawo sam da se bo lahk kdaj zdivjal) so na "mal" visjem nivoju - motociklizem ni divjanje po cestah (tk k si vecina folka razlaga), ampak vse kaj druga!

pismo v ene postu označiš vse hondaše in avtomobiliste za kretene in divjake, v drugem pa pojasnuješ da so vsi motoristi na nekem višjem nivoju..

na visjem nivoju od lokalnih norcev (prej omenjenih na APNih).

sploh pa jst ponavad vozim tak da nobenga ne ogrozam, NIKOL PA NISM NUBENGA IZSILIL!! na motorju je ze filing drugacen - obcutek ranljivosti, tk da 3x bolj gledas okol sebe ko pa ce si v avtu! pa k pravte da kdo pospesi ce ga gres prehitevat - to sm v celem lajfu 3x-4x naredu, pa se to iz zajebancije - best frendu - 1x z avti (njegov je mel 25 konjev manj), drugac pa vcasih z motorjem (k ma moj 10 konjev vec), pac da se je kaj dogajal, ne pa iz objestnosti. da ne omenjam kolkrat se mi je to zgodil na cesti ko sm koga prehitevu, in sama sreca lahkotnosti in ozkosti motocikla, moci motorja in tuningu, da sem se vedno resil iz take situacije!! sploh pa ce me lahk kdo scat pelje ga sploh ne bom sel prehitevat, al pa bom vzel hudicevo velik zaleta, prevec drag-racer-wannabejev je na cesti, da bi ogrozal svoje zivljenje zarad kake take situacije (to bi lahk tud vi uposteval predn grete prehitevat tovornjaka, pa naj bo bolgarska, celjska al pa afganistanska tablca). :?
Zadnjič spremenil Zok, dne Pe nov 28, 2003 7:10 pm, skupaj popravljeno 2 krat.

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky Pe nov 28, 2003 7:05 pm

G-4S je napisal/-a:Pa kaj ti živiš v dobi vikingov, al od kje ti ta nivo komunikacije.

Svoje mnenje se da tudi lepo povedat. Če ne pa BAN!

točno!!!velja tudi za ostale uporabnike v kolikor se ugotovi da večini ni ušeč njegov ali njen ton pisanja!
SlikaSlika

G-4S

Napisal/-a G-4S Pe nov 28, 2003 7:07 pm

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky Pe nov 28, 2003 7:09 pm

Zok je napisal/-a:
maky je napisal/-a:

na visjem nivoju od lokalnih norcev (prej omenjenih na APNih).

sploh pa jst ponavad vozim tak da nobenga ne ogrozam, NIKOL PA NISM NUBENGA IZSILIL!! na motorju je ze filing drugacen - obcutek ranljivosti, tk da 3x bolj gledas okol sebe ko pa ce si v avtu!

ma dej dej dej nobenga izsilil my ass!!! a zdej boš pa reku da ni izsiljevanje če se na regionalki enmu urineš pred avto da more pol on bremzat??
dej dej dej...

btw:če si tako proti nam avtomobilistom kaj za fu.ck delaš pol na temu forumu???
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Zok
Uporabnik

Napisal/-a Zok Pe nov 28, 2003 7:18 pm

G-4S je napisal/-a:1)Pa čist tko za tvojo informacijo... MOTORISTOM se zmeraj vljudno umaknem na desni rob in lahko potem oni mirne duše prehitijo med mojim in nasproti vozečim vozilom, če hočejo. Jaz nimam popolnoma nič proti (zato se tudi vljudno umaknem). Če pa vozim po predpisih 130, se pa zelo opravičujem, če ne vidim motorista, ki kar naenkrat pridrvi 280km/h.

2)Pa kaj sm ti jaz kriv, če ga na motor nimaš kam dat :lol: (...sori, mal sem se na tvoj nivo razmišljanja spustu)

1): jst tud. vidis, isto k pr teb z motoristom je isto v tovornjakom - ne bo te vsak k se pelje 80 vidu, kok se mu bos 180 prpelu od zadaj, pa se to moras upostevat, da tovornjakar pelje 18,5-metrsko zverino, siroko 2,5 metra, in filing (da o preglednosti niti ne govorimo) je cist kontra k pa pr 5 metrov dolgem avtu k ma sajbo vsenaokrog, in je sirok manj k 2 metra. :roll: :wink:

2): eni majo kufer... :lol: zakaj bi sploh rabil stango/baseball bat?? ce srecas kakga imbecila enostavno spizdis, to je to... :roll:

Uporabniški avatar
Zok
Uporabnik

Napisal/-a Zok Pe nov 28, 2003 7:22 pm

maky je napisal/-a:ma dej dej dej nobenga izsilil my ass!!! a zdej boš pa reku da ni izsiljevanje če se na regionalki enmu urineš pred avto da more pol on bremzat??
dej dej dej...

btw:če si tako proti nam avtomobilistom kaj za fu.ck delaš pol na temu forumu???

se mu pac ne vrinem, simple as that... :roll:

proti avtomobilistom sm sam tolk kolk so/ste avtomobilisti proti tovornjakajrem in motoristom.

Uporabniški avatar
McLaren
Mojster foruma

Kraj: Cela EU

Napisal/-a McLaren Pe nov 28, 2003 7:29 pm

Evo točno sem vedu kaj bo, ko sem vidu tovornjakarji-kralji cest. Nekdo bo opisal nek dogodek na cesti pri katerem je bil vmesni člen tudi kamijon in potem se bo oglasu ZOK kako so vsi hondaši bedasti, ker mu je pač enkrat nekdo z hondo CRX izsilil prednost.

Čerpav pisec te teme ni mislu nič slabega ampak je opisal dogodek se je ZOK brezveze razburjal!!!

Uporabniški avatar
misty
Novinec

Kraj: dobrepolje

Napisal/-a misty Pe nov 28, 2003 7:34 pm

RegY je napisal/-a:...
in če se policija ne ukvarja s tem, me prav zanima, zakaj je 5 min po klicu skoraj na vsakem izhodu stal policijski avto??? men nč jasn...

ja ne vem, no. Zarad enga klica na 113 da so se tolk angažiral :shock:

Sicer je pa res, da ko smo šli enkrat na smučanje v Avstrijo z busom nam je nekje pred Kranjem nasproti po našem pasu pripeljal en kamion, da smo se morali umikat na nasproten pas (k sreči je bil prazen), kamionar pa je zadel v varovalno ograjo na naši strani (v smeri vožnje). Mi smo (rahlo otrdeli) nadaljevali vožnjo, presenetljivo kamionar tud.
Kar sem hotu povedat je to, da je naš šofer klicau policijo (ki je presenetljivo hitro ukrepala 8)) in že pred Medvodami so tega tovornjakarja ustavli.
Rezultat: napihal je preko 1 promil (točno ne vem več), zarad tega in preutrujenosti je na cesti zaspal in zapeljal levo. Direkt pred nas :evil: :evil:
Dobr da je pol zadel v ograjo, da se je zbudil :P

Uporabniški avatar
Zok
Uporabnik

Napisal/-a Zok Pe nov 28, 2003 7:42 pm

McLaren je napisal/-a:Evo točno sem vedu kaj bo, ko sem vidu tovornjakarji-kralji cest. Nekdo bo opisal nek dogodek na cesti pri katerem je bil vmesni člen tudi kamijon in potem se bo oglasu ZOK kako so vsi hondaši bedasti, ker mu je pač enkrat nekdo z hondo CRX izsilil prednost.

Čerpav pisec te teme ni mislu nič slabega ampak je opisal dogodek se je ZOK brezveze razburjal!!!

mas prav, nuben ni mislu nc slabga, sam klal pa strelal bi soferje, to je to. me zanima kok bi reagiru ce bi ti bil sofer al pa ce bi vsaj malo poznal vso zadevo glede soferskega poklica!

enkrat nekdo s hondo CRX... ...nja, ko bi blo sam enkrat, ne pa vsak drug dan voznje (in to dobesedno!!)! :evil: in sploh nism reku da me sam CRXi izsiljujejo, pac mam take izkusnje da ce dohitis kako mal stylano al pa tunano hondo, po moznosti CRX al pa Civic, da mors vzet zaleta kolk se le da, k drugac ti bo potegnu, pol pa al bos zvozu, al pa ne. pa to ne delajo sam hondasi, ampak vsak drugi v mal porihtanem avtu, s hondasi mam pac najslabse izkusnje. sej poznam par modelov ko se s tastarimi hondicami preganjajo naokol, sam kaj ko so sami isti, na ravnini kjer vsak star ata vozi vsaj 80 se pele 50 (omejitev 90), ga gres prehitevat, un pa po gasu, kao ne bos me prehitu, vidis da se nima smisla bodit z njim, gres pa nazaj na svoj pas, pol pa naokol razlaga kok me je scat pelu da se mi pol vsi smejijo pa pravjo kok v qrcu je ze cel motor... :roll:
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov