CHAN je napisal/-a:Že sama arhitektura Stožic malce spominja z vzhodne strani na pravoslavno cerkev Svetega Save v Beogradu…
simply je napisal/-a:Par reči ne razumem najbolje :
Poleg tega, da ti je pajek pobral avtomobil, zakaj si klical starše?
Kaj je pa dekle reklo na vse to? Namreč na začetku spisa, si jo omenjal potem ne več.
Sta še skupaj?
Pa še najvažnejše : So ti kaj podrsali avtomobil? To se večkrat dogodi.
Gosic je napisal/-a:Zanimivo branje ljudi, ki potem vozijo po naseljih 70km/h in se pizdijo cez SLO zaradi kazni zgovarjajo pa se na to, da so danes boljse zavore. In potem meni kako sem k****n ker sem tam parkiral, znak pa je za desno stran. Ne, jaz neprivoscim ljudem da dobijo kazni, tako kot nekateri od vas vidite moj pogled na stvar. Stvar je da smo v demokraciji. Mar ne? In plačal sem. Je skoda zivcev za take, ki sluzijo na principu malcanja in kakanja vsak dan. In z punco je vse uredu, ne skrbite. Nimamo vsi takih, ki od nas nekaj zahtevajo. Morda jim nekateri samo dobro hočemo. In ne sedimo vsi po gostilnah. In faks zahteva dosti ucenja in vaj, zato je ena ura prej doma razlika. Seveda pa se držim omejitev, drugi pa pač ne. Pošteno je da sem dobil kazen, sem pakiral na ocitno nepačnem mestu, 15m pri kriziscu. Me pa zanima ce je kdo to vedel? Potencialno, če je to dvorezen meč, so tam vsi v prekršku. Ampak seveda, zasluzil sem si kazen, ker sem storil dva prekrska, očitno. Se pa absolutno strinjam, da se odpelje avtomobile z pločnikov, tako kot vecina od vas dela in tistih za invalide. Klical pa sem starse, da me pridejo iskat. Nemislim plačevat se druge organizacije, kot recimo taksi? Niti nevem kje je to, kamor avto odpeljejo. In predstavljajte si, da pride iz prekmurja ata, ki mu avto odpelje pajek... Tak ki komaj hodi. Kam bi se obrnil? Verjetno k vam, ko ste vsi tako prijazni ljudje.
Gosic je napisal/-a:Glej Tommy. Ti podpiraj sistem. Ampak tukaj so očitne luknje. Nebom plačeval taksija, sori. Raje dam očetu 10€, kot pa sistemu, ki je zanalašč ustvarjen tak, da zdraven še nekaj plačaš in imajo korist čisto vsi. Tudi trgovine so tako narejene. Tiste za odrasle osebe, so predmeti na višini odrasle osebe, tiste na nižjem za otroke. Sistem, da so trgovine daleč izven centra in shoping trgovine je zato, da so zdravn zadovoljni še LPP-jevci. Torej tak sistem je in meni ni všeč. Jaz imam nekaj do ljudi in če ti razumeš da privoščim ljudem se motiš. Močno motiš. Sistem je tak, da če se nekdo spomni, lahko obdavčijo zrak. Seveda pa ni pravično beri od sistema, da dajo kazen na amban pet podgan.
Kalos je napisal/-a:CHAN je napisal/-a:Že sama arhitektura Stožic malce spominja z vzhodne strani na pravoslavno cerkev Svetega Save v Beogradu…
Si jih ti sploh že videl?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 21 gostov