eh tolk hvalim tega Rusa,da grem ze seb mal na zivce, pa kaj cem ce se mi tolk fajn zdi jst ne rabim bolšga in se za volanom Lade pocutim cist OK.
No vsak avto za svoj namen, ne morš kupt Lade če delaš 100 000 letno ampak ce delaš tam okrog do 15 000- 20 000 je pa čist kul avto.
Prav tako ne rabim nobene odvečne elektronike in avto je pocen za vzdrzvat.Niso kul te desetke v mojem podpisu, za svoj denar- odlično.
No ne vem zakaj nekateri kupujejo Audije,MBje ,BMWje in podobne pol pa gledam oglase in vidm tolk stare k moja Lada,ki ma 53000 to je 2-3 leta pa majo 20 000, 30 000 zgubu je pa tolk da glava boli(vsaj 2 tut 3 nove Lade)
Ne razumem te logike
Ce se nic ne voziš pa kup Tomosa, če bo vreme se boš mal pocasneje pač lahko, verjemite pripeljal lepo daleč.
Avto kot statusni simbol?Na zalost je tko. Vecina bukovih nesamozavestnih Slovencljev(oprostite ampak v velikih primerih je res tako) se raj cisto zapufa, tako da še za benz pa gume nima, samo da pred hišo stoji boljši avto kot pred sosedovo. Avto je pa vreden vsako sekundo manj.....
Nic ne recem drag in udoben,zmogljiv avto, vendar moraš to pošteno zaslužit, tkih je mal, pa ga res uporabljat za to je , ne pa da se na njem prah nabira.
Drugac pa mislim da dober pleh kar pali, saj vemo kje... Klemen Klemen kar dobro zarepa cese so vredne.........
Raj nimam niti SITa dolga pa cel zivljenje furam Lade k pa da da delam samo zato,da bom dolg odplaču, pa grem mal cez mejo pogledat. Še boje je pa kje kakšno parcelco kupt, kje ob morju, to ne zgubi vrednosti, kvecjemu pridobi, ce je ze treba bit zapufan. Sicer se na hrvaškem,k*** k je na hrvaškem da cel otok kupt (neposeljen seveda), mislim da je okol 1000
- 2000 EUR /m2. tolk za tiste k majo keša mal preveč.
Avto je zadnje za kar bi se zapufu. Za tiste k pa res nucajo dober avto, k bi se jim kakšen pocen ze po letu uporabe razpadu ga zasluzijo, eni pa ukradejo in se z njim sam šminkirajo