Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
jky
Novinec

Napisal/-a jky Po dec 15, 2003 8:08 am

Pugi je napisal/-a:Js ne vem kaj mate tolk proti sinovom in hčerkam, ki se vozjo z dobrimi avtomobili... A ni to lepo? Men je samo važn njihov odnos do tega avta - če je vse v redu, ne vem zakaj ne... A morajo biti avtomatično ožigosani. A če bi mel kdo od vas bogatga očeta, a bi se v jugotu okol vozu, če bi mel šanso met M3?
Pomoje ne, zato se prosm najprej postavte v njihovo kožo.
Gadno je edin, da ženska igra ljubezen samo zato da se lahko vozi s takim avtom okol. To je pa poj pišukarija!

Večina teh hčerkic, sinčkov in podobno ne obvada tolko vožnje, da bi si zaslužili tak avto. Velik je v praksi in kolkrat si probal drset čez ovink, kolkrat si bil na parkplac ponoči in treniral.
Večina jih ma samo zato, ker majo dnar in si v svoji družbi NE SMEJO privoščit kaj slabšega.

Uporabniški avatar
Matt
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Matt Po dec 15, 2003 10:44 am

HUGO_BOSS je napisal/-a:v odzadnju, zelo blizu, slišim
KLEMEN KLEMNA kako poje...
majbolj na kur.ac mi grejo keš pi.čke...
vse hočjo met....

:D :D

...zlate rokavičke... :-P :twisted: :twisted:
www.mhd-racing.com
Slika Na novo rojen 04.07.2004

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Po dec 15, 2003 12:20 pm

jky je napisal/-a:Večina teh hčerkic, sinčkov in podobno ne obvada tolko vožnje, da bi si zaslužili tak avto. Velik je v praksi in kolkrat si probal drset čez ovink, kolkrat si bil na parkplac ponoči in treniral.
Večina jih ma samo zato, ker majo dnar in si v svoji družbi NE SMEJO privoščit kaj slabšega.

Ja, se strinjam, čista resnica...

Na parkirplacih pa itak skoz, kdr je dž, sneg,... Brez vaje ni nič, pa tud avta se bolj navadiš tm...

Kar se pa službe tiče maš pa tud prov. Večina ljudi sploh ne ve kaj vozi, sam da je image!
Slika

Uporabniški avatar
vazman
Stalni uporabnik

Napisal/-a vazman Po dec 15, 2003 1:00 pm

eh tolk hvalim tega Rusa,da grem ze seb mal na zivce, pa kaj cem ce se mi tolk fajn zdi jst ne rabim bolšga in se za volanom Lade pocutim cist OK.

No vsak avto za svoj namen, ne morš kupt Lade če delaš 100 000 letno ampak ce delaš tam okrog do 15 000- 20 000 je pa čist kul avto.

Prav tako ne rabim nobene odvečne elektronike in avto je pocen za vzdrzvat.Niso kul te desetke v mojem podpisu, za svoj denar- odlično.

No ne vem zakaj nekateri kupujejo Audije,MBje ,BMWje in podobne pol pa gledam oglase in vidm tolk stare k moja Lada,ki ma 53000 to je 2-3 leta pa majo 20 000, 30 000 zgubu je pa tolk da glava boli(vsaj 2 tut 3 nove Lade)
Ne razumem te logike :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ce se nic ne voziš pa kup Tomosa, če bo vreme se boš mal pocasneje pač lahko, verjemite pripeljal lepo daleč.

Avto kot statusni simbol?Na zalost je tko. Vecina bukovih nesamozavestnih Slovencljev(oprostite ampak v velikih primerih je res tako) se raj cisto zapufa, tako da še za benz pa gume nima, samo da pred hišo stoji boljši avto kot pred sosedovo. Avto je pa vreden vsako sekundo manj.....

Nic ne recem drag in udoben,zmogljiv avto, vendar moraš to pošteno zaslužit, tkih je mal, pa ga res uporabljat za to je , ne pa da se na njem prah nabira.

Drugac pa mislim da dober pleh kar pali, saj vemo kje... Klemen Klemen kar dobro zarepa cese so vredne.........

Raj nimam niti SITa dolga pa cel zivljenje furam Lade k pa da da delam samo zato,da bom dolg odplaču, pa grem mal cez mejo pogledat. Še boje je pa kje kakšno parcelco kupt, kje ob morju, to ne zgubi vrednosti, kvecjemu pridobi, ce je ze treba bit zapufan. Sicer se na hrvaškem,k*** k je na hrvaškem da cel otok kupt (neposeljen seveda), mislim da je okol 1000
- 2000 EUR /m2. tolk za tiste k majo keša mal preveč.

Avto je zadnje za kar bi se zapufu. Za tiste k pa res nucajo dober avto, k bi se jim kakšen pocen ze po letu uporabe razpadu ga zasluzijo, eni pa ukradejo in se z njim sam šminkirajo
lastnik:
Lada Vesta 1.6 16v (2017, od 8/2019 - )
Opel Astra classic F 1.6 16V (2001, od 12/2015-9/2019)
Lada 111 1.5 (2001, od 7/2012-12/2015)
Škoda Felicia 1.3 -(1999, od 1/2012-7/2012)
Lada 111 1,5 (2001, od 1/2003-1/2012)
Lada 1500 SL- (1979) oldtimer s certifikatom (od 8/2007-)
Lada Riva 1600 (1985) oldtimer s certifikatom (od 10/2014-)

Uporabniški avatar
HUGO_BOSS
Poznavalec foruma

Kraj: LJUBLJANA

Napisal/-a HUGO_BOSS Po dec 15, 2003 6:06 pm

mogoče je pa ta od Maje (UNIQUE) :P :lol:

Slika

Slika
zastopnik, SEAT TUNING KLUB
Slika

Uporabniški avatar
McLaren
Mojster foruma

Kraj: Cela EU

Napisal/-a McLaren Po dec 15, 2003 6:55 pm

Maja ma črnega (mislim)

Uporabniški avatar
HUGO_BOSS
Poznavalec foruma

Napisal/-a HUGO_BOSS Po dec 15, 2003 6:56 pm

sej ta je tud črn - po strehi :D :D :D :D :D :D
maja je pa ravn obratn, blond po strehi, pa črna ...khm... :lol: :oops:
Slika

Uporabniški avatar
HUGO_BOSS
Poznavalec foruma

Napisal/-a HUGO_BOSS Po dec 15, 2003 6:57 pm

McLaren je napisal/-a:Maja ma črnega (mislim)

aja...a da ga clo ma ?!
HUH... še en Tramvestit več :lol: :lol: :lol: :shock: :D :D :D :D
Slika

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky Po dec 15, 2003 7:38 pm

Pugi je napisal/-a:
jky je napisal/-a:Večina teh hčerkic, sinčkov in podobno ne obvada tolko vožnje, da bi si zaslužili tak avto. Velik je v praksi in kolkrat si probal drset čez ovink, kolkrat si bil na parkplac ponoči in treniral.

Na parkirplacih pa itak skoz, kdr je dž, sneg,... Brez vaje ni nič, pa tud avta se bolj navadiš tm...

Kar se pa službe tiče maš pa tud prov. Večina ljudi sploh ne ve kaj vozi, sam da je image!

JAZ SE NE STRINJAM Z TEM!!!
še en klasični kliše...
če imaš na primer pri 18 letih M3 ne znaš vozit...
če pa imaš pri 20ih jugiča pa razturaš vožnjo!

ma daj ne najbijat no!!!
SlikaSlika

Uporabniški avatar
HUGO_BOSS
Poznavalec foruma

Napisal/-a HUGO_BOSS Po dec 15, 2003 7:49 pm

fora je sam v tem, da M3 začetni voznik zelo težje
obvlada kot kakega jugota...
Slika

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky Po dec 15, 2003 8:24 pm

HUGO_BOSS je napisal/-a:fora je sam v tem, da M3 začetni voznik zelo težje

zakaj že???
če se dobro nauči in ima dobro podlago mu je lahko enakovreden če ne še boljši voznik!
sej nimajo zastonj v avtošolah tudi večjih vozil! med drugimi senica,318 če se ne motim,nazadnje sem videl tudi novi a4... jaz sem recimo vozil še na stari a4... sem zaradi tega slabši vozik kot nekdo ki je vozil v micri??????
SlikaSlika

Uporabniški avatar
HUGO_BOSS
Poznavalec foruma

Napisal/-a HUGO_BOSS Po dec 15, 2003 8:27 pm

AH DEJ... nehi se pent !!!!
Tko pač je... Mislm!!!
Dej enmu mulcu M3 za vozt al pa jugota !!
KDO SE BO PREJ ZALETU ?!
JA VELKA VERJETNOST DA UN Z M3
pa ne zato k ne zna, ampak zato k je to premočn avto za začetnika...

pa z jugotom se ne moreš preseravat :wink:
Slika

Uporabniški avatar
eXtreme
Stalni uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a eXtreme Po dec 15, 2003 8:36 pm

eh, nevem, meni gre tudi to na zvice da mislite da mocne stvari niso za zacetnike. M3 al pa yugo. prej se bo zaletu un z yugom, ker bo lahk ene 3 zbiv da se bo nauču vozt, če bo mev pa M3 se bo pa lepo počas učiv, pa se ga merkov,... ce bos dirkac, bos drikov z yugom al pa z M3jem, ce se bos zaletu se pa lahk tud z yugom al pa z M3jem. nekateri pa tud znajo po pamet vozt :o

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky Po dec 15, 2003 8:37 pm

HUGO_BOSS je napisal/-a:AH DEJ... nehi se pent !!!!
Tko pač je... Mislm!!!
Dej enmu mulcu M3 za vozt al pa jugota !!
KDO SE BO PREJ ZALETU ?!
JA VELKA VERJETNOST DA UN Z M3
pa ne zato k ne zna, ampak zato k je to premočn avto za začetnika...

pa z jugotom se ne moreš preseravat :wink:

kdo se peni???
isto ko da bi rekel da vse ženske slabše vozijo od moških(pa naj so to začetniki/ce al pa že izkušeni vozniki/ce)

kdo se bo prej zaletel?tisti ko ima manj izkušenj! in to je lahko tako voznik m3 kot jugeca!

tudi z jugotom se lahko preseravaš... brez skrbi!
SlikaSlika

Uporabniški avatar
HUGO_BOSS
Poznavalec foruma

Napisal/-a HUGO_BOSS Po dec 15, 2003 8:43 pm

:D :D :D
dej zresnte se no!!
mislm...
Slika

Symon
Poznavalec foruma

Re: dobra bejba, dober avto......

Napisal/-a Symon Po dec 15, 2003 9:05 pm

getsomeblow je napisal/-a:Sam so dobre tele Unique, kaj????? Se posebi Maja n njen crn Smart roadster..... :twisted:

U kaj bi ju mel! :D Majo in Smarta seve.

Kar se tiče tega če ma en yuga pr 20ih al pa M3. Je čist odvisno od njegovega odnosa do avtomobila. Če je mamin sinko itaq, da sam pozira.
Aja drugač pa nimam nič prot ženskam v dobrih avtomobilih, dokler ga znajo vozit.
Sicer pa a vaše punce nikol ne sedejo v vaš avto?
....100NX GTi redtop....200SX S13 stage2....Clio182....Civic EJ9...Clio200 CUP...

Uporabniški avatar
Matt
Uporabnik

Napisal/-a Matt To dec 16, 2003 12:41 am

maky je napisal/-a:
Pugi je napisal/-a:

JAZ SE NE STRINJAM Z TEM!!!
še en klasični kliše...
če imaš na primer pri 18 letih M3 ne znaš vozit...
če pa imaš pri 20ih jugiča pa razturaš vožnjo!

ma daj ne najbijat no!!!

Maky kok si pa ti str
k mas A4 upedenanga???????
www.mhd-racing.com
Slika Na novo rojen 04.07.2004

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair To dec 16, 2003 6:36 am

goldi je napisal/-a:
Pugi je napisal/-a:Ja, če je punca v lepem avtu zato, ker si ga je sama kupila ali zato ker ljubi fanta/žensko :lol: , ki ima ta avto ali pa ji ga je oče kupil za rojstni dan.

Če pa je piška v tem avtu zato, ker do lastnika igra ljubezen samo zato, da bi prišla do avta, to pa ni lepo vidt!

se popolnoma strinjam s tabo

Pa sva dva :wink:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair To dec 16, 2003 6:42 am

maky je napisal/-a:
HUGO_BOSS je napisal/-a:fora je sam v tem, da M3 začetni voznik zelo težje

zakaj že???
če se dobro nauči in ima dobro podlago mu je lahko enakovreden če ne še boljši voznik!
sej nimajo zastonj v avtošolah tudi večjih vozil! med drugimi senica,318 če se ne motim,nazadnje sem videl tudi novi a4... jaz sem recimo vozil še na stari a4... sem zaradi tega slabši vozik kot nekdo ki je vozil v micri??????

Hm.....mislim da se v avto soli ne naucis NIC. Ampak te izkusnje pridejo z leti. Kako se je nekdo sesu z imprezo blizu sezane. Se ne da sem fous, samo cisti primer kako je ce imajo stari denar pa kupijo za zacetnika premocan avtomobil. Kolega je ob tej zgodbi doda. " Ko bi ga meni kupili bi vsaj dalj casa zivel kot pokojni fant" -> ne me narobe razumeti :?

P.S. zakaj pobrise 10 besed ko dodas smeskota :roll: :x
SlikaSlika

Uporabniški avatar
getsomeblow
Nov uporabnik

HUDAAAAAAAAAAAAA.......

Napisal/-a getsomeblow To dec 16, 2003 7:10 am

res je pomota!!! Maja ma črnega, un k je na fotki je od Jasne, unga k je pa nekdo postal je pa promocijski, k stoji pred Smartovim salonom. Smart namreč.... Mater, u bistvu me boli k.... za tegale Smarta sam tale Majci je pa res huuuuuudaaaaaaaaaa........... :lol:
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov