Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Kraj: Jesenice

Re: Poblendaš mu... a vseeno ne prižge luči

Napisal/-a abbe Pe avg 12, 2011 9:23 pm

plinaš je napisal/-a:
abbe je napisal/-a:ti pa si norc ce med voznjo proti nasprotivozecemu lahko presodis da on vozi okoli 60 na uro.to znas sam ti pa un z avstralije sam un je baje ze umru

no potem sem ostal sam...

če ti ne razločiš - ne zmoreš oceniti približno - hitrosti vozila ali vozi okoli 60km/h ali vozi okoli 120 km/h potem nisi za na cesto ....

sigurn ocenim bolje kot ti verjami,sam ker si tko cudn napisal da pobledas unim ki vozijo do 60 kmh unim k vec pa ne blendas in zelo mocno dvomim da lahko dolocis kok kdo vozi na 10kmh natancno
Ni vse res kar napišem

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Pe avg 12, 2011 9:27 pm

letos na dopustu v hrvaškem sem opazo da ogromno ljudi moti da se pri njih pri sončnem dnevu voziš z lučmi, mi je kar nekaj ljudi blendalo... Sem pol se raje brez vozo.
Drugač pa sam tudi vedno poblendam ko je policija kje ali pa nima kdor prižganih luči.

Uporabniški avatar
lisko

Napisal/-a lisko Pe avg 12, 2011 9:59 pm

monster_d je napisal/-a:letos na dopustu v hrvaškem sem opazo da ogromno ljudi moti da se pri njih pri sončnem dnevu voziš z lučmi, mi je kar nekaj ljudi blendalo... Sem pol se raje brez vozo.
Drugač pa sam tudi vedno poblendam ko je policija kje ali pa nima kdor prižganih luči.

Še maš ksenonke notri?
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
~toMmy~
Mojster foruma

Kraj: Vinica

Napisal/-a ~toMmy~ So avg 13, 2011 4:14 am

lisko je napisal/-a:
monster_d je napisal/-a:letos na dopustu v hrvaškem sem opazo da ogromno ljudi moti da se pri njih pri sončnem dnevu voziš z lučmi, mi je kar nekaj ljudi blendalo... Sem pol se raje brez vozo.

Še maš ksenonke notri?

Očitno je nekaj narobe s tvojimi lučmi, ker nisem na hrvaškem nikoli doživel, da bi kdo meni ali pa komu drugemu blendal zaradi luči. Če bi to počeli, bi čez sezono zamenjali tri komplete žarnic za dolge, ker ima itak večina turistov vklopljene. Sem jih pa dol po podzavestnem vklapljanju večinoma izklopil, da številnim patruljam ne bi bilo že na daleč očitno, da sem tujec. Predvsem izven sezone kar poskočijo, ko zagledajo slovensko tablico! :D

P.S.: Če komu (ponoči) pogosto kdo blenda oz. opali kar dolge, naj malo preveri v katere galaksijo mu streljajo luči. Ob obveznih tehničnih pregledih me zelo preseneča takšno število razštelanih luči. Druga možnost so še vklopljene meglenke, ki so dovoljene samo pri izredno slabi vidljivosti.
Slika
"Deutschen sind vielleicht nicht die Humorvollsten, aber wer will schon ein lustiges Auto?"

Uporabniški avatar
sebaveh
Poznavalec foruma

Kraj: Slov. Bistrica

Napisal/-a sebaveh So avg 13, 2011 7:19 am

Da ne omenjam koliko ljudi sploh zna uporabljati gumbek za nastavitev višine, ko gredo polno naloženi na dopust. Sploh kaki čehi in poljaki nimajo pojma.
EDD: Now what?
EDDY: I'm thinking, I'm thinking...
ED: Can I think?
EDD/EDDY: NO!

Jerry007
Novinec

Napisal/-a Jerry007 So avg 13, 2011 2:19 pm

sebaveh je napisal/-a:Da ne omenjam koliko ljudi sploh zna uporabljati gumbek za nastavitev višine, ko gredo polno naloženi na dopust. Sploh kaki čehi in poljaki nimajo pojma.

Glede na to da so pred kratkim dobil romuna, ki je imel kombi za 2800kg prenaložen mu še gumbek nebi nič pomagu :lol:

Uporabniški avatar
mrtwelvetrees
Mojster foruma

Napisal/-a mrtwelvetrees So avg 13, 2011 6:28 pm

Jerry007 je napisal/-a:
sebaveh je napisal/-a:Da ne omenjam koliko ljudi sploh zna uporabljati gumbek za nastavitev višine, ko gredo polno naloženi na dopust. Sploh kaki čehi in poljaki nimajo pojma.

Glede na to da so pred kratkim dobil romuna, ki je imel kombi za 2800kg prenaložen mu še gumbek nebi nič pomagu :lol:

kaj si policaj ?
Si vedel, da so semaforje Iznašli pri naftnih podjetjih za zapravljanje goriva in večanje dobičkov?

Uporabniški avatar
Patrik_A3
Mojster foruma

Napisal/-a Patrik_A3 So avg 13, 2011 6:34 pm

hehe, mi včasih blendajo ja, ko si ne prižgem luči. ampak če je veni 30 stopinj, sonce pripeka, ne vidim smisla imet luči prižgane?

Kdor me takrat ne vidi je slep in ni za volan. ta zakon se mi pa itak zdi bedast. žarnice bolj crkujejo, akomulator itd. vglaunem, kdor ne vidi avta na cesti čez dan naj gre k okolistu ali pa ne vozi. zaj vsi nekaj pametni ko je ta zakon, v nekaterih drugih državah tega zakona ni in tudi prej,ko ga pri nas ni blo je blo vse normalno.
Zadnjič spremenil Patrik_A3, dne So avg 13, 2011 6:35 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
Slika One day......BACK TO BLACK! Slika

Uporabniški avatar
_furby_
Mojster foruma

Kraj: Ankaran

Napisal/-a _furby_ So avg 13, 2011 6:34 pm

mrtwelvetrees je napisal/-a:
Jerry007 je napisal/-a:

kaj si policaj ?

:?:
turbo inside

Uporabniški avatar
B|ind
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a B|ind So avg 13, 2011 7:28 pm

Za policaje blendam skoraj vedno..tako kot se meni zdi fajn če meni kdo poblenda in me reši morebitne kazni.

Uporabniški avatar
monster_d

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d So avg 13, 2011 8:38 pm

lisko je napisal/-a:

Še maš ksenonke notri?

Že dolgo ne :D ko je crkno balast je vse letelo ven. tudi nightbreaker :mrgreen:
Klasične žarnice, pa višino sem si pred morjem še na šihtu nastavil. Tak da svetijo pravilno.

Uporabniški avatar
lisko

Napisal/-a lisko So avg 13, 2011 11:21 pm

monster_d je napisal/-a:
lisko je napisal/-a:

Še maš ksenonke notri?

Že dolgo ne :D ko je crkno balast je vse letelo ven. tudi nightbreaker :mrgreen:
Klasične žarnice, pa višino sem si pred morjem še na šihtu nastavil. Tak da svetijo pravilno.

Vse si povedal :lol:
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
_furby_
Mojster foruma

Napisal/-a _furby_ Ne avg 14, 2011 1:10 am

zdej od izole proti kopru mi je en poblendal za policaje... od 15ih avtov ki so sli mimo :roll:
turbo inside

Uporabniški avatar
xsara
Uporabnik

Kraj: Mal naokol

Napisal/-a xsara Ne avg 14, 2011 4:54 am

men včeraj eden blenda, ko sem se vračal z dopusta, ker sem bil naložen in so mi malenkost previsoko svetile luči,
a sam jih ni mel niti prižganih, pa jeb..te folk neumn :roll: , drgač pa blendam za policaje, razn če mi nasprot z svetlobno hitrostjo leti
kšn naduvan mulčk, pol pa ne, kar nej ga ustavjo in mal zresnijo :D
sam pa tudi doživljam, da blendam folku brez luči in samo ene trije primeri od recimo desetih dojamejo kaj bi rad in prižgejo lampe.......
citroen for life, aja and fiat too, aja pa še mitsubishi.......

Jerry007
Novinec

Napisal/-a Jerry007 Ne avg 14, 2011 6:58 am

mrtwelvetrees & furby ne nisem policaj :D Zakaj sprašujeta?

Uporabniški avatar
_furby_
Mojster foruma

Napisal/-a _furby_ Ne avg 14, 2011 10:40 am

Jerry007 je napisal/-a:mrtwelvetrees & furby ne nisem policaj :D Zakaj sprašujeta?

uno je blo misljeno, da kaj hoce uporabnik mrtwelvetrees povedat z tem postom ;)
turbo inside

Uporabniški avatar
BBoss
Poznavalec foruma

Napisal/-a BBoss Po avg 15, 2011 1:00 pm

lisko je napisal/-a:
monster_d je napisal/-a:
lisko je napisal/-a:

Še maš ksenonke notri?

Hehe, ampak čist res... pol se pa čudi, kaj je narobe, da mu vsi blendajo. :lol:

Uporabniški avatar
Jerch_
Uporabnik

Kraj: še neustaljen :D

Napisal/-a Jerch_ Po avg 15, 2011 1:59 pm

BBoss je napisal/-a:
lisko je napisal/-a:
monster_d je napisal/-a:

Hehe, ampak čist res... pol se pa čudi, kaj je narobe, da mu vsi blendajo. :lol:

:D busted.. monster_d, tvoje dejanje (da si na šihtu nastavil) razumem le, če v kabini nimaš gumbka za štelanje višine.
drugače pa če greste na morje polno naloženi čez dan kresnite luči čisto v tla in jih ob mraku po potrebi zvišajte. in ne toliko, da na AC osvetlijo table na sosednjem hribu :-P

drugače pa sem tudi sam opazil, da vedno več ljudi hinavsko nič ne pomaga (s svetlobnimi opozorili), ko vidi, da inkasantje kasirajo. no so tudi izjeme in prav je, da kdaj le ujamejo kakšnega divjaka.

Uporabniški avatar
primozek68
Poznavalec foruma

Napisal/-a primozek68 Po avg 15, 2011 7:27 pm

hinavsko nič ne pomaga

Je pa res, da s tem preprečiš, da bi norci plačevali kazni in še naprej divjajo. In si sam sebi v skledo pljunil, ko ti bo naslednjič v škarje priletel recimo.
Zato jaz ne blendam.

In tudi zato, ker me je enkrat policaj opozoril, da to ni dovoljeno. Ne me spraševat, po katerem členu.
Sex turns gay people into Mexicans.

Uporabniški avatar
zuzek
Uporabnik

Napisal/-a zuzek Po avg 15, 2011 10:51 pm

Patrik_A3 je napisal/-a:hehe, mi včasih blendajo ja, ko si ne prižgem luči. ampak če je veni 30 stopinj, sonce pripeka, ne vidim smisla imet luči prižgane?

Kdor me takrat ne vidi je slep in ni za volan. ta zakon se mi pa itak zdi bedast. žarnice bolj crkujejo, akomulator itd. vglaunem, kdor ne vidi avta na cesti čez dan naj gre k okolistu ali pa ne vozi. zaj vsi nekaj pametni ko je ta zakon, v nekaterih drugih državah tega zakona ni in tudi prej,ko ga pri nas ni blo je blo vse normalno.

dan ne moreš definirat kar tako, da se vse vidi itd..

avto z lučmi veliko prej opaziš kot da ima ugasnjene, že če je malo temneje avto veliko prej vidiš, ali pa če sveti sonce itd..

podpiram zakon, ker res vidiš avto VELIKO PREJ!
Alergičen na rjo
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov