Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
stench
Poznavalec foruma

Kraj: bilo kuda, kiki svuda

Re: Koliko ste vozili, ko ste naredili izpit

Napisal/-a stench Če dec 01, 2011 3:49 pm

zagrižen je napisal/-a:Pozdravljeni.

Zanima me koliko ste kaj vozili tik po narejenem izpitu za avto? Ste vozili svoj ali avto staršev ali le priložnostno avto od kakega kolega?

So vam starši takoj dovolili vožnjo brez njihovega spremstva? Koliko star avto ste vozili?

Vprašanja, na katera odgovori bi mi zelo prav prišla pri raziskovalni nalogi.

Hvala.

Vozil še isti dan po narejen izpitu in potem vsak dan v šolo in nazaj. Vozil avto od mame, ki je bil takrat star dobre 2 leti in je potem postal avto od mene in brata.
Slika

LG
Nov uporabnik

Re: Koliko ste vozili, ko ste naredili izpit

Napisal/-a LG Če dec 01, 2011 3:58 pm

Gregec_ je napisal/-a:Tudi jaz sem naredil izpit za avto pri 18 letu in me je že doma čakal audi a3. že en mesec prej:D

ko sem izpit naredil sem se tako organiziral da sem poklical kolega da me je pobral in takoj peljal domov da sem se lahko sel koncno peljat kamor sem se sam hotel.
omejitev nikoli nisem imel ker so mi starši zaupali in brez problema vozim tudi mamin avto kadar je postavljen pred mojim ko se mi kam mudi.

najraje vozim svojega ali pa maminega ker ce se kaj zgodi mi ni prijetno nosit krivice da sem nekomu rukno avto, ce je pa sila pa ga ze peljem :D

Kako si pa ti spisal post ! Malo se potrudi napisat bolj slovnično in upoštevat ločila, ker moreš za teh 50 besed porabit 10 minutk, da jih razumeš ! Lp
`LG
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov