NejcZ je napisal/-a:Kaki butli ste, nemorem verjetLepo vpraša za nasvet, pa se vsi začnete ku*čit
Okej, mogoč ni blo najbolj "pametno" vprašanje, pa vseeno boljše kot 80% drugih tem na forumu.
Potem pa še ostali presranci kak ste mogli bogi z vlakom in busom hodit v šolo.. js sm tudi, pa kajKake veze ma to z temo?
Stefi je napisal/-a:Klobasa je napisal/-a:Stefi je napisal/-a:Karton ni v redu - če se zmoči, ti primrzne na šipo, pa imaš še dodatno sranje.
Enostavna in zastonj rešitev: najdeš dovolj veliko "šumečo" vrečo ali kos takšnega tankega pvc materiala (zaščitna embalaža pri večjih aparatih ali pohištvu) in jo odrežeš na ustrezno velikost, tako da pokrije celo sprednje steklo in je še dovolj dolga, da jo lahko napneš in pripreš z vrati, da se tesno prilega steklu, spodaj pa fiksiraš z brisalci. Po uporabi jo streseš in enostavno zložiš na minimalno velikost. Pametno je imeti več takšnih kosov.
Lp, Stefi
![]()
![]()
V lokalni trgovini kupiš tole http://www.mimovrste.com/artikel/342008 ... ovanju-alu za 5€ in ne kompliciraš.
Zapahneš z vrati in gor položiš brisalce, ali jih pa dvigneš. Po uporabi zrolaš in vržeš v prtljažnik. Zdrži neomejeno sezon s tem da se ne drkaš z rezanjem vreč.
Aja, pa lahko uporabljaš poleti za zaščito proti soncu...
![]()
![]()
Ja, super za domače dvorišče!
Hvala za podporo
Mislim da v študentskem naselju ne bi na avtomobilu več kot dve noči zdržala noena kupljena stvar
Za parking ob študentskem domu pa - vsak dan druga za 5€?
Lp, Stefi
Stefi je napisal/-a:Klobasa je napisal/-a:Stefi je napisal/-a:Karton ni v redu - če se zmoči, ti primrzne na šipo, pa imaš še dodatno sranje.
Enostavna in zastonj rešitev: najdeš dovolj veliko "šumečo" vrečo ali kos takšnega tankega pvc materiala (zaščitna embalaža pri večjih aparatih ali pohištvu) in jo odrežeš na ustrezno velikost, tako da pokrije celo sprednje steklo in je še dovolj dolga, da jo lahko napneš in pripreš z vrati, da se tesno prilega steklu, spodaj pa fiksiraš z brisalci. Po uporabi jo streseš in enostavno zložiš na minimalno velikost. Pametno je imeti več takšnih kosov.
Lp, Stefi
![]()
![]()
V lokalni trgovini kupiš tole http://www.mimovrste.com/artikel/342008 ... ovanju-alu za 5€ in ne kompliciraš.
Zapahneš z vrati in gor položiš brisalce, ali jih pa dvigneš. Po uporabi zrolaš in vržeš v prtljažnik. Zdrži neomejeno sezon s tem da se ne drkaš z rezanjem vreč.
Aja, pa lahko uporabljaš poleti za zaščito proti soncu...
![]()
![]()
Ja, super za domače dvorišče!
Za parking ob študentskem domu pa - vsak dan druga za 5€?
Lp, Stefi
NejcZ je napisal/-a:Kaki butli ste, nemorem verjetLepo vpraša za nasvet, pa se vsi začnete ku*čit
Okej, mogoč ni blo najbolj "pametno" vprašanje, pa vseeno boljše kot 80% drugih tem na forumu.
Potem pa še ostali presranci kak ste mogli bogi z vlakom in busom hodit v šolo.. js sm tudi, pa kajKake veze ma to z temo?
jack86 je napisal/-a:Jaz ga pa razumem![]()
Tud jaz sem bil nekaj let študent v lj, in je bilo hudičevo težko bolj zgodaj vstat, za kaka dodatna opravila. Tudi če so bila predavanja oz. vaje, že ob 9ih zjutraj! Popolnoma nečloveška ura![]()
Jebt ga, tako je (blo)! Kdor ni bil študent, tega ne razume
Danes pa mi je normalno, da moram občasno tudi ob 4:30 zjutraj na pot (če je led na šipi pa ob 4:27), ker moram biti pravočasno na določenem objektu na terenu (Lendava, Bovec, Goričko,...).
Za odstranjevanje ledu stavim na zgornjo sliko! Strgalo.
King1 je napisal/-a:TrijoAdijo je napisal/-a:
Sam tema je pa čist za v zabavni kotiček..
x2.Je pa res, da se zadnje čase prevečkrat strinjam s tabo.
![]()
![]()
![]()
lp
jack86 je napisal/-a:
Tud jaz sem bil nekaj let študent v lj, in je bilo hudičevo težko bolj zgodaj vstat, za kaka dodatna opravila. Tudi če so bila predavanja oz. vaje, že ob 9ih zjutraj! Popolnoma nečloveška ura![]()
peroRS je napisal/-a:jack86 je napisal/-a:
Wau, ob 9.00 si mel predavanja in to je zate nečloveška ura![]()
Prepiši se na kakšen drug faks, pa ko boš mel predavanja ali pa vaje ob 7.15, potem se oglasi.
peroRS je napisal/-a:Enako resen komentar kot je resna ta tema![]()
Elektro praviš? Jaz sem (zaenkrat še vztrajam) pri sosedovih (=beri gradbeni faks)
peroRS je napisal/-a:jack86 je napisal/-a:
Wau, ob 9.00 si mel predavanja in to je zate nečloveška ura![]()
Prepisal bi se na kakšen drug faks, pa ko bi mel predavanja ali pa vaje ob 7.15, potem se oglasi. Sicer je bilo super, ker sem mel stanovanje 500m stran.![]()
Po vaše bi pa umrl v parih letih, če bi moral vstat 1,5 ure prej, ogret avto, postrgat led, očistit 20cm snega na dvorišču in se vozit 1 uro do Ljubljane. Tudi to prakticiram, pa zadeva laufa, tudi če je spanca le 3 ure.
Ljudje dobrodošli v svetu obveznosti! Tisti, ki mu to ne odgovarja naj si najde šiht 5min od doma in gre delat, pa ne bo mel takih skrbi.
Pa da se ne bo spet kdo spotaknil ob ta post....še enkrat podajam nasvet: daj kos kartona čez, zatakni za brisalec in je rešen problem. Dovolj, da vidiš skozi šipo.
Da bi pa vsakih nekaj dni zapravil 10€ za nek sprej, ki največkrat sploh nima efekta, ne hvala!
King1 je napisal/-a:A ti to resno al kaj?![]()
![]()
Ustani tri ure prej pa ne boš na faks zamudil. Ja jebat ga ni več očijeve tople garaže. Bo treba kr poskrbet za tole neprijetnost a ne?
![]()
![]()
lp
TrijoAdijo je napisal/-a:King1 je napisal/-a:TrijoAdijo je napisal/-a:
Sam tema je pa čist za v zabavni kotiček..
x2.Je pa res, da se zadnje čase prevečkrat strinjam s tabo.
![]()
![]()
![]()
lp
OFF:
Sem opazu
Zdej me je pa že kr en mal strah....![]()
![]()
![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov