lizard je napisal/-a:Jaz kupujem v Obiju. Mislim, da je dobrih 20€ 5L embalaža. Meša se pa 2:1 - 30°C, 1:1 -20, 2:1 - 10. In kao bazira na nanotehnologiji, zato ima tudi tako ceno.
T1cK0 je napisal/-a:Tudi sam opažam, da tekočina od OMW-ja zmrzuje. Tudi če šipe perem na mestu in ne na avtocesti kjer bolj piha. Dokler špricam je vredu na koncu se pa čisto tanek sloj naredi po šipi, ki pomrzne za par minut, nato počasi izgine. Moram tole čimprej zamenjat ker je vožnja nemogoča
207sport je napisal/-a:T1cK0 je napisal/-a:Tudi sam opažam, da tekočina od OMW-ja zmrzuje. Tudi če šipe perem na mestu in ne na avtocesti kjer bolj piha. Dokler špricam je vredu na koncu se pa čisto tanek sloj naredi po šipi, ki pomrzne za par minut, nato počasi izgine. Moram tole čimprej zamenjat ker je vožnja nemogoča
jaz sem oz. imam iste probleme :/ ko brisalci obrišejo začne zmrzvat na šipi :/
lizard je napisal/-a:Jaz uporabljam Sonax Extreme, ki ima dodan še glicerol da maže gumice brisalcev. Zaenkrat že 3 leta brez pripomb, zmešanega pa imam do cca. -20 °C.
Tisti, ki imate xenon luči in v večini primerov tudi plastične žaromete (polikarbonat) načeloma ne šparajte pri tekočinah za pranje, ker niso vse primerne za polikarbonat - ponavadi je na embalaži napisano. Posledica neprimerne tekočine je matiran izgled prednjih luči (sicer tekočina ni edini vzrok za to, je pa eden od njih).
zima12 je napisal/-a:Eno vprašanje ...![]()
Ker mi je že par dni bilo onemogočeno pranje vetrobranskega stekla, sem danes le pogledala v posodo in videla, da je tekočina zmrznjena. Čeprav sem pred nekaj dnevi dolila čistega koncentrata. Ok, to da se bo odtajalo ni problema, to da do takrat ne bom mogla normalo prati vetrobranskega stekla, bomo tud potrpel. Zanima me, če se lahko vozim z avtom oz. če ta "kepa" ledu lahko na avtu naredi kakšno škodo?!
Prosim za odgovor
zima12 je napisal/-a:Eno vprašanje ...![]()
Ker mi je že par dni bilo onemogočeno pranje vetrobranskega stekla, sem danes le pogledala v posodo in videla, da je tekočina zmrznjena. Čeprav sem pred nekaj dnevi dolila čistega koncentrata. Ok, to da se bo odtajalo ni problema, to da do takrat ne bom mogla normalo prati vetrobranskega stekla, bomo tud potrpel. Zanima me, če se lahko vozim z avtom oz. če ta "kepa" ledu lahko na avtu naredi kakšno škodo?!
Prosim za odgovor
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 18 gostov