andrej777 je napisal/-a:_Jerry_ je napisal/-a:andrej777 je napisal/-a:Na kateri faks si se vpisal?
Fakulteta za elektrotehniko- UNIVERZITETNI program....kr težka bo
O kakšnih avtih in cenah pa se ti pogovarjaš. Kot sem reku kupček se je kr precej zmanšal.. So to zrihtani avti al bol švoh pa so za rihtat??
Elektro? OK. Jaz sem pa na strojni in je tudi kar tezka
Cene so odvisne od stanja avtomobila. Amerikanca z V8 motorjem bi se dalo dobit najceneje za cca. 300-400.000 SIT. Za ta denar bi dobil vozen avto, ki pa bi bil potreben obnove. Bi te zanimalo kaj takega?
Če bi mi to povedal pred mesecem sploh nebi razmišljajl. Zdelje pa bol pod uprašajem.
Dej povej kakšen primer. Pa sej za silo bi bil tut V6 dost. Napiš kaj se da kej dobit.
Preden se lotis obnove avtomobila (veterana), moras biti trdno odlocen in nemalo zaljubljen v tisto stvar, drugace se projekt lahko nekje na sredini ustavi, kar je pa najslabse, kar se ti lahko zgodi

Vem za nekaj "prave robe", ampak american ne bo poceni za obnovo. Morda bi si za zacetek, tako kot pravis, rajsi nabavil kaksnega evropejca, lahko tudi z V motorjem (V4 ali V6), ampak voznega in po moznosti v dobrem stanju, da ne bo veliko dela in stroskov. Lahko je tudi oblika v pravem ameriskem stilu, saj so v 50.ih in 60.ih letih prakticno vse evropske avtomobilske tovarne posnemale ameriski stil... Povej mi, katere evropske znamke so ti vsec, pa ti povem, kaj se da od tistega dobiti

Drugace je te robe prevec za nastevanje kar tako. Sploh pa povej, ce te se zanima ali te je ze minilo...