lolypop000 je napisal/-a:Po zakonu sta lahko v samem križišču le dva avtomobila tretji mora počakat pred semaforjem.
Ti sivi stebri so namenjeni za pretočnost prometa,za snemanje vožnje v rdečo in za prekoračitev hitrosti.
V križiščih so narejene zanke,ki merijo tvojo hitrost in ko si jih prevozil in če si bil prehiter te slikajo v zadnji del avtomobila in imajo tvojo tablico.
Obrnjeni so pa zato vstran od tebe da snemajo zraven,če si zapeljal v redčo luč.
Zaenkrat še ne deluje snemanje v rdečo luč,ker še tukaj ni dodelan zakon,merjenje hitrosti pa bi naj že delovalo.
Kamere za pretočnost pa tudi že delujejo.
Zavzamite se v križišču da ko se začne iz ene smeri nabirat kolona se interval luči spremeni.
Pri telekomu v MB je bila ob 15h norišnica iz smeri center-Hoče sedaj tega več ni.
RpDany je napisal/-a:Tocno tako od jutri dalje vse kazni dobis domov. Tako da pocasi proti kriziscu ter obvezno rumena stop. To da jutri zacnejo so doloceni ljudje ze prej mi povedli ko so tam zgoraj....
Pa zgoraj tam na streliški od krizišča naprej je tud na novo omejitev po celi 40km na uro in tudi veselo pisejo kazni tako da pozor!
lp dany
Doche je napisal/-a:RpDany je napisal/-a:Tocno tako od jutri dalje vse kazni dobis domov. Tako da pocasi proti kriziscu ter obvezno rumena stop. To da jutri zacnejo so doloceni ljudje ze prej mi povedli ko so tam zgoraj....
Pa zgoraj tam na streliški od krizišča naprej je tud na novo omejitev po celi 40km na uro in tudi veselo pisejo kazni tako da pozor!
lp dany
Mimo bencinske tam pri gasilskem?
MBtouran je napisal/-a:Za rdeco luc se ni zakonske pidlage zato tile radarji kaznujejo zgolj hitrost in ne rdece luci
croma_man je napisal/-a:sem mislil da so v ljubljanski občini fukjeni, sam šele zdaj vidim da se v mariboru res dogaja![]()
![]()
![]()
in kak je občutek živet pod nadzorom?![]()
![]()
Po forumu brska: Google [Bot] in 7 gostov