@ Extreme
Glede izolacije...
Najprej na beton namazes izolirko... neka smola crna... pol das preko neko izolacijo ko je v roli namotana, pa pol spet preko hladn premaz neka izolirka.... itd... nism cist zihr ops:
Oz uglavnem bom pogledal v zvezke se...
Mam se neki o tem napisano... smo mel v soli... cene pa se na kakih sviglcih mora bit Pa ti sporocim!
LP
O, sama žlahta tle. Jest sem biu tud u Gerlitznu. Pa da pristavim piskrček, učerej sem eXtremu ene tri karjole peska iz garaže odpeljal. Sem se lepo pohvalu, ne?
Sicer pa, noro, ko danes gledam, kolk je model že nakopal! Faaak!!! Bravo, Jereb, svaka ti čast! Zdej pa sam še avto zaparkirat čez lukno...
glede izolacije fullll paz. Je sosed za klet dal 1mio za izolacijo, pa še vedno pušo, tko da je treba vse od zunanje strani zdej prekopavat, pa na novo izolirat.
Če boš dajal od izolirke uno črno, moraš dat 5mm, ker je več smole gor na tankih je samo lepenka. Pa vse moraš lepo skp zalit z brenerjem pa bi moralo tesnit.
No sedaj je stvar ze malo bol narejena:
glede izolacije sem v easy neki dal na podn. ni sile pri nas, ker je ilovnata prst, in tudi klet ni izolirana, pa je vse vredu. tako da upam da nebo potem ob mocnem dezevju kaksne katastrofe. we'll see. stvar se pocasi dela naprej. dvigalo za v kanal sva z dunker-jem letal iskat v novo mesto, tako da bo delavnica cimbolj (amatersko) izpopolnjena