Pugi je napisal/-a:Nagradno vprašanje: Kaj ima obuto moj Pugi?
Pravilen odgovor: avto pnevmatike
Al si mogoče mislu povprašat po znamki in modelu?

der_Alte je napisal/-a:Pugi je napisal/-a:Nagradno vprašanje: Kaj ima obuto moj Pugi?
Free Styler je napisal/-a:der_Alte je napisal/-a:Pugi je napisal/-a:Nagradno vprašanje: Kaj ima obuto moj Pugi?
Pneumatike Dunlop SP 9000
LP.
Gigi;) je napisal/-a:ABARTH, jes sm zlo zadovoljen GY F1 195/50/15. Prednje dve morm tud jes zdej zamenjat, zdržale so mi 2 sezone (cca. 45000km).
A maš ti v HOMO. vpisano dimenzijo 195/50/15 al 195/45/15? Jes mam 45. Tuhtam da bi kupil sedaj 45, mogoèe tud zaradi tega ker mi zadaj pri veèji obremenitvi na grbinah guma po blatniku poravsa. A kdo ve bo to rešilo ta problem? Kar je èudno je to , da mi ravsa samo zadnja leva guma in še to po boku gume (1 cm pas). Je to zarad ITA šlamparije pri izdelavi? Predvidevam.
Vsekakor bom nabavu GY F1.
jky je napisal/-a:Samo osebno mnenje o TOYO, za moje pojme so pretrde in na mokrem nimajo velik gripa. Za po suhem so pa zakon, pa rabijo se ne toliko.
Govorim iz osebne izkušnje ko sem odletel iz ovinka, ker so sprednje bile Bridgestone Pole position S2 zadej pa Toyo in mi je rit "bingljala", ko sme zamenjal spredej zadej je blo veliko boljše.
AR-146 je napisal/-a:z parimi strokovnjaki sm se pogovarjal so rekl da je dunlop 9000sp ni več dobra guma (jo je čas povozu ) sam imam potenza re 720 zadovoljen 100 na kmh ma pa kolega na golfu 3 tdi 136 km 215 40 R17 dunlopke 9000sp pa prav da nikol več ni mel še tok slabih gum..
OK res pa je da se vsake gume drugače držijo odvisno od avta.
aja mam dimenzijo 195/50 R15
clio (proton_freak) je napisal/-a:Punto ABARTH je napisal/-a:zivjo.
pocas bo treba nabavt nove letne gume.
in me zanima kaksna bi bila najbolj ugodna vrjanta za 195/50/15.
cena, kvaliteta,....
BRIDGESTONE POTENZA RE 720 za 12.900SIT
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 20 gostov