Debate, ki niso vezane na ostala področja...

maky
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a maky Če jan 08, 2004 8:40 pm

seat je napisal/-a:
Drgač pa mislim da vem zakaj se ga hoče znebit. Men je zajc požru: tipke na dalincu, cca 5 različnih kablov, poglodal vse možne robove sten ki so mu ble dostopne, par srajc mi je uniču itd itd... no saj sral pa scal je v kletko..

Pismo a si mel eno hudo mašino kolikote je pa registracija in zavarovanje prislo.

15 zeljnih glav na mesec za gorivo
5 časopisov delo na mesec za servis
registracija je bla pa zastonj ker je bil garažiran
:lol: :lol: :lol:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
LaserJaMM
Novinec

Napisal/-a LaserJaMM Če jan 08, 2004 8:44 pm

Mah zajc je bil še ok... Pr 14 letih sem od sošolca dobil dve ribici ( nič posebnega ), jih dal v akvarij k ostalim 18 lepim raznobarvnim... po 1 tednu sta ostale samo še te dve od sošolca.. :(
Cuore Sportivo

Uporabniški avatar
just_in
Poznavalec foruma

Kraj: gorenjska :)

Napisal/-a just_in Če jan 08, 2004 8:46 pm

LaserJaMM je napisal/-a:Mah zajc je bil še ok... Pr 14 letih sem od sošolca dobil dve ribici ( nič posebnega ), jih dal v akvarij k ostalim 18 lepim raznobarvnim... po 1 tednu sta ostale samo še te dve od sošolca.. :(

am? a sta jih pojedli... :P
Slika

Uporabniški avatar
andrej777
Poznavalec foruma

Kraj: Telče (Sevnica)

Napisal/-a andrej777 Če jan 08, 2004 8:49 pm

Hm da niso ble tist kakšne piranje. Bi mogu meso v akvari metat ne pa hrano za ribe :lol: :lol: :lol: :lol:

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat Če jan 08, 2004 8:51 pm

ker je bil garažiran

Ej folk crkujem od smeha.Se pravi če je bil garažiran pol nima dost prevoženih kilometrov :P
Me zanima kaksno ima porabo in koliko ti na tehničnem izmerijo izpušnih plinov :P
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
LaserJaMM
Novinec

Napisal/-a LaserJaMM Če jan 08, 2004 8:51 pm

so ble ja... sej to sm pol zvedu hehe
Cuore Sportivo

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky Če jan 08, 2004 9:12 pm

seat je napisal/-a:
ker je bil garažiran

Ej folk crkujem od smeha.Se pravi če je bil garažiran pol nima dost prevoženih kilometrov :P
Me zanima kaksno ima porabo in koliko ti na tehničnem izmerijo izpušnih plinov :P

poraba polovica zeljnate glave na dan kar je kar kul če gledaš da so meli prejšnji modeli 0,67 zeljnate glave na dan...sej se ga da tunat pa mu nardiš proteza tuning sam pol ti več požre... tko da je čist tvoja odločitev

a kako merijo izpušne pline? jah sondo nekam porine in se čaka :P :P :P
SlikaSlika

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat Če jan 08, 2004 9:16 pm

Maky nekajme zanima kako tunaš zajca.Ga stisneš za j***a pa ma pol večje pospeške pa verjetno tut večja usta al kako.
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
LaserJaMM
Novinec

Napisal/-a LaserJaMM Če jan 08, 2004 9:20 pm

To je že mučenje živali...

Moj Maltežan se je sam tunal... je pregriznu 220V kabl.. od takrat naprej je napadal dobermane, rotweillerje , doge...
Cuore Sportivo

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky Če jan 08, 2004 9:24 pm

seat je napisal/-a:Maky nekajme zanima kako tunaš zajca.Ga stisneš za j***a pa ma pol večje pospeške pa verjetno tut večja usta al kako.

maš več varjant...ena ti je zajklja tuning...
to deluje nekako na principu čip tuninga samo da se tu ne poseže v računalniške možgane ampak v možgane zajca...
način je sila preprost...zajca pripelješ h meni... jaz ga dam na tester (se pravi pred 17" lcd ekran) in začnem testirati katera zajklja mu najbolj ustreza... na tisto ko se odzove najbolje naredim printscreen in ti ga sprintam... potem moreš pa ti samo nalepiti zajkljo za zeljnato glavo in boš videl kako to trga!!

mal bolj zahtevno je pa proteza tuning... gre se da mu daš gor večje sekalce... nekako tako kot odmične :wink:

če si resen interesent poglej www.zajectuning.com samo boš pa pri veterinarskem zavodu slovenije pol urejal pa ni moj problem

:lol: :lol: :lol: :lol:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat Če jan 08, 2004 9:25 pm

LaserJaMM poslus pol si verjetn ribe tut tunal z 220V

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky Če jan 08, 2004 9:26 pm

LaserJaMM je napisal/-a:To je že mučenje živali...

Moj Maltežan se je sam tunal... je pregriznu 220V kabl.. od takrat naprej je napadal dobermane, rotweillerje , doge...

ja klasičen primer in posledica našega tuninga...
primerek po našem tuningu nima dovolj in išče nove načine kako se izboljšati :wink: :wink:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat Če jan 08, 2004 10:24 pm

maky je napisal/-a:
seat je napisal/-a:Maky nekajme zanima kako tunaš zajca.Ga stisneš za j***a pa ma pol večje pospeške pa verjetno tut večja usta al kako.

maš več varjant...ena ti je zajklja tuning...
to deluje nekako na principu čip tuninga samo da se tu ne poseže v računalniške možgane ampak v možgane zajca...
način je sila preprost...zajca pripelješ h meni... jaz ga dam na tester (se pravi pred 17" lcd ekran) in začnem testirati katera zajklja mu najbolj ustreza... na tisto ko se odzove najbolje naredim printscreen in ti ga sprintam... potem moreš pa ti samo nalepiti zajkljo za zeljnato glavo in boš videl kako to trga!!

mal bolj zahtevno je pa proteza tuning... gre se da mu daš gor večje sekalce... nekako tako kot odmične :wink:

če si resen interesent poglej www.zajectuning.com samo boš pa pri veterinarskem zavodu slovenije pol urejal pa ni moj problem

:lol: :lol: :lol: :lol:

Samv takem primeru najbolj najebe ojnica pri zajcu :P :P :P :P

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Napisal/-a Nu-NRG Če jan 08, 2004 11:13 pm

Viper123 je napisal/-a:Slikca za predstavo kakšn je tale kunc: :har

Slika

JOKE :rofl :vrum

Fukkkkkkkkkk niste resniiiiiiiiiiiiiiiii
MWAHAHAH SMEHAHAHA TO NI RES!
:rofl :rofl :rofl :pivo :noro :DDD

PS: dejte pod zabavni koticek to, pa sticky :)
Prosim, naredite mi ta forum spet normalen!

Uporabniški avatar
andrej777
Poznavalec foruma

Kraj: Telče (Sevnica)

Napisal/-a andrej777 Če jan 08, 2004 11:45 pm

Maky ko vidm da se najbolo spoznaš na to. še neki me zanima. Kakšne zimske gume priporočaš ?? Ala pa mal bi ga spustu za ene 4cm pa eibach bi dal gor.

Bi šlo???

p.s. ampak tole gre kr dobr po slabem terenu. Je ABFD (all bunny feet drive) To je zihr jači kot 4motion al pa synchro. Kdo ve princip delovanja?? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Uporabniški avatar
Maverick
Novinec

Kraj:

Napisal/-a Maverick Če jan 08, 2004 11:58 pm

UMiram :D :noro :vc :D :vc :vc :vc

Uporabniški avatar
Neelix
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a Neelix Pe jan 09, 2004 8:09 am

Noben pa še ni nič reku o stylingu.

Razen Viper123 je vrgo gor en bedn spojler. Kaj pa pragi, podaljški, zatemnjene šipe ... :lol: :lol: :lol:

Ajde, naredte nekaj v Photoshopu. :wink:

Pol pa lahk glasujemo!

Uporabniški avatar
GapsoN
Novinec

Napisal/-a GapsoN Pe jan 09, 2004 7:32 pm

Kaj pa pozicijske? Jst bi modre...
Neonke so pa verjetn dodatna oprema :twisted:
GapsoN ™
Nobody else

Živim da vozim
Slika

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair Pe jan 09, 2004 8:29 pm

Ni problem zajcu zamenjas lece pa so plave, to je hitro zrihtano.

Za neonke pa ne vem, trenutno ima se problem pri proizvajanju 12V.
SlikaSlika

Uporabniški avatar
GapsoN
Novinec

Napisal/-a GapsoN Pe jan 09, 2004 8:36 pm

To pa res ni problem... na un kolo prklopš altenator al pa dinamo :lol:
Pa maš štrom... sam za woofer to ne bo dost :P
GapsoN ™
Nobody else

Živim da vozim
Slika