Moj prvi avtek je bla bela strela(ker je bla lepe bele barve) oz. stoja oz. zastava 101,pa se ta je bla po moje od babice,samo jo je meni "posodila",ker sm bil pridn
Nanjo sem ruknu 4 zimske eskimo s2, ma ceste se je drzala ko klop! Sploh poleti,gume so na ovinkih skripale 500 na uro,sam ni sans da bi kam zletu...To se je dogajalo1 leto po izpitu

ops:
Prvi spodrsljaj sem si privoscil na enem ful ful drsecem asfaltu v kranju...jst ga napikam,prva saltam v drugo (druga zakoplje) in zavijem desno da bi mi zaplesal,nakar iz nasprotne smeri pride twingo in zacne lepo na izi zavijat levo! Gume mi skripljejo,vedno bolj sem se bocno priblizeval k njegovemu prvemu delu in sam bum nardi...z mojim zadnjim odbijacem sem ruknu v njegovega prvega!!Pri stoji mi je padla una crna plastika dol,pa del luci je bil razbit...pri twingotu je pol odbijaca viselo dol

Zdj se ve kaj je to tank...
No naslednja nesreca je bla na makadamu,prav tako na ovinku seveda (tokrat je bla moja krivda). Sredi ovinka mi ga zacne zanasat in go ga hocem poravnat,me je ruknlo v nasprotno smer tko da sm pojahal eno ograjo,sel v zrak k knight rider in pristal nekak bocno...Na sreco smo jo vsi odnesli brez posledic,pa se pripeti smo bli!
Toliko na kratko o tem :P
Lp,Uros