Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
alen.homer
Nov uporabnik

Kraj: BRKINI

Napisal/-a alen.homer Po jan 12, 2004 8:55 pm

Ej u soboto sem ga pred diskačem!!!Ob 5 zjutraj!!!! :( :oops:
Stal sem na klancu da grem na glavno cesto, pač na cesti poledica in avto se je popuzal nzaj (rikverc) in zadel robnik!!!!
Od mraza počil robnik in guma!!!j*** ga še dober da mam KASKO!!!!
LP

Uporabniški avatar
daewoo_rugby
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a daewoo_rugby Po jan 12, 2004 9:00 pm

ja jst sm po 8mesecih imel, totalko nism bil kriv ampak alfa je bla usejn fertik :cry:

Uporabniški avatar
PriSon
Novinec

Napisal/-a PriSon Po jan 12, 2004 10:33 pm

Hmmm... v bistvu sem po kakih 5 mesecih fotru gumo predrl, ker sem sosedu zapelal na rože (gume sem prerezal na nosilcu za ograjo), pa avto je trebalo podložit, da sem vun prišo zarad prazne gume je nasedo rahlo. Z mojim sem pa nerdo 35.000 km pa niti praskice, nakar pa mi je srna pokazala pot do zavarovalnice (izpit sem mel 1 leto in 11 mesecev) !! To je blo lani decembra! Slike so na forumu pod Zavarovanje vozil = "SRNA-Boom"! V bodoče pa upam, da nem jaz srnam nič naredo pa ne one meni! :P
Srečno vožnjo vsem skupaj :!:

Punto ABARTH
Poznavalec foruma

Napisal/-a Punto ABARTH Po jan 12, 2004 10:53 pm

sem se ze ustrasu dam sem edin tak norc da sem tko hitr avto krstil :lol:

Uporabniški avatar
Josephe
Stalni uporabnik

Kraj: LJ-črnuče

Napisal/-a Josephe Po jan 12, 2004 11:06 pm

meu avto pol leta doma neregistriranega, ga porihtu, registriru in čez en mesec en avstrijc ( sej vemo s kod ) prevozi stop znak in men v avto. Avto totalka, men pa SKOR nč.

Uporabniški avatar
Desmodromika
Novinec

Kraj: Tam, kjer sem rad

Napisal/-a Desmodromika Po jan 12, 2004 11:16 pm

2 dni po izpitu z corso 89' v graben...totalno skrivil podvozje, rekel sem ji samo papa.
Nekaj mesecev kasneje pa z alfo 33 1.7 v babico, ker me je izsilila...je rekla, če lahko med sabo porihtava..."ne, ne gospa, jaz rabim kopone" sem odvrnil.
Potem je moja alfa postala precej bolj aerodinamična :lol:

Zdaj pa vztrajam pri mojem unotu...ga nisem niti še popraskal.
Če gre vse proti tebi, nehaj prehitevat. In se postavi na pravi pas...

Uporabniški avatar
Daco
Uporabnik

Kraj: Medvode

Napisal/-a Daco To jan 13, 2004 12:00 am

Ene pet mesecev po narejenem izpitu sem ponoci butnil v robnik in pocil sprednjo desno gumo, pa avto je moral na optiko. Sem se vsaj naucil zamenjat gumo :lol:
Kriva je bila pa itak (bivsa) zenska :P

LP ;)

Uporabniški avatar
matevz
Novinec

Kraj: Kropa

re

Napisal/-a matevz To jan 13, 2004 9:30 am

Po 4,5 letih sem prvic naredu totalko prej tud praske ne.S citroenom zx sem su čelno v Šleparja pr kr veliki hitrosti,cca 80kmh.Čudež da še živim, potrkam na to.Avto je imel 10% rešenih delov.Po moje me je rešil sparco sedež in h pasovi, k so bli od klemenčiča iz coswortha k ga je še vozu.od takrat pa običajne fore k se zgodijo ko si mal pijan.

Uporabniški avatar
WRC555
Uporabnik

Napisal/-a WRC555 To jan 13, 2004 5:34 pm

Moj prvi avtek je bla bela strela(ker je bla lepe bele barve) oz. stoja oz. zastava 101,pa se ta je bla po moje od babice,samo jo je meni "posodila",ker sm bil pridn 8)
Nanjo sem ruknu 4 zimske eskimo s2, ma ceste se je drzala ko klop! Sploh poleti,gume so na ovinkih skripale 500 na uro,sam ni sans da bi kam zletu...To se je dogajalo1 leto po izpitu :oops:
Prvi spodrsljaj sem si privoscil na enem ful ful drsecem asfaltu v kranju...jst ga napikam,prva saltam v drugo (druga zakoplje) in zavijem desno da bi mi zaplesal,nakar iz nasprotne smeri pride twingo in zacne lepo na izi zavijat levo! Gume mi skripljejo,vedno bolj sem se bocno priblizeval k njegovemu prvemu delu in sam bum nardi...z mojim zadnjim odbijacem sem ruknu v njegovega prvega!!Pri stoji mi je padla una crna plastika dol,pa del luci je bil razbit...pri twingotu je pol odbijaca viselo dol 8) Zdj se ve kaj je to tank...
No naslednja nesreca je bla na makadamu,prav tako na ovinku seveda (tokrat je bla moja krivda). Sredi ovinka mi ga zacne zanasat in go ga hocem poravnat,me je ruknlo v nasprotno smer tko da sm pojahal eno ograjo,sel v zrak k knight rider in pristal nekak bocno...Na sreco smo jo vsi odnesli brez posledic,pa se pripeti smo bli!
Toliko na kratko o tem :P

Lp,Uros

mini_db
Novinec

Kraj: Mengeš

Napisal/-a mini_db To jan 13, 2004 5:47 pm

Po 3 letih sem se enmu v enmu polotu mal vrata razbu pa še to na parkirišču! Izpit mam pa drgač 4 leta. Upam da bo šlo tko naprej!!
HONDA- MOČ NAŠIH SANJ!

Uporabniški avatar
AXioN
Uporabnik

Kraj: Ko si bogu za hrbtom, se uro voznje.

Napisal/-a AXioN Sr jan 14, 2004 11:22 pm

1.Po 2mescih: cez en kucl hotu mal skoct(na cesti), no ja sj sem, ampak me je za kuclm cakal zahrbten robnik, dobr da sm sam mal podrajsov, iskrce pa so mi pomahale v vzratnem ogledalu.. :)
2.dva tedna za zgornjo prigodo: grem v solo, na parkiriscu, pa je bil nek jeep pred mano, hocem zapeljat cisto zraven njega, ampak nism pa vidu kluke.. Pomojm da sm mu hitrost 0.5km/h, tko da je tablca mal udrta, sam ni panike.. :)

lp

Uporabniški avatar
sport
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a sport Če jan 15, 2004 11:14 am

K sm že meu izpit sam enkrat sm pozim derku čez mest pa mi je en semafor hodu narobe.
Preden sm meu izpit pa mislm da 3x.
1. Pri 100km/h sm zategnu ročno posledice: polomljen spojlar zategnjeno podvozje
2. Pri 50km/h po poledeneli cesti probu zavit v stranso ulico (z ročno) ni znesl
3. Raly z unotom 1.1 60km po makedanski cesti ni se dobr koncal (zlomljena roka, zvit gleženj, razbita arkada, avto skor totalka)
Več se pa ne spomnim :cry:
Vozi hitro in reskiraj

Symon
Poznavalec foruma

Napisal/-a Symon Če jan 15, 2004 4:21 pm

Fant pa kaj si ti mislu?!?
Pr 100km/h ročno!! :D Ker avto je pa bil to? In kje?
....100NX GTi redtop....200SX S13 stage2....Clio182....Civic EJ9...Clio200 CUP...

Uporabniški avatar
Tomi-x
Novinec

Napisal/-a Tomi-x Če jan 15, 2004 7:54 pm

Po enih 6 mescih...
S fotrovo LADO NIVO pozim s ceste cez 3,5m mejo u grabn!
He he prvo desno kolo se ni vec vrtilo zakaj nek :wink: :wink: :wink:

Od takrat je kar mir :) (knok knok)
Slika
Noch ein VW fahrer!
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Majestic-12 [Bot] in 14 gostov