Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
tj
Novinec

Kraj: Polzela

Napisal/-a tj To jan 13, 2004 3:40 pm

Nebivedu: o teb sem mel precej dobro mnenje, zdej pa vidim, da si že skor terorist!!!
Mislim, ljudem razbijaš avte na parkplacu, "mečeš" jih c ceste, ogrožaš uradne osebe... ccccc :lol: :lol: :lol:

En dogodek sem prej pozabil omenit: S kolegom na avtobusni čakama punco; vzad pripele bus in me zaparkira (sej itak je to njegov "teritorij"), pol pa pripelje en "južni" (opravičujem se vsem, ki se počutijo užaljene, ampak z izrazom južni js mislim na osebke, ki se nosijo kot bogovi in hočjo namlatit vsakega ki gre mim, najprej pa seveda vprašajo: "kaj gledaš, a te nabijem?"...). In ta gospod parkira avto tako da me zapre od spredaj z leve... In gre v gostilno... Se nisem jezil, ker sem itak čakal. Ko pride punca, situacijo mal bol pogledam pa vidim da ne bo šlo ven, pa pošlem kolega v gostilno, da bi on avto umaknu. Prideta ven, on ("južni"") men zateži, da če tam ven avta ne dobim, da itak nimam za kaj imet izpit in da naj počakam, da bo on v miru spil... In gre nazaj. Bus zadaj vidi moja zagato in mi da kak meter placa, da sem nekak (mal po pločniku mal po cesti...) avto vn stlaču, in ko se peljem mimo, kolega v roke šraufciger in ziiiiiiiiiiiink po levem boku tistga grdiga passata!!! To je blo pa tud največ kar sem upal nardit!

lp

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu To jan 13, 2004 3:49 pm

Evo vidiš - jst bi u tvojem primeru vzel na tleh kak papirček ali pa ponucano šibico ali pa ogorek in bi mu ga zatlačil v ključavnico, tok, da nebi več spravil ključa vanjo in to bi naredu na vseh ključavnicah, pol bi se pa vesel odpeljal na drugo stran ceste in opazoval ves cirkus, kako bo tip pol avto odpeljal.

Glede prejšnjega posta, sam sem res bil vzporedno z policajem, samose mu nisem nastavil, ker on tudi probal ni zapeljat na moj pas, niti znaka ni dal, da bi nakazal, da bo na moj pas zapeljal, kazen sem pa vseeno dobil. Pa še nekaj - cesta je bila popolnoma prazna, ker je bila ura okoli 3 zjutraj, zato sva tudi tok vozila in policaj bi na prazni cesti lahko imel vsaj za en do dva avta varnostne razdalje, če ne več, bil pa je čisto za ritjo, tok da je sam sprovociral vso nesrečo.

LP
Nebivedu

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu To jan 13, 2004 3:54 pm

Enkrat smo sodelavcu odšraufal vse 4 gume in šraufe pobral, avto pa na meru pustil, da je stal na gumah. In tip pride, pa se usede u avto in avto dol pade - kok je blo smeha - sej pol smo zbral vsak je dal 10k, pa smo mu kupil nove bremze = diske, ploščice spredaj in zadaj - je bil prov vesel, ker bi jih itak mogu zamenjat.

LP
Nebivedu

P.S. In spet je bla to moja ideja.

dolenc
Novinec

Napisal/-a dolenc To jan 13, 2004 5:21 pm

nebivedu:

a si naletu na enga pizdeta.... LOL

ne sam d si naredu karambol, ki diši po namernem kaznivem dejanju (poškodovanje stvari 224. člen KZ), pol si se frajer še odpelov (tud če je bil sam prekršek s povzročitvijo prometne nesreče - naredu še pobeg s kraja PN), pol za smetano pa še grozil z napadom na telo (145 člen KZ). In mestna srajca te ni prjavla... :shock:

MALO MORGEN, pomoje si se tole lepo zmislu

sicer pa: bilo kuda - idioti svuda

Uporabniški avatar
HMX
Novinec

Kraj: Radlje Ob Dravi

Napisal/-a HMX To jan 13, 2004 5:55 pm

nebivedu: ali lahko zberes svoje ideje in predloge ter kakšno skripto pripraviš :con.
Nimamo namreč vsi take sreče, da v ključnih trenutkih ohranimo
pamet... Mene vedno preveč razp...i, da bi se kaj maščevalnega spomnil. Kasneje že,
1001 ideja, a takrat je že mimo :cry:

Keep it up :wink:

Uporabniški avatar
tj
Novinec

Napisal/-a tj To jan 13, 2004 6:42 pm

HMX je napisal/-a:nebivedu: ali lahko zberes svoje ideje in predloge ter kakšno skripto pripraviš :con.
pamet... Mene vedno preveč razp...i, da bi se kaj maščevalnega spomnil. Kasneje že,
1001 ideja, a takrat je že mimo :cry:

Keep it up :wink:

Točno to: napiš skripto: "1001 zajebancija na in ob cesti"!!

lp

Uporabniški avatar
andrej777
Poznavalec foruma

Kraj: Telče (Sevnica)

Napisal/-a andrej777 To jan 13, 2004 8:31 pm

HMX je napisal:
nebivedu: ali lahko zberes svoje ideje in predloge ter kakšno skripto pripraviš .
1001 ideja, a takrat je že mimo

Keep it up

Točno to: napiš skripto: "1001 zajebancija na in ob cesti"!!

lp

ja mi bomo pa sponzorji in najbol zvesti bralci!!

Symon
Poznavalec foruma

Napisal/-a Symon To jan 13, 2004 8:50 pm

HMX je napisal/-a: Kasneje že, 1001 ideja, a takrat je že mimo :cry:

Točn tko!! Takale bukvica bi bla prav zanimiva.

nebivedu je napisal/-a: Enkrat smo sodelavcu odšraufal vse 4 gume in šraufe pobral, avto pa na meru pustil, da je stal na gumah. In tip pride, pa se usede u avto in avto dol pade - kok je blo smeha - sej pol smo zbral vsak je dal 10k, pa smo mu kupil nove bremze = diske, ploščice spredaj in zadaj - je bil prov vesel, ker bi jih itak mogu zamenjat.

:rofl :rofl
Ej jaz bi (do spomladi) rabu nove bremze. Daj a se oglaste še pr men al pa povej mojim kolegom (Twingoboyu). Aja kolk pa si pol stra, da jamraš, da maš dolgočasno življenje (očitno sploh ne)?

Drugač si pa faca ej. Res maš hude prigode. :noro :pivo
....100NX GTi redtop....200SX S13 stage2....Clio182....Civic EJ9...Clio200 CUP...

Uporabniški avatar
GapsoN
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a GapsoN To jan 13, 2004 9:28 pm

Hudo tole :D
Bolš kot TV 8)
GapsoN ™
Nobody else

Živim da vozim
Slika

Uporabniški avatar
daewoo_rugby
Uporabnik

Napisal/-a daewoo_rugby To jan 13, 2004 11:32 pm

:twisted:

Uporabniški avatar
Sportivo
Poznavalec foruma

Kraj: Cerkno

Napisal/-a Sportivo To jan 13, 2004 11:38 pm

GapsoN je napisal/-a:Hudo tole :D
Bolš kot TV 8)

Gremo posnet mal v stilu ozbornovih, a day in nebivedis life.

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Napisal/-a Nu-NRG To jan 13, 2004 11:49 pm

Ce bi vi vidl kaksn avto ma nebivedu :) pol vam je jasno kako na zemlo zapelat :) pa enmu v vrata. Njemu se bo MOGOCE kej poznal .. kar pa bo zadet bo pa rafookan :)
Prosim, naredite mi ta forum spet normalen!

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair To jan 13, 2004 11:51 pm

nebivedu AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

To je pa prevec Slika

JAO JAO JAO, kolk sem se nasmejal. Ma res ste modeli. Tisto z ogorkom ali sibico si bom pa zapomnil :wink: . THX za idejo.
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Napisal/-a Nu-NRG To jan 13, 2004 11:52 pm

X-Hair je napisal/-a:nebivedu AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

To je pa prevec Slika

JAO JAO JAO, kolk sem se nasmejal. Ma res ste modeli. Tisto z ogorkom ali sibico si bom pa zapomnil :wink: . THX za idejo.

Ja prov divja je .. ce me to en nardi na obeh straneh, sem v pizdi in ne bom mogu avta pognat, pa tudi ce splezam cez prljaznik. Ford ma pa itaq uber tanke kluce :)
Prosim, naredite mi ta forum spet normalen!

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu Sr jan 14, 2004 8:05 am

Dolenc - to je blo kake 3 mesece nazaj - mogoče imajo še posneto v city parku - preveri - sej snemajo parkirišče in išči sivega napol terenca z rdečim napisom 4X4 ob strani in zeleno renault laguno. Ko dobiš filmček, boš videl, da si nisem zmislil. Zadaj imam kljuko 10cm stran od avta in je obešena na cev, ki je pritrjena z dvema centimetrskeima platama in 16 vijaki na podvozje - to odlomiš samo če podvozje zgnije - ta bo pa težka, ker sem ga sam naredu iz 2mm pocinkanga pleha - kompletno podvozje za moj avto je take debeline. Poleg tega je tip namerno izzival in se ni hotu umaknt, kar bi moral narest, saj je on oviral promet na parkirišču z nepravilno postavljenim avtom, pa še nesramen je bil tudi po tem, ko sem ga opozoril da mu bom umaknil avto, če ga ne bo sam. ČIST SAM SI JE KRIV.

LP
Nebivedu

P.S. če človeku lepo rečeš, da naj se umakne, ker bi ti rad speljal iz parkirišča in ti izjavi: "koji si mi ti ku*ac, da se ti bom jst umikal" - kaj bi pa ti naredu - policijo šu klicat? Brez veze, če lahko narediš to da se pol še pol leta sekira, zakaj ni samo prestavil u prvo in se odpeljal tista 2 metra naprej. Tut sam če koga zaparkiram vmes, ko čakam, se umaknem že takrat, ko vidim, da človek prihaja do avta, da ima plac zložit stvari v prtljažnik.

Uporabniški avatar
tj
Novinec

Napisal/-a tj Sr jan 14, 2004 8:22 am

Ej, nebivedu; a bi ti mal posliku svoj avtek (če mu lahko rečeš "avtek"), pa slikce mal tule gor prlimu, ker me res zanima kaka ta tvoja mrcino zgleda!!!

lp

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu Sr jan 14, 2004 8:37 am

Sej je gor. Poglej pod subaru leone. Zdej je sicer mal bol dvignjen, pa mal bol pošvasan, sam slike so gor.
Slika

LP
Nebivedu

P.S. Ko ga vidiš u živo je kr dost drgačen kt na sliki.

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu Sr jan 14, 2004 9:01 am

Zdej je turbina vn pobrana in štange, ter prtljažnik so pobrani z avta, ker se prtljažnik dela za offroad in štange morajo pokrit prednji del avta vključno z lučmi in žmigovci, pa še vitel bo na štangah. Zadaj pa pridejo isto štange pa 30l kanta za bencin in rezervna guma.

LP
Nebivedu

Vse to je še v delu - nimam dost časa, pa dnara, da bi vse naenkrat naredu - stane vsaka stvar preveč, pa ni mi do vlaganja denarja v avto - ker avto je za vozt in ne objekt za vlaganje denarja. Ko bo narejeno, bom pa spet poslikal in vrgel slikce na net.

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu Sr jan 14, 2004 9:06 am

Symoon je napisal/-a:
HMX je napisal/-a: Kasneje že, 1001 ideja, a takrat je že mimo :cry:

Točn tko!! Takale bukvica bi bla prav zanimiva.

nebivedu je napisal/-a: Enkrat smo sodelavcu odšraufal vse 4 gume in šraufe pobral, avto pa na meru pustil, da je stal na gumah. In tip pride, pa se usede u avto in avto dol pade - kok je blo smeha - sej pol smo zbral vsak je dal 10k, pa smo mu kupil nove bremze = diske, ploščice spredaj in zadaj - je bil prov vesel, ker bi jih itak mogu zamenjat.

:rofl :rofl
Ej jaz bi (do spomladi) rabu nove bremze. Daj a se oglaste še pr men al pa povej mojim kolegom (Twingoboyu). Aja kolk pa si pol stra, da jamraš, da maš dolgočasno življenje (očitno sploh ne)?

Drugač si pa faca ej. Res maš hude prigode. :noro :pivo

Ne boš verjel bližam se že tridesetim - zelo hitro - še ene 2 do 3 tedne.

Uh preveč je tole - peesda kok bom star - ej zdej sm se pa kr mal zasekiral - sploh nisem več mlad. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.

LP
Nebivedu

Symon
Poznavalec foruma

Napisal/-a Symon Sr jan 14, 2004 6:55 pm

Ah saj ni tako hudo. Sm mislu, da si najmanj 40.
Aja pa avto maš res zanimiv. Bom vedel koga NE SMEM razjezit.
....100NX GTi redtop....200SX S13 stage2....Clio182....Civic EJ9...Clio200 CUP...
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov