Mislim, ljudem razbijaš avte na parkplacu, "mečeš" jih c ceste, ogrožaš uradne osebe... ccccc

En dogodek sem prej pozabil omenit: S kolegom na avtobusni čakama punco; vzad pripele bus in me zaparkira (sej itak je to njegov "teritorij"), pol pa pripelje en "južni" (opravičujem se vsem, ki se počutijo užaljene, ampak z izrazom južni js mislim na osebke, ki se nosijo kot bogovi in hočjo namlatit vsakega ki gre mim, najprej pa seveda vprašajo: "kaj gledaš, a te nabijem?"...). In ta gospod parkira avto tako da me zapre od spredaj z leve... In gre v gostilno... Se nisem jezil, ker sem itak čakal. Ko pride punca, situacijo mal bol pogledam pa vidim da ne bo šlo ven, pa pošlem kolega v gostilno, da bi on avto umaknu. Prideta ven, on ("južni"") men zateži, da če tam ven avta ne dobim, da itak nimam za kaj imet izpit in da naj počakam, da bo on v miru spil... In gre nazaj. Bus zadaj vidi moja zagato in mi da kak meter placa, da sem nekak (mal po pločniku mal po cesti...) avto vn stlaču, in ko se peljem mimo, kolega v roke šraufciger in ziiiiiiiiiiiink po levem boku tistga grdiga passata!!! To je blo pa tud največ kar sem upal nardit!
lp