TrijoAdijo je napisal/-a:B|ind je napisal/-a:V Novem mestu je mislim da pred enim letom človek zapeljal z avtomobilom na teraso lokala kjer hvala bogu ni nihče umrl so ga pa pravtako lovili policisti in to po središču glavnega trga (starega dela mesta). Tako da ja, je precej takih slabih odločitev policije na kak način nekoga zaustaviti.
(da mi nebo kdo vrgel pod nos bom še dopisal da je bil voznik pijan in je pravilno da so ga zaustavili samo dalo bi se na bolj premišljen način kot pa lučke pa sirena pa gasa)
In kakšen je bolj premišljen način za ustavit idiota na cesti,ki ima za sabo že en kup prometnih nesreč pod vplivom alkota? (beri: Ta tip, o katerem pišeš, je pri svojih rosnih 20-ih že star znanec policije).
crxdelsol je napisal/-a:INFINITI je napisal/-a:nebivedu je napisal/-a:crxdelsol je napisal/-a:Moje mnenje je, da sta ona dva ogrožala toliko življenj, da ni blo vredno lovit enega idiota, ki vrjetno nebi divjal toliko časa če ga nebi tepca lovila.
Recimo v ameriki, bi takega motorista po treh ulicah pregona ustrelili, ker je namen policije, da spravi take idiote dol s ceste. Tudi drugje v tujini je namen takega spravit stran s ceste. Samo pri nas pa idioti in kreteni podpirajo take motoriste in imenujejo policaje, ki hočejo take spravit s ceste, za tepce.
Točno tako![]()
Najbolje da tudi v primeru ropa pri nas policija sploh ne pride, sej veste - lahko se kakšen od roparjev znervira in koga poškoduje - naj oddidejo lepo v miru domov
Torej vidim da ste moderatorji ZA nevarno lovljenje po cestah par kilometrov in z tem ogrožanje nedolžnih. Kaj je bolje da en divjak po domače "s*****" ali da 3 nedolžni v težki prometni umrejo mogoče kdo od teh celo otrok, ki še ni seksal in še ga čaka celo življenje pred njim. Bognedaj da bo hrom.
Pametno res, menim da je manjša vrjetnost da bo sam motorist koga ubil kot pa policijski avto ki takole divja za njim, nerečem pustmo ga na cesti ampak uporabomo kako alternativo.
B|ind je napisal/-a:TrijoAdijo je napisal/-a:B|ind je napisal/-a:V Novem mestu je mislim da pred enim letom človek zapeljal z avtomobilom na teraso lokala kjer hvala bogu ni nihče umrl so ga pa pravtako lovili policisti in to po središču glavnega trga (starega dela mesta). Tako da ja, je precej takih slabih odločitev policije na kak način nekoga zaustaviti.
(da mi nebo kdo vrgel pod nos bom še dopisal da je bil voznik pijan in je pravilno da so ga zaustavili samo dalo bi se na bolj premišljen način kot pa lučke pa sirena pa gasa)
In kakšen je bolj premišljen način za ustavit idiota na cesti,ki ima za sabo že en kup prometnih nesreč pod vplivom alkota? (beri: Ta tip, o katerem pišeš, je pri svojih rosnih 20-ih že star znanec policije).
Neopazno sledenje do kraja kjer bi ga lahko varno ustavili ali varneje preganjali ? Obvestit civilno enoto da ga sledi in varno ustavi ? Ozke mestne ulice niso ravno prava lokacijo za to.
Saj ga sicer ne zagovarjam niti malo, jaz bi ga dal sedet za par let..samo to se pri nas nažalost nemore zgodit.
adis je napisal/-a:
iz posnetkov bi lahko razbrali registrsko in voila bi ga prijeli na njegovem domačem naslovu kot se to počne v skandinavskih državah ter po angliji denimo.
primozek68 je napisal/-a:Je pa treba priznat, da imamo med policisti-motoristi tudi precej strokovnjakov, ki so še kamikaze za povrhu. In po ovinkasti cesti ga ni motorja, da ga ne bi lovil s kravo od BMW-ja. Možakar s posnetka bi končal beg po ene 20h sekundah po moje.
TrijoAdijo je napisal/-a:adis je napisal/-a:
iz posnetkov bi lahko razbrali registrsko in voila bi ga prijeli na njegovem domačem naslovu kot se to počne v skandinavskih državah ter po angliji denimo.
Kje pa je iz posnetka razvidna reg. tablica?
INFINITI je napisal/-a:ne, ne - je kar fajn da so ga tako ujeli.
orly je napisal/-a:
Nikakor ne zagovarjam motorista, mislim le, da mora obstajati drug način, kako ga prijeti.
INFINITI je napisal/-a:orly je napisal/-a:
Nikakor ne zagovarjam motorista, mislim le, da mora obstajati drug način, kako ga prijeti.
No povej....
orly je napisal/-a:Za to obstajajo določeni ljudje,ki bi morali iskati drugačen način delovanja. In to sigurno nisem jst.
Napisal sem le svoje mišljenje, svoj pogled na stvar.
Lp.
BBoss je napisal/-a:orly je napisal/-a:Za to obstajajo določeni ljudje,ki bi morali iskati drugačen način delovanja. In to sigurno nisem jst.
Napisal sem le svoje mišljenje, svoj pogled na stvar.
Lp.
Torej zagovarjaš dejanje motorista oziroma bi sam ravnal enako na njegovem mestu? In ja, obstajajo točno taki ljudje, ki urejajo omenjena deviantna dejanja in reče se jim policaji ali policisti.
Po forumu brska: Google [Bot] in 6 gostov