Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Vince
Stalni uporabnik

Napisal/-a Vince To jan 13, 2004 9:43 pm

G-4S je napisal/-a:Sam sej veš da tak način oz. ton pisanja vodi v kreg :wink:

To je najmanj kar hočem, vendar so me podobna provociranja v realnem življenju spravila žr čist ob živce!
Nekaterim se pač ne da dopovedat, da smo osebki, ki celoten mesečni dohodek zabijemo samo za benz!!!

LP

Vince
Največji osebni dosežek
*********Državni prvak L klase v letu 2003********
Najvišji teamski uradni rezultat
*********165.2dB*********

Zaston se še mačka ne gon!

Uporabniški avatar
Skull23
Poznavalec foruma

Kraj: Kolomban

Napisal/-a Skull23 To jan 13, 2004 9:47 pm

Js mam avto ki povleče ok, po avtocesti mi gre 130 kar mi je dovolj, po lokalnih cestah mi gre 130 kar mi je tudi dovolj, cesto mi drži (za mo je potrebe) super, bo pa še boljše pri čem mi porabi malenkost več kot 6l. Use kar prišparam na benzu in zavarovanju lahko zagonim za styling, akustiko itd in še za kak pir mam. Meni je prow super.

Uporabniški avatar
Vince
Stalni uporabnik

Napisal/-a Vince To jan 13, 2004 9:52 pm

Itak...vsako tele ma svoje vesele...jaz styling, en drug pa tuning...sam prvi ne smemo ponižvat drugih in drugi ne prvih :wink:
PEACE :)

LP

Vince
Največji osebni dosežek
*********Državni prvak L klase v letu 2003********
Najvišji teamski uradni rezultat
*********165.2dB*********

Zaston se še mačka ne gon!

Uporabniški avatar
RoadRunn3r
Stalni uporabnik

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a RoadRunn3r To jan 13, 2004 9:58 pm

Hmnja jst bi reku najprej tuning pol šele styling 8) se pa vsak sam odloč kaj bo na avto nataknu :wink:

Uporabniški avatar
Free Styler
Novinec

Napisal/-a Free Styler To jan 13, 2004 10:10 pm

Ya, more bit oboje , sam klinc k sm jest za par mescev zakljucu kariero. :( :cry:

Uporabniški avatar
BadBoy
Nov uporabnik

Napisal/-a BadBoy To jan 13, 2004 10:11 pm

Meni osebno se pa zdi, da ne bi smeli jemati styling vs. tuning ampak styling and tuning :D

Uporabniški avatar
VIGI
Nov uporabnik

Napisal/-a VIGI To jan 13, 2004 10:21 pm

Jest bi raje videl v osnovi močnejši avto in nato še lepo stiliran. Tudi tuninga se nebi branu. :vrum

MetodTrobec

Napisal/-a MetodTrobec To jan 13, 2004 10:21 pm

U HAVE BEEN FUCKED BY JEBALISTA

Uporabniški avatar
darkdog24
Poznavalec foruma

Kraj: Velenje

Clio el futura:)

Napisal/-a darkdog24 To jan 13, 2004 10:36 pm

Čuj MetodTrobec ne trosit neumnosti o tem kaki so ljudje ko dajo plastiko na auto.kot prvo ni vse plastika ampak poliester kot drugo pol je po tvoji glupi logiki več kot polovica folka tule na forumu butasta ker daje plastiko na auto!!!!??????
Preden kej blekneš se malo zamisli kaj boš napisu.
Js dajem prednost staylingu čeprav tuning je tudi prava stvar.Moje mnenje je pač tako da bi rajš nabavu auto ki že ima močno mašino ker so tam že materiali narejeni bolj kvalitetno kot pri navadnih mašinah.tuning na navadnih mašinah pa za sabo prinesejo še druge pomankljivosti.Tako da če auto izgleda lep tud ni slabo da bi fajn letel!!!

Metotrobec ti se pa mal zamisli nad svojo izjavo o plastiki pa o teh ljudeh. :ne
UPOKOJENI STYLER (8 pokalov)Slika

Uporabniški avatar
RoadRunn3r
Stalni uporabnik

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a RoadRunn3r To jan 13, 2004 10:37 pm

MetodTrobec je napisal/-a:Eh, zakaj bi zapravljal denar za plastiko, ko pa nimam od le-te nič koristi. :) Kič si na avto navešajo le ljudje, ki se ne spoznajo na kaj konkretnejšega.

Dost je že to da ti je avto bol všeč :arrow: če pa se na račun plastike avto malo razlikuje od vsega pleha ki se kotali po cesti je namen dosežen.

Uporabniški avatar
HUGO_BOSS
Poznavalec foruma

Kraj: LJUBLJANA

Re: TUNING VS STYLING

Napisal/-a HUGO_BOSS To jan 13, 2004 10:39 pm

jky je napisal/-a:Zanimam kol vas je pripravljeno dati denar za tuning in koliko za styling, ali oboje?

Sam nebi dal niti tolarja za styling.

OBOJE!
eno brez drugega ni nič!
zastopnik, SEAT TUNING KLUB
Slika

Uporabniški avatar
HUGO_BOSS
Poznavalec foruma

Re: Clio el futura:)

Napisal/-a HUGO_BOSS To jan 13, 2004 10:40 pm

darkdog23 je napisal/-a:Čuj MetodTrobec ne trosit neumnosti o tem kaki so ljudje ko dajo plastiko na auto.kot prvo ni vse plastika ampak poliester kot drugo pol je po tvoji glupi logiki več kot polovica folka tule na forumu butasta ker daje plastiko na auto!!!!??????
Preden kej blekneš se malo zamisli kaj boš napisu.
Js dajem prednost staylingu čeprav tuning je tudi prava stvar.Moje mnenje je pač tako da bi rajš nabavu auto ki že ima močno mašino ker so tam že materiali narejeni bolj kvalitetno kot pri navadnih mašinah.tuning na navadnih mašinah pa za sabo prinesejo še druge pomankljivosti.Tako da če auto izgleda lep tud ni slabo da bi fajn letel!!!

Metotrobec ti se pa mal zamisli nad svojo izjavo o plastiki pa o teh ljudeh. :ne

BRAVO!
Slika

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Nu-NRG To jan 13, 2004 10:49 pm

No ja oboje. Predvsem pa naj bo to cimvec lastnega dela ker se potem pocutis dobro. Drgac pa vse v svojih mejah.
Prosim, naredite mi ta forum spet normalen!

Uporabniški avatar
Sportivo
Poznavalec foruma

Kraj: Cerkno

Napisal/-a Sportivo To jan 13, 2004 11:01 pm

Eh, jaz pravim tak vsak more delat kar mu je v veselje in korist, vsak more delat tak da bo na tisto kar je naredu ponosen.

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair To jan 13, 2004 11:01 pm

jky je napisal/-a:moti me samo, da mas recmo cliota 1.4 RT pa ful velik lepe plastike gor, pod havbo je pa stock masina, mogoce z zracnim filtrom, pa kromiran izpuh.

Ej jaz sem isti. To mi je res beda. Ampak pravijo da smo si ljudje razlicni. Sam bi rad oboje, ampak ne gre. Vsako leto kaksno malenkost pa bo, tako da bom skoz zalublen v Zlatkota :P
SlikaSlika

Uporabniški avatar
eXtreme
Stalni uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a eXtreme To jan 13, 2004 11:03 pm

itaq pa vsak pocne stvari na svojem avtu za lastno veselje, right?

Uporabniški avatar
HUGO_BOSS
Poznavalec foruma

Napisal/-a HUGO_BOSS To jan 13, 2004 11:09 pm

eXtreme je napisal/-a:itaq pa vsak pocne stvari na svojem avtu za lastno veselje, right?

tako je... ponavadi rihtamo avtomobile da bodo nam včeš ne drugim,
saj se mi vozimo z njimi in ne drugi
Slika

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Re: TUNING VS STYLING

Napisal/-a X-Hair To jan 13, 2004 11:11 pm

Vince je napisal/-a:
jky je napisal/-a:Zanimam kol vas je pripravljeno dati denar za tuning in koliko za styling, ali oboje?

Sam nebi dal niti tolarja za styling.

Sorry mafija ampak...jaz se npr. vsaki dan prefura 100km sam za to, da v šolo pa nazaj pridem...če bom tunal to pomen večjo porabo in eni debilčki ne bodo nikol razumel, da nismo vsi iz Lj in da nimamo vsi like 5 min do svoje šole ali šihta...to posledično pomen, da nam vsakih 0.25l/100km ZELO VELIKO pomeni!!! Sorry če nismo taki kot vi in da si ne mormo privoščit tuninga zarad porabe...tak da ste (npr.) Ljubljančani iber pomembni zarad tega...res no...vsi bi vam mogl pucat cipele in trebit solato k ste tolk iber fancy...

OU OU OU Vince. Brez panike, en persen pa bo boljse :-P . Se folk pove samo svoje mnenje :wink: .
SlikaSlika

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Napisal/-a X-Hair To jan 13, 2004 11:15 pm

eXtreme je napisal/-a:ne se razburjati, to je splosni avtomobilisticni forum. noben nobenga ne obtozije kaj mora bit in kaj ne.
eni so tukaj tunerji, eni sylisti,...

eni imajo avto za frajar, eni za dirkat, drugi samo za vozit.... enim je pac avtomobilizem lifestyle, in bi zapravili vsak tolar za to. nekaterim pa se zdi to nesmisel... oni si nabavljajo extrasuper zmogljive racunalnike, akustiko, kar pa se drugim zdi brezvezno trosenje denarja... vsakega pac druga stvar veseli, in je pripravljen tja vlagati denar... pac za nekaj se mora zivet, cene bi bilo zivljenje nesmisel :wink:

Slika
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Nu-NRG To jan 13, 2004 11:16 pm

eXtreme je napisal/-a:itaq pa vsak pocne stvari na svojem avtu za lastno veselje, right?

Mas podpis moj. Kot sem rekel pol ko sam nekaj naredis se dobro pocutis pa toliko bolj cenis.
Prosim, naredite mi ta forum spet normalen!
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov