xxl je napisal/-a:Mercedes v Evropi ni več takšen prestiž,je pa še v arabskem svetu in,recimo,Albaniji (Balkanu).Poglejte si malo posnetke iz teh koncev,ni pomembno kateri model in letnik,samo mečka mora bit
Patrik_A3 je napisal/-a:Mercedes JE in BO prestiž. Audi in BMW, hja, nevem ravno če je to večji prestiž od mercedesa. Mercedes si je ustvaril veliko ime v preteklosti po luksuzu in neuničljivosti.
primozek68 je napisal/-a:No, lancia, čeprav zelo omejeno razmišljaš, še vedno velja, da je avtomobil narejen na ozemlju Nemčije, v veliki večini (poudarjam večini), kvalitetnejše izdelave, kot avtomobili v istem cenovnem razredu. Debelina jeklene pločevine, kvaliteta barvanja, notranja izdelava, komponente motorja in podvozja, menjalniki, ... Kolikor argumentov se ti spomniš, ti jih jaz lahko napišem še enkrat več.
Pa naj bo govora o Kiah, ali pa o kraljici odstavnih pasov in delavnic-Alfa Romeo.
Samo tolk se morem oglasit, da ne boš slučajno živel v zmoti, da imaš prav.
primozek68 je napisal/-a:No, lancia, čeprav zelo omejeno razmišljaš, še vedno velja, da je avtomobil narejen na ozemlju Nemčije, v veliki večini (poudarjam večini), kvalitetnejše izdelave, kot avtomobili v istem cenovnem razredu. Debelina jeklene pločevine, kvaliteta barvanja, notranja izdelava, komponente motorja in podvozja, menjalniki, ... [Kolikor argumentov se ti spomniš, ti jih jaz lahko napišem še enkrat več.
Pa naj bo govora o Kiah, ali pa o kraljici odstavnih pasov in delavnic-Alfa Romeo.
Samo tolk se morem oglasit, da ne boš slučajno živel v zmoti, da imaš prav.
xxl je napisal/-a:-e jebiga,nimam sreče s temi alfami,do zdaj,na vseh 4 novih,ki sem jih kupil,nikoli zasilnih ustavljanj in izrednih servisov,kaj čemo,tudi to se dogaja![]()
-mečko nimam,ker me ne zanima,prestiž gor ali dol,kot tudi druge znamke ne,zaenkrat
-puščam svobodno izbiro vsakemu in cenim vaš izbor
~toMmy~ je napisal/-a:Dejstvo je, da 99,9% tehnike ni več narejeno tako trpežno/kvalitetno, kot pred leti. Kar se samega Mercedesa tiče, je mene razočaral že pred cca. petimi leti, ko sem si v salonu podrobno ogledal vse razstavljene modele in tudi od takrat dalje me ni prepričal praktično noben nov model, čeprav imajo trenutno odlična gospodarska vozila (ne govorim o zanesljivosti) in bi za kakšnega oldija dal "ledvico". Zadnji prepričljiv med osebnimi mi je bil W202.
Če pa začnemo o zanesljivosti, trpežnosti, rji ipd., so pa širše gledano v ku*** praktično vsi proizvajalci, vključno s sveto trojico.
RedBull™ je napisal/-a:Si pa dal primerjavo... naprej omenjaš znesek 40.000+ € potem, si pa vozil B klaso, katero novo dobiš že za 21.000€ . Nekako se mercedes začne od E dalje
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov