MaKo je napisal/-a:Nu-NRG je napisal/-a:Symoon je napisal/-a:V Nemčiji so na prvem mestu Japonci![]()
VW pa čist na koncu![]()
![]()
Kwa pa te je to tolk sokiral? Sej to je znano. Ankete so pokazale da bo nemec ko se bo odlocil za nakup avta najprej mel na listu nekaj tujega sele na to nekaj kar je nemskega porekla (VW, Opel, BMW .. etc ..). Prav tako pa italjan. Najprej nekaj tujega sele na to bo mel na listi znamko italjanskega porekla ... zdej se pa ne morm spomnt kje sem to bral v enem cajtngu .. ampak sem pa tud jaz najprej
Da bi italijan prej izbral tuj avto kot svojega...ma ne! Samo pogelej malce v Gorico ali pa v Trst pa bos videl kaksna je situacija! Italijan ni italijan ce ne vozi makaronarja!
Toliko jaz o tem
Nu-NRG je napisal/-a:MaKo je napisal/-a:Nu-NRG je napisal/-a:Symoon je napisal/-a:V Nemčiji so na prvem mestu Japonci![]()
VW pa čist na koncu![]()
![]()
Kwa pa te je to tolk sokiral? Sej to je znano. Ankete so pokazale da bo nemec ko se bo odlocil za nakup avta najprej mel na listu nekaj tujega sele na to nekaj kar je nemskega porekla (VW, Opel, BMW .. etc ..). Prav tako pa italjan. Najprej nekaj tujega sele na to bo mel na listi znamko italjanskega porekla ... zdej se pa ne morm spomnt kje sem to bral v enem cajtngu .. ampak sem pa tud jaz najprej
Da bi italijan prej izbral tuj avto kot svojega...ma ne! Samo pogelej malce v Gorico ali pa v Trst pa bos videl kaksna je situacija! Italijan ni italijan ce ne vozi makaronarja!
Toliko jaz o tem
Vidu ja ..v celem popoldnevu ko sem bil v trstu sem morda vidu 10 alf z italjansko registracijo .. fordov pa celo goro. Se kej?
MaKo je napisal/-a:Nu-NRG je napisal/-a:MaKo je napisal/-a:Nu-NRG je napisal/-a:Symoon je napisal/-a:V Nemčiji so na prvem mestu Japonci![]()
VW pa čist na koncu![]()
![]()
Toliko jaz o tem
Vidu ja ..v celem popoldnevu ko sem bil v trstu sem morda vidu 10 alf z italjansko registracijo .. fordov pa celo goro. Se kej?
Seveda, ce si pa pred Fordovem centru stal:P
nebivedu je napisal/-a:VIGI je napisal/-a:Osebno nimam nič proti npr. Nemcem, Francozom ali Japoncem, samo občutek, ko se usedeš v Nemca je le občutek, za katerega veš zakaj je toliko dražji od drugih. Ta ergonomija, kvaliteta materialov v notranjosti, preglednost stikal, všečnost, zvarjenost – sestava avtomobila po šivih,… itd. Samo, komu je sedaj do tega ali do pokvarljivosti avtomobila. Mislim, da je treba iskati kompromis med enim in drugim. Zato ZAME velja izrek, Nemc je Nemc, konkretno BMW.![]()
Vsem forumašem pa želim, da bi se vam vaši jekleni konjički čim manj kvarili in da bi veliko uživali v vožnji z njimi.
Nemci so škatle, ki so se začele full kvarit, ker so pogruntal u fabrikah, da se ne splača preveč kvalitetnega avta delat(tko kt so to včasih delal - priznam, star audi ali golf 1 in 2 delujejo še danes bolje od večine novih), ker morajo tudi servisi mal zaslužit - to dela renault že dolga leta in večina servisov kr dobro živi od tega. Par let nazaj so tut italijani začel tko delat - nemci so se pa pri golfu 3 tko odločil in to počnejo, da zaslužijo.
Tole je pa čista provokacija - dej mi povejte kaj ima novi nemc (konkretno novi golf V) za več kot 3.000.000 tolarjev več, kot ima moj 17 let star japonc za katerega sem dal 20.000 tolarjev- in je bil to avto z vso takratno opremo. Vse kar ima več je 2X airbag.
LP
Nebivedu
just_in je napisal/-a:MaKo je napisal/-a:Nu-NRG je napisal/-a:Symoon je napisal/-a:V Nemčiji so na prvem mestu Japonci![]()
VW pa čist na koncu![]()
![]()
Toliko jaz o tem
ja sj to zmer pravjo da so sosedove hruške bolše k domače... :P
andrej777 je napisal/-a:Edino slovenci so(smo) še tuk zabiti da kupujejo na veliko renaulte zato ker je v NM revoz.
Drugač si jz ne morem predstavljat zakaj se renault tako dobr prodaja. Pa sploh niso nč cenej od drugih znamk pa še dost se kvarjo.
tom2 je napisal/-a:andrej777 je napisal/-a:Edino slovenci so(smo) še tuk zabiti da kupujejo na veliko renaulte zato ker je v NM revoz.
Drugač si jz ne morem predstavljat zakaj se renault tako dobr prodaja. Pa sploh niso nč cenej od drugih znamk pa še dost se kvarjo.
Ne vem zakaj se ti obremenjuješ s tem, kdo kupuje Renaulte in kdo ne. Če tebi niso všeč OK, vendar zato pa obstaja konkurenca. Ti si pa tako pameten potem, če voziš nekaj drugega ali kaj?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov