Symoon je napisal/-a:o treba Maglite-ko kupt ej.
Ja jaz imam uno cisto taveliko. Jo bom zacel uporabljat se za te namene. Samo ce pa s tem kogo ubrises, pol pa adijo. Pomoje te zaprejo.
maky je napisal/-a:zanimivo...
mene so namreč policaji že ustavili z avtom in seveda kontrola in obvezna oprema...
je bila pa fora da sem moral marsikaj zložiti na cesto preden sem prišel do trikotnika...
in tako se je na tleh pred policajem med drugim znašlo:
1 obična 40cm dolga sekira, ena sekira z kladivom na drugi strani, ene 100 8cm dolgih žebljov, 5kilska macola,...
tako so me večkrat ustavili,vedno isto nikoli dobil kazni al pa mi kaj zasegli...
so me tud že z 3 hokejskimi palcami ustavili v avtu... nobenkrat noben nič rekel-pomoje ker sem bil tako prešvican![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sem šel že tudi čez mejo z hokejsko palco (vidno na zadnjem sedežu) isto brez problemov...
tako da nevem kako so vam vse zaplenili a meni nič![]()
![]()
Vince je napisal/-a:maky je napisal/-a:zanimivo...
mene so namreč policaji že ustavili z avtom in seveda kontrola in obvezna oprema...
je bila pa fora da sem moral marsikaj zložiti na cesto preden sem prišel do trikotnika...
1 obična 40cm dolga sekira, ena sekira z kladivom na drugi strani, ene 100 8cm dolgih žebljov, 5kilska macola,...
tako so me večkrat ustavili,vedno isto nikoli dobil kazni al pa mi kaj zasegli...
so me tud že z 3 hokejskimi palcami ustavili v avtu... nobenkrat noben nič rekel-pomoje ker sem bil tako prešvican![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sem šel že tudi čez mejo z hokejsko palco (vidno na zadnjem sedežu) isto brez problemov...
![]()
To je zato k maš Audija :P
Moj brat ma pa pod zicem vedno tisto "indijansko" sekirco(30 centimetersko)...sam je zadeva ostra ko pes tko, da s tistim lahko kvečjemu koga fentašma pa ful vredu zakrivljen ročaj in se dobr vrže...to zna tud prav pridet če začne tvoj sofajter bežat
![]()
LP
Vince
maky je napisal/-a:in tako se je na tleh pred policajem med drugim znašlo:
so me tud že z 3 hokejskimi palcami ustavili v avtu...
Maverick je napisal/-a:PA FOLK KWA JE Z VAMI? Ne morm si mislt d je en folk tok nor da bi šou druge tepst sam zato ker so mu kamncki letel na havbo. Sej ti lohk avto pomen use na svetu sam zarad tega pa ni treba nekoga v Klinicni Centr poslat. Ce je un i**** k te prehiti mu nedokazuj da si ti še večji.
Phezda me take izjave raspizdijo.
SORY AMPAK TAKI LJUDJE KOT STE VI SO MEN ČISTO ENAKI IDIOTI KOT UNI NA KATERE SE PIZDITE.
Vince je napisal/-a:maky je napisal/-a:zanimivo...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
To je zato k maš Audija :P
Moj brat ma pa pod zicem vedno tisto "indijansko" sekirco(30 centimetersko)...sam je zadeva ostra ko pes tko, da s tistim lahko kvečjemu koga fentašma pa ful vredu zakrivljen ročaj in se dobr vrže...to zna tud prav pridet če začne tvoj sofajter bežat
![]()
LP
Vince
TITan je napisal/-a:Pa zakaj z nasiljem? Zasleduj ga, poglej kje parkira, odpri mu haubo (na kr dostih avtih se da povlečt zajlo za haubo od zunaj), odšraufaj cev k sesalnemu kanalu (za filtrom in loputam) pa mu notr stres tist pesek k ti ga je on v avto zbiv![]()
Pol se sam nekam postavš da bolš vidiš, pa čakaš da on začne s port & polishingom mašine![]()
P.S. Ekstra dobro dela na turbo & kompresor motorjih.
TITan je napisal/-a:Pa zakaj z nasiljem? Zasleduj ga, poglej kje parkira, odpri mu haubo (na kr dostih avtih se da povlečt zajlo za haubo od zunaj), odšraufaj cev k sesalnemu kanalu (za filtrom in loputam) pa mu notr stres tist pesek k ti ga je on v avto zbiv![]()
Pol se sam nekam postavš da bolš vidiš, pa čakaš da on začne s port & polishingom mašine![]()
P.S. Ekstra dobro dela na turbo & kompresor motorjih.
Po forumu brska: Google [Bot], Majestic-12 [Bot] in 11 gostov