Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Mgajvr
Uporabnik

Kraj: okolica litije

Re: Ukraden Megane GT-line

Napisal/-a Mgajvr Če maj 09, 2013 10:24 pm

koliko časa je minilo od kraje, se pravi ko je opazil da avta več ni, pa do prijave policiji??
xXx

Skoda driver

tolk časa sm jo porivou, da je mi je vžgala in ušla...

Uporabniški avatar
ninjeti
Uporabnik

Napisal/-a ninjeti Pe maj 10, 2013 6:46 am

Kje mate možgane? Ne še prijavit policiji. Naj še ene 10krat preskoči prijavo policiji in komaj ob 11. izsiljevanju gre na postajo. Ni čudno da je ostal brez avta.

jericho
Nov uporabnik

Napisal/-a jericho Pe maj 10, 2013 8:29 am

Mgajvr je napisal/-a:koliko časa je minilo od kraje, se pravi ko je opazil da avta več ni, pa do prijave policiji??

Začne ob 8ih, konča ob 16ih. Ne more vedet katero uro mu je avto izginil, če je pa delal. Potem je pa seveda takoj prijavil.

jericho
Nov uporabnik

Napisal/-a jericho Pe maj 10, 2013 8:31 am

ninjeti je napisal/-a:Kje mate možgane? Ne še prijavit policiji. Naj še ene 10krat preskoči prijavo policiji in komaj ob 11. izsiljevanju gre na postajo. Ni čudno da je ostal brez avta.

Je prijavil. Policisti so takoj rekli naj ne naseda tem foram, sploh pa ne, če rečejo, da je avto nekje na hrvaškem.

Uporabniški avatar
Mgajvr
Uporabnik

Napisal/-a Mgajvr Pe maj 10, 2013 10:27 pm

uh, ali je šel nekam v tujino, ali pa v kose.
dobro uigrana skupina ima avto v dveh urah v prafaktorjih :huh:
težko da ga bo res našel, dvomim pa da se bo nekdo šel izsiljevalca, ker se ga lahko tudi hitro najde.
poznam primer, ko so sodelavcu ukradli AUDI A4 pred leti, v avtu je imel nekaj dokumentov in telefon.
prek signala so izsledili, kje naj bi se nahajal, ampak žal niso hotel ukrepat... ko pa je šel človek na lastno pest raziskat, kje naj bi biu avto, so mu pa neznanci zagrozili naj se umiri, drugače bo izginil, tako kot avto :shock: :roll:
tako se je zanj zgodba končala.
xXx

Skoda driver

Uporabniški avatar
B|ind
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a B|ind Ne maj 12, 2013 12:41 pm

Nisem nikjer zasledil informacije ali je avto kasko oz. zavarovan proti kraji. Sem pa skoraj prepričan da je in v tem primeru bi zaključil zgodbo s temi lopovi in predal vse policiji. Ker to so vrjetno ljudje ki to ne delajo prvič in jim nekdo kot oškodovanec nemore stopit na prste. Saj nas večina nima kakih takih kriminalnih iskušenj da bi lahko izsledili kriminalce..

Vsekakor pa upam da se zgodba pozitivno konča za okradenega!

primc81
Nov uporabnik

Napisal/-a primc81 Po maj 20, 2013 5:38 pm

...sicer sem videl tole temo malce z zamudo a vendarle....

...tudi meni so ukradli Renault-a v LJ 2 leti nazaj in sem prijavil policiji....Policist mi je pri ogledu dogodka rekel da je avto že v prafaktorjih, razrezan, čez mejo,....
Mi je rekel da me bodo obvestili ko bo kaj novega....

Valjda bodo kaj ugotovili..... Sem šel avto poiskati na lastno pest in sem ga tudi NAŠEL(tudi malce s srečo) na drugem koncu slovenije v ENEM kosu - torej el....

Avto se je prodajal pri enem avtodilerčku naprej s št. šasije od enakega avta, ki je bil razbit totalka....

Kriminaliste in policaje bOli neka stvar za ukraden avto....

in da tudi mene je mesec po kraji klical nekdo s hrvaškim dialektom, da ve kje je moj avto in koliko sem pripravljen dati zanj....sem ga lepo odj....

v glavnem policija pri nas je nemotivirana in SKORUMPIRANA....sem se prepričal že pri mojem primeru kako zadeve funkcionirajo....

primc81
Nov uporabnik

Napisal/-a primc81 Po maj 20, 2013 5:41 pm

Ključne besede: ****, avto-net, avtodilerčki, zamenjane št. šasije,.... ;)
Zadnjič spremenil primc81, dne To maj 28, 2013 7:42 am, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
f.taunus
Uporabnik

Kraj: Ptuj-Ormož

Napisal/-a f.taunus Po maj 20, 2013 6:16 pm

In kako ste rešili situacijo? Kdo je bil izvršitelj kraje, koliko masla na glavi je pri tem imel dilerček?

primc81
Nov uporabnik

Napisal/-a primc81 Po maj 20, 2013 6:44 pm

f.taunus je napisal/-a:In kako ste rešili situacijo? Kdo je bil izvršitelj kraje, koliko masla na glavi je pri tem imel dilerček?

Recimo temu takole...na sodišču se nato nihče od njih ni 'nič spomnil' - očitno je to sindrom lopovov, da pozabijo kar naenkrat vse skupaj....vendar jim to ni ravno pomagalo :lol:

O podrobnostih pa ne bi.... ;)

Uporabniški avatar
B|ind
Poznavalec foruma

Napisal/-a B|ind Po maj 20, 2013 7:30 pm

Itak..
In kako točno si ga našel ? In zakaj nesmeš o podrobnostih ?
Vrjamem pa da policiji dol visi za ukraden avto.. najdejo ga morda čez nekaj let po naklučju.
Zato pa obstaja avtomobilsko zavarovanje proti kraji.

Uporabniški avatar
Patrik_A3
Mojster foruma

Napisal/-a Patrik_A3 Po maj 20, 2013 8:32 pm

B|ind je napisal/-a:Zato pa obstaja avtomobilsko zavarovanje proti kraji.

Hm, tukaj pa se nebi s tabo strinjal! :)

Povej mi koliko ti zavarovalnica plača če ti avto vkradejo. Recimo, da si dal za nov avto 20 000€, vkradejo pa ti ga čez 1 leto.Dobiš en falus, mogoče tolko da si kupiš novo dacio za 10K €, 10K€ pa je blo enako kot da vržeš po cesti in greš dalje.

10K € je blo samo pač neka cifra, vem pa da se jokaš ko ti povejo koliko dobiš če ti avto vkradejo. Cena avta po eurotaxu in od tistega 70% ali kako že to gre?

Vglaunem, kdor se zanaša na zavarovalnico, hja, ko pride tak daleč se več nena ker vidiš da so dobri samo ko prideš tja , skleneš zavarovanje in jim vsipaš €, ko pa njih rabiš za odškodnino pa nastane 1000 problemov in težav, drobnotiska ter ostalih stvari.
Slika One day......BACK TO BLACK! Slika

Uporabniški avatar
WMB
aka lumpii

Kraj: Domžale

Napisal/-a WMB Po maj 20, 2013 8:56 pm

Patrik_A3 je napisal/-a:
B|ind je napisal/-a:Zato pa obstaja avtomobilsko zavarovanje proti kraji.

Hm, tukaj pa se nebi s tabo strinjal! :)

Povej mi koliko ti zavarovalnica plača če ti avto vkradejo. Recimo, da si dal za nov avto 20 000€, vkradejo pa ti ga čez 1 leto.Dobiš en falus, mogoče tolko da si kupiš novo dacio za 10K €, 10K€ pa je blo enako kot da vržeš po cesti in greš dalje.

10K € je blo samo pač neka cifra, vem pa da se jokaš ko ti povejo koliko dobiš če ti avto vkradejo. Cena avta po eurotaxu in od tistega 70% ali kako že to gre?

Vglaunem, kdor se zanaša na zavarovalnico, hja, ko pride tak daleč se več nena ker vidiš da so dobri samo ko prideš tja , skleneš zavarovanje in jim vsipaš €, ko pa njih rabiš za odškodnino pa nastane 1000 problemov in težav, drobnotiska ter ostalih stvari.

Tko dobiš vsaj 10 jurčkov nazaj...če pa še tega ni pa tud to ne dobiš nazaj in si vrgel stran 20 jurčkov, pa na konc tud za romunsko sranje od dacije ni.

Se pa strinajm, da nas tele zavarovalnice dobro nategujejo....se pa ne čudim da je tako, ker nekateri živijo od tega, prijavljajo lažne karambole, poškodbe itd....pač jim je to skoraj edini dohodek poleg tistega kar uspejo ukras po firmiranih trgovinah in prodati po pol denarja na cesti!!!
FOLCIKA - SCIROCCO

Uporabniški avatar
B|ind
Poznavalec foruma

Napisal/-a B|ind Po maj 20, 2013 9:20 pm

Si dobil odgovor. Dobiš nazaj vsaj 10k€ od 20.. čeprav bi jih dobil več. Točen izračun bi kakšen agent na forumu lahko dal ali pa vprašaj svojega.
Se strinjam da so zavarovalnice nateg stoletja, pač moraš bit večji cigan kot so oni da shajaš. Ampak to je že druga tema..

Uporabniški avatar
Mgajvr
Uporabnik

Napisal/-a Mgajvr Po maj 20, 2013 9:47 pm

primc81 a je mogoče tukej govora o Litijskih tatovih, ali pa unih iz vač in hotiča? :D :roll:
xXx

Skoda driver

sranjemir
Nov uporabnik

Napisal/-a sranjemir Če jun 20, 2013 1:56 pm

Mgajvr je napisal/-a:primc81 a je mogoče tukej govora o Litijskih tatovih, ali pa unih iz vač in hotiča? :D :roll:

A niso tele ze vse polovili?
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov