Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
uros83
Nov uporabnik

Napisal/-a uros83 Pe jan 23, 2004 12:52 pm

to je 3,75 l to je ravno za podlago.hehe.Pol pa na jegerkole da ti zelodec pozdravi! :lol:

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Pe jan 23, 2004 1:12 pm

Pa kaj ga jebete, ded pac rad pije zakaj pa ne :D
Edino taki bojo nam gor drzali naso alkoholno zgodovino vina!
Kdo bo te se sploh kopal v vinogradi ce noben kekec nebo pil!
In zakaj si ded nebi privoso ce lahko!
hehe meni je car na case pac ga spipa!
O politiki pa vec v drugi temi :wink:
LP

Uporabniški avatar
VaLe
Poznavalec foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a VaLe Pe jan 23, 2004 1:20 pm

Mogoče ga Jelč draga ki na skrivaj z kolegi... pol pa se ga napijejo :D :pivo :vrum
My Love... Nissan 350 z
Slika

maky
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a maky Pe jan 23, 2004 1:27 pm

kaj falus ga vsi zagovarjate????
če je pil je pil! in če je pil ne sme voziti!!!
PA PIKA!!! :!: :!: :!:
sicer pa on kot javna oseba to še sam predobro ve da se vsaka taka pizdarija njemu 3x maščuje....
vprašanje če ni vse le nova propaganda... sej veste kako to gre... slaba propaganda je vedno boljša kot nobena propaganda!sicer pa bi on moral takrat (ob 19-ih se mi zdi) moral biti na nekem zboru v ljubljani... ustavil so ga pa ob 19.30 in to še pa još iz ljubljane pol se pa izgovarja da so mu preprečili njegovo udoležbo na temu sestanku... BULLSHIT!!!!

no končno mnenje: če je prekršil zakon naj plača! tako kot vsi mi in ostali ki tako ali drugače kršijo zakone... naj še povem da sem zelo zelo zeloooo proti kakršni koli diplomatski imuniteti what so ever! v ustavi pa nam piše : pred zakonom smo vsi enaki... ja pa kaj še...
SlikaSlika

Uporabniški avatar
VaLe
Poznavalec foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a VaLe Pe jan 23, 2004 1:34 pm

Lepo povedano :wink: :con
My Love... Nissan 350 z
Slika

Vinetou
Novinec

Napisal/-a Vinetou Pe jan 23, 2004 1:35 pm

Se cist strinjam s tabo glede pitja in voznje. Ne, pa pika!

Sam mam eno pripombo glede enakosti pred zakonom. Ljudje si to namrec narobe predstavljajo. To ne pomeni, da vse ljudi vrzes v isti kos in jih obravnavas enako.
Pravilnejsa interpretacija je ta, da ljudi, ki so dejansko enaki...znotraj neke kategorije, skupine...te ljudi potem obavnavas enako. Ljudje smo razlicni, zato jih jer treba obravnavat razlicno. Zato mladoletni niso enako obravnavani kot polnoletni, zato invalidi nisi obravnavani enako kot upokojenco,....Le znotraj iste "kategorije" ljudi obravnavamo enako.

Btw, tudi poslanci so ena taksna "kategorija", pa ce je vam prav ali pac ne.

Se opravicujem za krajsi pravniski diskurz.
Vinetou

maky
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a maky Pe jan 23, 2004 1:43 pm

Vinetou je napisal/-a: Zato mladoletni niso enako obravnavani kot polnoletni, zato invalidi nisi obravnavani enako kot upokojenco,....Le znotraj iste "kategorije" ljudi obravnavamo enako.

Btw, tudi poslanci so ena taksna "kategorija", pa ce je vam prav ali pac ne.

Se opravicujem za krajsi pravniski diskurz.

to je že res da so različne kategorije...
ampak jaz zagovarjam ukinitev ravno tele "poslanske" kategorije!!! primer: poslanec v prostem času ni več poslanec ampak je državljan... in ga dobijo na radar... ampak on bo drugače obravnavan kot jaz ki sem prav tako redno zaposlen,prav tako plačujem davke ampak jaz bolj nafukam kot on... pa čeprav sva tehnično gledana enaka...

to je zame totalna bedarija ki pa bo obsajala za vedno ker katera budala od poslancev bo šla sprejemat zakon v svojo škodo???? ziher noben!!!

o poslancih pa nebi ker lahko potem cel dan tipkam...
SlikaSlika

Vinetou
Novinec

Napisal/-a Vinetou Pe jan 23, 2004 1:46 pm

Se cist strinjam kr si napisal. 100%

Status poslanca, kolikor vem, uradno nikogar ne odvezuje odgovornosti za prekrske v cestnem promeru. Kaj bo pa poslanec "zbalinal" off the record je pa druga zadeva.

Ve se, kdo pije,
naj ta se placa!
Vinetou

Uporabniški avatar
keylone
Novinec

Kraj: primorska

Napisal/-a keylone Ne jan 25, 2004 11:21 am

ma ce velja zame zakon da ce kaj popijem placam naj tud on placa lahko je bog ali nevem kaj naj placa pa tud ce ga zaprejo nebo nic skode sej je car tip sam recim da bi jaz povozil enga pijan bi placal fajn ce bi pa on u tem primeru pa bi bli izgovori ja ni pravilno preckal cesto itd..bla bla bla naj placa pa se sluzbo povrh naj zgubi:))P.S-pa brezveze omenjat politiko na forumu
0-100km/h-2dni vw 1200

Uporabniški avatar
andrej777
Poznavalec foruma

Kraj: Telče (Sevnica)

Napisal/-a andrej777 Ne jan 25, 2004 6:15 pm

pa kdo je reku da je kej napihal. Ni hotu pihat in to se upošteva kot da ma čez 1,5 promila. Sej verjetno je bil res pijan samo pomoje un tut iz principa več noče pihat. Pa še na en sestanek al kam se mu je mudilo.

Če ste gledal TISTEGA LEPEGA POPOLDNEVA ko je bil jelenčič v odaji in je hotu za slo zastavo z svojim podpisom gajbo cvička. Pa je klicaja ena ženska iz okolice kk pa je reku da tam ni taprav cviček in da ga ne vzame. ( krčani brez zamere :x :x :x ) Pol je pa klicaja ena ženska blizu nas ki ma in je povedala de je z MALKOVCA (večina ne ve kje je to) in da mu da 1 gajbo pa še tam ga lahko spije kolkr če. je pa un takoj reku ja tam pa je taprav cviček. In je pol enkrat pršu gor in so ga cel dan pil u zidanci. samo ni pol domov vozu je mel šoferja. samo drgač je pa jack ne. :lol: :lol: :lol: :lol:
It's not the speed that kills, it's the sudden stop that hirts !!

Uporabniški avatar
Zok
Uporabnik

Kraj: Ponikva

Napisal/-a Zok Ne jan 25, 2004 6:31 pm

andrej777 je napisal/-a:samo drgač je pa jack ne. :lol: :lol: :lol: :lol:

slava mu. :lol: :lol: :lol:
Mondeo mk3 saloon 2.0 TDCi - 186 HP, 408 Nm

Uporabniški avatar
mišel
Novinec

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a mišel Ne jan 25, 2004 6:33 pm

res je jack :vrum :pivo

music_man
Novinec

Kraj: doma

Napisal/-a music_man Ne jan 25, 2004 6:49 pm

Sam un naziv PLEMENITI si pa prov zasluz saj se ocitno v njegovih zilah ne pretaka navadna kri ampak PLEMENITI CVICEK :lol:

Tko kt una v vasem alkoholu zal nismo nasli krvi :)

Uporabniški avatar
soso
Uporabnik

Kraj: maribor

Napisal/-a soso Ne feb 01, 2004 12:04 am

Sem danes slisal da si bo dal Zmagec spremenit priimek!Jah ne bo vec PLEMENITI ampak NALITI !!! :D
AH NI NAM LAHKO!
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov