lada2103 je napisal/-a:abbe je napisal/-a:moram se mal umešat kle.me je par stvari zmotilo.
vsi tisti k se grete varčne vožnje bolj ogrožate promet kot vsi istali divjaki.
da bom gledal na potovalni računalnik kok mam trenutno porabo pa da mi ta ja nebo skočila za 0.2l/100km.
KVA ČE BI RAJ NA CESTO GLEDAL NAMEST NA BC?
sem prepričan da si ti eden tistih ki se na ac vozijo do 100km/h, pa pluvaš po vseh drugih k grejo več k 130.
način kako si temo začel "opažam da še vedno divjajo in jim je vseeno za porabo" seveda mi je vseen za porabo,ko sm kupu avto sm vedu kok bo kuru in mi na kraj pameti ne pride da bi se šel nekih tehnik da bi mel mal manjšo porabo pa se po ac vozu 100km/h pa nevem kaj še vse.
.kup si tak avto k ga boš lahko vzdrževal pa tankal pa boš tut ti lah normalno vozu.ne pa da se greš neki hipermiling.da boš na gorivu šparal
kup si kolo pa se s kolesm voz.
Kolk si ti star,da tako vse veš in na počez popljuvaš?
Pa še nekaj...ta človek bolj gleda na cesto kot drugi, ki jim je malo mar kolk jim avto pokuri. Toliko v vednost
tok sm str k ti približno (sva že enkrat mela neki spor...nima veze)
človek ki vozi na ac 90 km/h je definitivno grožnja v prometu.
kamioni se vozijo 92 na uro.sepravi ga prehitevajo,kok to časa vzame vemo vsi
to da se vozi v višnjegorski klanec spodaj 90km/h zgoraj pa 80 km/h sploh nam komentiral.
ni mi jasno kaj sploh folk razmišlja ko kaj takega počne.to je definitivno oviranje prometa,ogrožanje...pa še kaj bi se najdlo.na žalost je zakon narobe spisan pa vm nč ne morejo.
tak k tko merka na porabo verjetn tut klime nikol ne pržge ker ma koj 0.5 l večjo porabo.mogočee bi mu bilo dobro svetovati da vse sestavne dele klimatskega sistema da vn iz vozila in bo zaradi teže prišparal
0.2 litra.
če ma pa kakšen novejši avto,ga pa moram razočarat (sigurno bo zgrožen) da se novejši kompresorji vedno vrtijo.kok bo to imel izgub?aja pa led žarnce nj da v vozilo bo alternator manj obremenjen pa bo še tuki prišparal 0.1 l/100 km.
lej če se tebi to zdi normalno potem ok.sem pa prepričan da se večini ne.
mam pa valda pravico napisat svoje mnenje,sploh glede na to da je on nas k nm ni poraba pomembna označil že na pol za divjake....