Jerch_ je napisal/-a:
hehe.. ce se ne motim sva oba imela passata, jst sem si že ispolnil željo z bmw-jem, ti pa se isces (glede na bmw forum, op.p.)![]()
Obstojnost je del zgodovine in je fiksna postavka.. nima veze.
Od hot-hatchev me je vedno fasciniral zvok od R32 pri G5, kar pa sem vozil pa predvsem S3. Zakaj? ker sem se počutil suvereno, ker je občasno lepo porinilo zadek in sem zdriftal kaksen ovinek, ker ni imel katalizatorja in je obcasno (vedno na uvozu na AC) pocilo na blokadi ali ko je ESP prekinil dovod goriva na visokih obratih, ker je moja babica mislila da je to pač nek navaden avto za it iz točke A do B in za konec ker sem se lahko z letnimi gumami mirno vozil po snegu. no ustavit se ni dalo, to je res..
imam pa ze od nekdaj zeljo probati megana, focusa. Predvsem zaradi podvozja. Ostali hatchi so pa tako.. nevem kako bi rekel, dokler jih s čipirano enko nesem po vsej črti in imam 30-40% nizjo porabo.. to za mene niso HOT hatchi ampak avarage hatchi. Pa mel tradicijo al ne. Aja zvok.. ja to pa je res. zal sem se mu moral odpovedati pri 50kkm na leto. je pa res, da na zadnji klopi sedeci imajo lahko do 40 stevilko noge. Med luknjami ne rabim vijugat. pa brez zamere
poleg passata,ki je še vedno pri hiši je tu še američan, ki skrbi zgolj in izključno samo za mestno vožnjo

pametne 335-ke še vedno ni na trgu a se mi ne mudi...če sem zdržal pol leta brez nje bom pa še pol leta če bo treba.