To so lastne izkušnje nažalost iz leta 2012. Ni bil namen kogarkoli "okoli prenašati", vendar sem imel 2 avta in mi je bilo škoda za oba kupovati vinjeto. Dokler nisem bil ustavljen sem bil zihr da sem najbolj hud, potem pa niti ne več tako

čare je napisal/-a:Kazen je ista kot da je nimaš,sam tebi po avtu brez naloga nima kdo kaj šarit.
čare je napisal/-a:Kazen je ista kot da je nimaš,sam tebi po avtu brez naloga nima kdo kaj šarit.
_furby_ je napisal/-a:Je kolega se tko odpeljal mimo njega.
po posti je dobil kazen in to je to
Slicker je napisal/-a:Jz sem septembra zamenjal avto, iz starega vzel dol in nalepil na novega. V petek sem kupu avto, v pondelk pa sel v zagreb in je slovenski policaj neki cudno gledal, potem pa zacel jo dol praskat. Na sredini je k sreci drzala, ob strani pa jo je komot dol potegnu. Rekel sem mu da sem komi kupu avto in da je blo to gor. Me je spustil naprej in taisti nazaj v slo tut. Je pa reku da mi priporoca da zamenjam, ker skoz darsovo kontrolo ne bo slo. K sreci mi jih ni ratalo srecat, sem pa takoj decembra sel po novo.
NejcZ je napisal/-a:čare je napisal/-a:Kazen je ista kot da je nimaš,sam tebi po avtu brez naloga nima kdo kaj šarit.
Prvo leto ko so bile vinjete so me ustavili na eni od pump (ne spomnem se več točno kje, nekje okoli LJ), in sem moral dat šipo dol da je tip pogledal če je vinjeta pravilno nalimana. Če lahko al pa nesme nevem, verjetno ne sme, ampak če sumi da kaj ne štima lahko nekdo drug to preveri tako da najebeš v vsakem primeruOd takrat pa nikoli, samo "kontrole" z daljnogledom.
sparcoVRS je napisal/-a:_furby_ je napisal/-a:Je kolega se tko odpeljal mimo njega.
po posti je dobil kazen in to je to
Kok je pa dubu kazni?
ojnica je napisal/-a:A to še velja, če prodaš avto in odlimaš vinjeto dol ter pošlješ na DARS z odjavljeno prometno?
ojnica je napisal/-a:...pozabil pa si na nižjo porabo na regionalni cestirazlika 2.5l.
meritve revije. Fiat 500L 1.3 diesel
90 kmh - 4.8
130 kmh - 7.4
Volvo V40 1.6 diesel 115 hp
90 kmh - 4.4
130 kmh - 6.8
Toyota gt86 2.0
90 - 5.9
130 - 8.6
mercedes A250 2.0t 200 hp
90 - 5.7
130 - 8.2
Še moja prigoda - preden odlimam staro vinjeto z zunanje strani z alkoholcem zarišem, kje je vinjeta. Tako da potem novo nalimam lepo naravnost. No, letos je takrat padal sneg, jaz zarišem na šipo, odstranim staro vinjeto in potem vklopim brisalce, ki mi lepo izbrišejo oznake.fare je napisal/-a:Kupil danes na Petrolu preko klub kartice in nalepil najlepše do sedaj!
Po forumu brska: madpanter in 7 gostov